zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Reprezentant polski na Eurowizji 2005

Wiślaczek
30-01-2005, 21:32
Co sądzicie o zespole Ivan i Delfin ktory bedzie reprezentowal Polske na tegorocznej Eurowizji??Według mnie nie maja szans ale co tam :)
Jakby ktos chcial posluchac piosenki z ktora pojada do Kijowa na Eurowizje to tutaj macie link

http://www.keithm.utvinternet.com/Poland05.rm
Milego sluchania zycze :)

Vanhelsen
30-01-2005, 21:51
No, no, szanse ma, bo Eurowizja2k5 w Kijowie a to będzie swój ziomek więc mamy duże szanse :P :) choć szczerze nie podoba mi się "jego" muzyka, jakoś nie w moim guscie.

sesaj
30-01-2005, 22:08
My na tej Eurowizji nigdy nie bedziemy mieli dobrego miejsca skoro ciagle takich muzykow wystawiamy.

Najpierw Ich Troje potem Blue Cafe a teraz ten Delfin...huhu ;)

Shinjix
30-01-2005, 22:14
Niedługo dojdzie do tego, że Peja albo Mezo tam zaśpiewa-a to juz będzie porażka(sorki wielbiciele HH)
PS: To oni nie jaa z czarnymi oczami??? OMG to będzie fajna porażka :]

Gtyk
30-01-2005, 22:24
jak zwykle jedno z ostatnich miejsc... ;)
A co do ich troje... heh, az dziwne... ale im wcale az tak zle nie poszlo... ;) ktore to bylo miejsce? 7? w kazdym razie jak na polakow na eurowizji to przyzwoicie ;)

Raczeq
30-01-2005, 22:27
Nieeeeeeeeee zygac mi sie chce jak jego slysze boze ;/

hoomik
30-01-2005, 22:46
to rzygaj i przestan nam zawracac glowe...
kolejna edycja Eurowizji, ktora sobie podaruje... well, zadna strata tbh. Przezylem Blue Cafe, przezyje i to, gorzej byc i tak nie moze :)

Gonzo von Krenzel
30-01-2005, 22:56
Laaaaaaaj! Laj! Laj! Laj! Laaaaaaj!

Ups... LOL!
To jak disco-polo :P.
Zobaczymy co to będzie ;).

Vanhelsen
31-01-2005, 00:01
Pamiętam, jak by to było wczoraj....
W TV leciała reklama pani domu/przyjaciułki (czy innej pseudo gazety) gdzie gratis była płyta "z wielkim hitem 'Jej czarne łoczy' by 'Ivan & Delfin' (Co to za nazwa wogule -.-')" A nikt w mojej klaśie nawet nie słyszał tego "hita" w tv/radiu/gdziekolwiek.

Zamiast wsiąść jakiś porządny zespół to biorą coś co poraz pierwszy słychać :|

Gonzo von Krenzel
31-01-2005, 06:06
W TV leciała reklama pani domu/przyjaciułki (czy innej pseudo gazety) gdzie gratis była płyta "z wielkim hitem 'Jej czarne łoczy' by 'Ivan & Delfin' (Co to za nazwa wogule -.-')" A nikt w mojej klaśie nawet nie słyszał tego "hita" w tv/radiu/gdziekolwiek.

Mi się to akurat podoba :P ;).

japa21
31-01-2005, 08:14
Jak evul Delfin zarzuci "Jej czarne oczy", to publiczność oszaleje. A btw to u nas na dysku zawsze leci i znudziło to mi się (a wogóle nie lubie tego typu muzyki). Jak narazie polacy wybierają samych debili (Ich troje, Blue Cafe ...).

Shinjix
31-01-2005, 09:59

Zamiast wsiąść jakiś porządny zespół to biorą coś co poraz pierwszy słychać :|
Oszalałeś!!! To było w programie "Bar" na Polsacie!!!! W tyz za***iście wielkim badziewiu [które na dodatek odmóżdża] i dla tego wszyscy oszaleli na tym punkcie!!!
PS: Ciekawe czemu nie nazwali się Ivan i Makrele albo Ivan i Krewetki??.... :P

djkuter
31-01-2005, 15:22
No nie, myślałem, że ktoś inny pojedzie. U mnie dziewczyny w klasie podniecajają się tym Ivanem. Nie cierpię tego...

hoomik
31-01-2005, 16:45
jak chcesz zeby podniecaly sie toba, to zacznij sluchac hh, nosic spodnie z krokiem przy kostkach i glos na lewice i prawice "elo you pro masta blasta kól"... zobaczysz, efekt murowany -.-

spider-bialystok
31-01-2005, 17:48
Dla mnie Eurowizja to konkurs na największą wiochę. I nie czepiajcie się, że wysyłają tam Ich Troje, Blue Cafe czy Delfinów...Ivanów...ee tam. Właśnie taka muzyka tam pasuje ;) .

djkuter
01-02-2005, 15:36
jak chcesz zeby podniecaly sie toba, to zacznij sluchac hh, nosic spodnie z krokiem przy kostkach i glos na lewice i prawice "elo you pro masta blasta kól"... zobaczysz, efekt murowany -.-

hoomik,

hh to ja czasem słucham
takich spodni nigdy bym nie ubrał
a tak krzyczeć, to zrobiłbym z siebiew błazna, że heeeej

Pupilka
01-02-2005, 16:00
ja ich znam tylko czarne oczy, ale podejrzewam, ze to taki sam szajs, jak tamto. zatem jedno - ZENADA... ale eurowizja nigdy nie byla widowiskiem o wysokim poziomie artystycznym...

