Pokaż pełną wersje : Zagubiony :P
Wiekszość z was zapewne będzie śmieszyć ten film ale szczerze mówiąc w czasie jego nagrywania mi nie było do śmiechu :) No cóż, przekonacie się sami.
http://republika.pl/elders/dungeon.rec
COMMENTS PLX
@down
Adres świeżo założny więc chwilę wytrzyma :P
Mi tam się nie nudziło :D
1. Yeeeey, republika-zaraz posypią sie posty "omg, zrub coź s tym, bo nie moge ściągnąć" albo klasyczne nabijanie postów " zmień serwer"[po10 razy]
2. Nuuuuudne to....
To sie nazywaja emocje :>
Musiales sie niezle przestraszyc tych 3 FD...
Gratz Questa [no quest spoiling plx :>]
Thx za mapki :)
Samotny-smutny
30-01-2005, 22:07
wewewewe teraz nie działa Buuuu republika :P!
Wielki MarIuSzzo
30-01-2005, 22:34
Eh cos mi to przypomina
Ja tez w te miejsce razem z kolega trafilem (tez mialem 17 lvl) tylko ze nam szczescie nie dopisalo. Jak nas zaatakowaly 3 fd to nawet nie udalo nam sie kilku krokow zrobic. Ded jak ded - mi wylecial f-axe a kumplowi k-legi + sporo runek.
Bikstopa Reaktywacja
30-01-2005, 22:51
ja tez zabladzilem na desercie :(
trafilem z qumplami na te same zerki i FD co ty =)
a u mnie sie skonczylo teleportem knajta z najwiekszym lvlem (duzo capa) z calym EQ a reszta dead -,-
gdyby bylo wiecej uh to tez bysmy wylezli :]
szydera poprostu tez mialem taka sytulacie ale jak szedlem kumpla charem tylko ze nieposzelm na te zerki :D ale mialem farta ze wyszlismy calo czyli ja druit i pladyn reszta padla na fd i najlepsze bylo ze z nich uhy wypadly nawet nietylko uhy ale fs (20k wtedy kosztowal ) i k legi :) :D:D:D ale da sie zyc zrobilem questa i tyle :P :) :) :) ;) ;) ;) :p :p B) B) :] :] :] 8o 8o :o :o :baby: :baby: :evul: :evul:
Czarny ork
31-01-2005, 16:11
No filmik taki se, ale jedno mnie sdziwilo 12.1kilo ściągania z Republiki, jakieś cuda ostatnio sie dzieją L0L!!
@UP
Z tego co większość was mówi to wynika, że dużo osób wcześniej tam padło... Ale ja nie padłem chbya tylko szczęśliwym trafem :P Te zerki były najgorsze... fd to l00z ale dużo uhów schodzi jak ma się takie psie skille jak ja :D Dlatego wracam na starego dobrego najta :P Chociaż się na nim ostatnio załamałem, 3 kolejne dedy są od :
-101 royala (Adi Gotti)
-102 royala (Drazharm)
-78 royala (Aboleth Armanio)
:P
pietra musiales miec niezlego:P
gratz ze przeżyleś:P nie ma to jak dobra ekipa:P
od zerka uciekaleS?:P mogleś choć spróbować to hitnąć uciekając:P
Thimburd
01-02-2005, 15:56
Hehe, fajne :) Tibia często daje niespodzianki, w stylu zagubienia :) Gratz za przeżycie ;)
Wojo ziom
01-02-2005, 19:43
Gz ziom ja tez tam bylem swoim 1 charem ale nie przeżylem niestety filmik spox :P
Winged Vallor
01-02-2005, 20:19
Ale miałem zwałe z tego filmiku. Wielkie dzięki dawno się tak nie uśmiałem <serio> :D :D :D :D :D
Ale tak przy okazji muszę zobaczyć kiedyś z kumplem co desert kryje pod sobą... :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.