PDA

Pokaż pełną wersje : Gdzie można zdobyć najwięcej kasy i przedmiotów?

Reaven
30-01-2005, 17:24
Jestem druidem na 9lvl :( i nie wiem gdzie mam chodzić żeby walczyć i dostawać kupe kasy i przedmiotów dla mnie przydatnych...

Każdy z Was często chce coś kupić, a nie wie za co, bo nie ma kasy. Mnie też zdarza się często ta przykrość... ;(

Raz kiedy chcialem kupic jakąś tam tarcze, 2 razy lepszą od mojej, to nie mialem czym zapłacić(chciałem wziąść na raty ale mi sie nie udało B))

Dlatego wpisujcie tu gdzie mozna zbulic sporo forsy, albo jakieś przedmioty...

1-8lvl(Rookgard) - idźcie na szkieletory, sporo rzeczy, które może są słabe ale jak pare razy pochodzicie do nich to sporo kasy mozna miec jak sie sprzeda...

8-16lvl - mój kumpel (Dibigie) powiedział mi, że warto iść na rotwormy. To prawda, jak się okazało, gdy tam poszedłem może było ciężko na moim lvl, ale po zmaganiach zdobyłem pare nowych rzeczy :]

Na innych lvl nie wiem, bo jeszcze sam mam słaby... Ale może Wy wiecie gdzie można mieć sporo kasy lub zbulić jakieś przedmioty od innych potworków(a może znacie jakieś przejście, chodź to nie możliwe, w którym jest sporo rzeczy na podłodze...)

Toowreck
30-01-2005, 17:26
a jaka masz profesje????

Silo
30-01-2005, 17:44
@Toowrek - to jest Druid - czytanie ze zrozumieniem

Jestes druidem, masz 9lv. Nabij 10 lv na trolach, zrób 3 mlv i kup czar Heavy magic missile. Rób runki i zbijaj kase sprzedając to w bp. Prawie nic nie musisz robic :]

Owoc
30-01-2005, 18:10
Biorąc pod uwagę to, co napisałeś, doszedłem do wniosku że nie wyposażyłeś się odpowiednio po wyjściu z rooka i stąd takie problemy :(

Z rooka druid/sorc/knight bierze 500gp w kasie lub część w itemach (np. warto wziąć viking helmety czy carlin swordy - oba się dobrze sprzedają w sklepach na main) i kupuje:
Scale armor
Dwarven shield
Long sword / morning star / battle hammer - z axe nie moge nic polecić bo nie grałem axe :D
Brass legs (w sklepie za 195gp)
...z takim sprzętem spoko zabijasz trolle, szkielety, roty (tylko nie dużo na raz!), orki (uwaga na warriory, mogą poranić; spearmany od kiedy uciekają są bardzo słabe, a zwykłe orki to łatwizna), jak nabijesz levele to na dwarfy, soldiery, cyce... zależy od profesji :) powodzenia :]

shadow slayer
31-01-2005, 12:10
annihilator

ripper
31-01-2005, 13:36
na demonach... lol