$corcerer
01-02-2005, 19:27
Eurowizja? To tylko pokaz więzi dyplomatycznych. Nic więcej.

Ghost Nieudany
01-02-2005, 20:45

Albo Gonzo i Krenzel. ;)

Szczerze mówiąc, to Eurowizja mnie nie kręci - i tak wiadomo na kogo będą głosować... Ukraincy na Ruskich, Ruscy na Ukrainców, Irlandczycy na Anglików etcetera... A co do utworu - to słyszałem, i pewnie znajdziemy się w tej samej sytuacji co Norwegia rok temu, czyli z równym ZEREM głosów. ;) A nawet jeśli - to mi to, szczerze mówiąc, ZWISA.

Wracam do słuchania rocka i amerykańskiego rapu.

Wiślaczek
01-02-2005, 21:04
No to ja stane w obronie tego zespolu:)

"Zanim powstał zespół Ivan i Delfin, Delfin był zespołem, który istniał bez Ivana. Stąd w momencie założyliśmy zespół razem z Ivanem uznaliśmy że to będzie najlepsze rozwiązanie."*

*Rozmowy onetu-Ivan i delfin

Moim zdaniem nie przejda polfinalu,przynajmniej bedzie
mniej wstydu:)

Tasior
01-02-2005, 22:11
A wiecie co?? Ja chciałbym żeby michał zwany wiśnią wraz mandarynką wjechali sobie na scene i zrobili szoł bo tylko o to chodzi w tej eurowizji -.-
To nie znaczy że słucham "muzyki" tego typu

pabloxxl
01-02-2005, 22:21
I tylko czarne oczy, jej.....
Co? Aha :D
Według mnie to obciach przed całą Europą wysyłać tam takich wieśniaków.

Tasior
01-02-2005, 22:29
I tylko czarne oczy, jej.....
Co? Aha :D
Według mnie to obciach przed całą Europą wysyłać tam takich wieśniaków.
Ale tam są tylko tacy -.-

Obłedny Rycerz
02-02-2005, 18:55
Choć jakby nie patrzeć to Ich Gnoje nie poradzili sobie wcale tak źle (6 miejsce bodajże) ;P (co nie zmienia faktu że i tak ich nie lubie :P ) .Jakby wysłali np. Myslowitz to bysmy mieli większe szanse , a nie jakieś shitowate Wanie i Delfiny -.- . (szkoda że nie Zdzichu i Kabaczek)

spider-bialystok
02-02-2005, 19:15
.Jakby wysłali np. Myslowitz to bysmy mieli większe szanse
Tam nie gra się takiej muzyki. Tam wygrywa byle jaka wiocha.

Tasior
02-02-2005, 20:48
Proponuje :
Kaczki z Nowej Paczki - Dziub Dziub :P
Dziub DZiub RoX
A widział dziub dziuba Jak wygląda Dziub dziub komu wkońcu się uda opowiedzieć jak z nut, czy to fruwa czy to lata czy ma dziuba czy dziub gdzie się schował dziub dziub :P

Dan the Automator
03-02-2005, 07:56
Co sądzicie o zespole Ivan i Delfin ktory bedzie reprezentowal Polske na tegorocznej Eurowizji??Według mnie nie maja szans ale co tam :)
Jakby ktos chcial posluchac piosenki z ktora pojada do Kijowa na Eurowizje to tutaj macie link

http://www.keithm.utvinternet.com/Poland05.rm
Milego sluchania zycze :)

No napewno wielka krzywda by nam się stała gdybyśmy zamiast jakiejś wiejskiej chały zaprezentowali Rootwatera. Nawet gdybysmy nie wygrali, pokazalibysmy klase, a nie jakiś "hit" na miare wiejskiej dyskoteki.

Thero
03-02-2005, 12:23
No napewno wielka krzywda by nam się stała gdybyśmy zamiast jakiejś wiejskiej chały zaprezentowali Rootwatera. Nawet gdybysmy nie wygrali, pokazalibysmy klase, a nie jakiś "hit" na miare wiejskiej dyskoteki.
Hava nagilla! Hava nagila! Co jak co, ale to napewno jest z 100x lepsze od Ich Trzech :).

@Topic
Myślę, że jednak mimo wszystko "wysłaliśmy" tam kogoś na poziomie! Na poziomie muzyki którą tam lubią -.-..

Tibiańczyk
04-02-2005, 19:09
Proponuje :
Kaczki z Nowej Paczki - Dziub Dziub :P
Dziub DZiub RoX, czy to fruwa czy to lata czy ma dziuba czy dziub gdzie się schował dziub dziub :P
Ojjjj prawda :
A kto widzial dziub dziuba ,
jak wyglada dziub dziub
komu w koncu sie uda ,odpowiedziec to z nut
czy to fruwa czy lata
czy ma dzioba czy dziub.....

