zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Spawn

Witifi
30-01-2005, 21:31
Zauważylem ze jak jest malo osób na serverze to spawn sa powolne czasme drag respi sie 20 min a jak jest server full to drag mi sie respi 5 min czy to jest zalezne od ilosci osób na serverze czy od godziny ??

Dabek
30-01-2005, 21:38
Od ilości osób. A ilość osób zależy na ogół od godziny, w nocy jest mniej ludzi.

Borsuk Kg
02-02-2005, 15:37
Wyjątkiem jest tylko chyba calmera i antica gdzie serv ma mniej osob w godzinach 4.00 - 12.30 tak gdzies

Arthus Drag'Tail
02-02-2005, 15:57
Czyli CIPsoft sobie to bardzo dobrze przemyślał...
Wtedy, kiedy by się najlepiej expilo, czyli gdy jest najmniej osób to respy są wolniejsze....
Szczerze mówiąc już to kiedyś zauważyłem, ale nie byłem pewny o co chodzi tzn. kiedy są szybsze, a kiedy na odwrót.

evilKRIK
02-02-2005, 21:12
Czasem bywają dziwne spawny jak hordy orców bresekerów,warriorów i riderów przy goblin bridge(niezły hardcor).
Dzisiaj jak szedłem do Venore słysze Fhhhh! Grooar! i poszedłem sprawdzić co to, patrze a tam dednięty drag, drugi tam se chodził. Gdy Fhhh ucichły to zobaczyłem 4 martwe dragi! O ile pamiętam zeby dostać się do Dragon Lairtrzeba przejść parcelami i to nie było w tą strone, tam nie powinno być Dragów i praktycznie nie możliwe jest je tam lurnąć!

Witifi
02-02-2005, 21:27
@up
# dragi mozan lurnac z pohu widzielm je tylko na tescie bo tak szczerze to na pohu tylkno na tescie byelm

Cyr Szeryf
02-02-2005, 21:30
na Ruberze to podlanczasz sie o 8 rano(jest wtedy okolo 200 ludzi na servie)i masz jazde jak nie wiem.Potworkow jest 2 jak nie 3 razy wiecej niz ok godziny 16 ;) super sprawa jak chcesz poexpic i ponabijac lvlki.A pozno w nocy sie jeszcze nie podlanczalem wiec nie wiem.

Takie Sobie Coś z Julery
02-02-2005, 23:44
hey, a gdzie jest najszybszy ogólnie (bez względu na godzinę) spawn dragonów?? bo niedługo 28 lvl....

WIEM, UŻYJ OPCJI SZUKAJ
nic mi nie znalazło!!!

i proszę o odpowiedź, a nie usunięcie posta... dopiero co mi taki temat usunięto :/

spider-bialystok
04-02-2005, 11:25
Najszybszy spawn smoków jest na dragon landzie 8) Ale na tak niskim lv nie masz czego tam szukać (nawet 3 smoki naraz^^).

Eru
04-02-2005, 11:43
Najszybszy resp jaki znam to triple resp w gorech kolo Ankrahmun. Na poczatek 3 na raz, latwe do lurowania pojedynczo, potem co 3- 4 minuty, moze nawet mniej. Do tego jeszcze 2 smoki w dziurze :) good luck

Mastro Paro Royall
05-02-2005, 14:00
Najszybszy Resp Dragonow jest na Big Respawn Na edron. Mi sie zdaje ze Resp Zawsze jest taki sam tylko czasami sie zepsoje sam kilka razy tego doswadczylem gdy czekalem na resp draga przyszedl jakis koles i czekalem na draga 10min na oglol jest jakies 2-3 . Po czekaniu 10min i zabiciu draga resp znowu byl normalny 2-3min

Gracz Tibii
05-02-2005, 22:33
Ja zauważyłem że w Amazon campie w pobliżu Venore server full nikt tylko ty na expowisku to resp jest tak szybki że zabijasz Valke idziesz kilka kroków wracasz i może tam być też 2 Valki albo zabijasz amki i zabijasz jedną i pojawia się kolejna i tak ciągle.

Nerevareen
06-02-2005, 17:47
są różne respawny, niektór niezależnie od ilości graczy online inne nie, ale te na których się expi masowo w większości wprostproporcjonalne od ilości graczy online [trole, roty, soldy, slimy, guardy, dragi]