Ivan (czy jak mu tam ) i Delfin SUX ! DZIUB DZIUB ROX!

gorgi
05-02-2005, 07:21
ehh , powiem wam , że mnie to wogle nie obchodzi , każdy wie , że polska to lipny kraj to muzyków ( niektórych) też mam lipnych , cza sie do tego przyzwyczaic :/

Ashlon
05-02-2005, 07:46
@UP : Pojedz sobie do Somalii, to wrocisz tak szybko do tego "lipnego kraju", ze hej. W Niemczech tak super tez nie jest, a zauwaz, ze po wojnie nam NIE pomagali amerykanie. Zreszta, nasz kraj zaczyna sie podnosic.

@Topic : Trudno, zeby wyslali tam jakis zespol rockowy lub hip-hopowy, bo babcie zaczelyby krzyczec, ze <beeeee>.I tak to by nie pasowalo do muzyki tam prezentowanej. A jesli juz, wyslaliby jakis dziecinny zespol rockowy lub Trzeci Wymiar lub inne Mezo -.-

ciemne dropsy
06-02-2005, 17:38
Ta - dobo ma racje xD
Matka mej matki klamalaa klamalaa B)

To by byla jazda a nie jakies gdy sram mam czarne oczy xD

Kubek
06-02-2005, 19:12
Ej... Ale jakby popatrzeć na to z innej strony, przecież ni śpiewają po polsku a jury rozumie tylko anglojęzyzne piosenki... A musyka wpada w ucho, tm zawsze wygrywa jakies dzikie disco-polo...Jeszcze tylko postawią włosy na gel i rozepną koszule pod szyją i cała eurowizja nasza :P

Ashlon
06-02-2005, 19:32
Ej... Ale jakby popatrzeć na to z innej strony, przecież ni śpiewają po polsku a jury rozumie tylko anglojęzyzne piosenki... A musyka wpada w ucho, tm zawsze wygrywa jakies dzikie disco-polo...Jeszcze tylko postawią włosy na gel i rozepną koszule pod szyją i cała eurowizja nasza :P

A pozniej beda na nas mowili PedalLandia lub inna Gejowa Wola.

Tasior
08-02-2005, 19:02
@up
ktoś, z tego Drim tima :P ,jest z Rosji więc jakby co to Rosjanie mają takie skłonności :P

Resthin
10-02-2005, 17:57
Szkoda, a juz myslame ze nasza super Mandaryna doczeka sie swojej kolejki do zrobienia wiochy swojemu kraju. A tak szczeze to byle kim bysmy tam byli reprezentowani i tak czeka nas czolówka na ostatnich miejscach. Przeciez tam bylo, jest i bedzie zawsze tak samo. Kazdy kraj masz juz dawno ustawione na kogo jak glosuje. Nawet nie musza sluchac utworu. Zawsze mi bylo obojetne jakie miejsce zajmiemy, ale na ostatniej Eurowizji dla dzieci troszke bylo mi przykro ich. Pisenka taka sobie i tak nikt nie rozumial, ale za to ladne barwy glosow. I oczywiscie zajeli cudowne ostatnie miejsce.

Tasior
11-02-2005, 08:07
Szkoda, a juz myslame ze nasza super Mandaryna doczeka sie swojej kolejki do zrobienia wiochy swojemu kraju. A tak szczeze to byle kim bysmy tam byli reprezentowani i tak czeka nas czolówka na ostatnich miejscach. Przeciez tam bylo, jest i bedzie zawsze tak samo. Kazdy kraj masz juz dawno ustawione na kogo jak glosuje. Nawet nie musza sluchac utworu. Zawsze mi bylo obojetne jakie miejsce zajmiemy, ale na ostatniej Eurowizji dla dzieci troszke bylo mi przykro ich. Pisenka taka sobie i tak nikt nie rozumial, ale za to ladne barwy glosow. I oczywiscie zajeli cudowne ostatnie miejsce.
Spojnie jeszcze przyjdzie jej kolej :D

NORMALY OBYWATEL RP
11-02-2005, 19:29
Niech wezma na eurowizje zespol polski Behemoth:P Jak zagraja to eurowizja dlugo bedzie w szoku...:P

Bambuko
11-02-2005, 23:19
Kaczor Donald ze swoją ziomalową piosenką z reklamy na pewno by wygrał!

she_devil
11-02-2005, 23:30
Co wy macie do czarnych oczu? Przeciez w polaxcznieu z czarnymi wlosami i lekko stojaca grzywka sa sliczne....

Rafi_ten
23-02-2005, 15:54
a ja tam uwazam, ze Sistars z piosenka "My music" by se mogli poradzic...ale to tylko moja kwestia ;) a Delfina i tak nei slucham, mi sie nie podoba (ale bardziej nie lubie Blue Cafe...SUXXX) Ciekawe kogo Niemcy dadza...podobno zawsze jakies mlodziki byly, debiutanci...heh bo jakby pewnie rammstein wszedl to by wygrali ;p