Pokaż pełną wersje : Ulubiony Polski Kabaret
Jakię są wasze ulubione kabarety?
Moje to:
Ani mru mru
Kabaret Moralnego Niepokoju
dam zdjęcia
najpierw Ani mru mru w pełnym składzie:
http://www.animrumru.art.pl/images/galeria/max/17_a.jpg
I Moralnego Niepokoju:
http://img180.exs.cx/img180/132/kabaretmoralnegoniepokojumaly8.jpg
Maniak Hip-Hopu
31-01-2005, 08:40
ani mru-mru. THE BEST. Kto oglądał wczoraj na tvp poloni ???
Ghost Nieudany
31-01-2005, 08:56
Ze starych - najbardziej chyba kabarety "Dudek" i "TEY".
Z nowych - też dwa, bo siłę przebicia ma praktycznie tylko kabaret "Ani Mru Mru" i jeszcze najwyżej "Kabaret Moralnego Niepokoju". Reszta niewarta uwagi jest...
Nie znacie się :P Kabaret "Potem" Rządził dopóki go nie rozwiązali :/ Z TEJ (http://www.kabaretpotem.art.pl/) strony możecie ściągnąć ich skecze w formacie MP3, a najlepszy skecz to królewna Śnieżka :D Chociaż kabaret „ani mru mru” nie jest taki zły :)
MayGyver
31-01-2005, 12:30
1. they - ale to tylko starsi pamietaja i niewielu rozumie o co im chodzi (nawet ja mam problemy ze zrozumieniem niektorych gagow)
2. ani mru mru - szczegolnie za "3 muszkieterow" i "otwarcie supermarketu"
3. grzegorz halama - "umiesz tak"
dodatkowo nalezy wymienic "bajki dla potluczonych" niepamietam kogo i zarabisty kawalek "krolewna sniezka i 7 krasnoludkow"
dodatkowo nalezy wymienic "bajki dla potluczonych" niepamietam kogo i zarabisty kawalek "krolewna sniezka i 7 krasnoludkow"
To wszystko zrobił kabaret "Potem" :]
Ze starych - nie ba wątpliwości, kabaret Tey (MayGyver : to nie jest they na pewno :P ) - można oglądac setny raz i nadal człowiek się śmieje, szczególnie, jeśli rozumie realia tamtych czasów (choć ja ich za dobrze nie pamiętam).
Z nowych - Ani Mru Mru - "W chińskiej restauracji" czy jaki to tam ma tytuł - można paść ze śmeichu i turlać się po podłodze.
chociaż kilka innych kabaretów też jest dobrych.
Kabaret Moralnego Niepokoju rzadzi w pelnej krasie. Skecz pt. "Impreza u Bogdana" jest niesamowity. Z bratem tarzalismy sie po podlodze podczas jego sluchania.
Kabaret Moralnego Niepokoju rzadzi w pelnej krasie. Skecz pt. "Impreza u Bogdana" jest niesamowity. Z bratem tarzalismy sie po podlodze podczas jego sluchania.
"...a jak wracałes to podłoga w windzie jeszcze była?..."
"...ej a jak ty w ogóle do domu doszedłes bo ze zchodzeniem po schodach nie miało to nic wspólnego.." :P
Draga Pani sąsiadko,
Czy pani słyszała,
że ta z pod siódemki,
się z łysym bzykochała...
Joł, Joł
Jedwa.biście, ja***iści.e.
Otto rządzi!
Chopkers
31-01-2005, 16:00
najlepsze to:
ani mru mru "masz klient nasz pan :D"
l jak laskowik, t jak tey "no mowilem ci nie dzwon tu mamuska nooo" "stoj kliencie lub ewentualnie popros"
moralnego niepokoju niejest taki zly
łowcy.b
i oczywiscie HALAMA!! kuuurczakiii :D
Ja uwielbiam "Ani Mru Mru" i "Kabaret moralnego niepokoju" (jak wszyscy) i poprostu NIENAWIDZĘ : ŁOWCY KROPKA B N/C
Knight Simon Dark lord
31-01-2005, 16:31
ze starych to tey ale tylko gagi piosenki już mnie nie teges
a z nowych to O.T.T.O rulez ja na kabaretcie O.T.T.O sie po części wychowałem pamietam jak oni byli w full sqładzie (jestem sobie prezent :))
Ani mru mru, Halama, OTTO
Matheous
31-01-2005, 17:33
1.Tey 'Panie ja mam taki maly interes' 'a to juz nie moja wina:D'
2.Ot.to
3.Ani mru mru
4.POTEM!!! 'Oj dolosz moja dolosz ktoz mnie uratuje';) 'Porwała mniee krolowa snieegu bieeeedny Kaaai zamknela mnie w lodowym pudle aaaajajaaaaj'
5.KMN to wieksozsc skeczy ma do tylka, ale zdarzaja sie perelki.
A z nie polskich Umbilical Brothers ROOXXXXXX(linka nie podam bo ni pamietom:P)
Vanhelsen
31-01-2005, 17:46
OT.TO ROX za "Panią sąsiadke" 8o8o8o
Nie wiem czy znacie ale jest jeszcze takie Radio WAWA za***iste ma skecze...
dap-galothij
31-01-2005, 21:31
POTEM RZĄDZI!!!!!!!!!
mumio też jest spoko:)
ani-mru-mru tez fajne, ale mam do neigo jakiś uraz
tofik!!!!!!!!!!!!!!!!rulez
http://blog.tenbit.pl/skecze
zapomniałem o Starszych Panach:)
ostatnio też zaczynam się interesować Kabaretem Jachim
she_devil
31-01-2005, 21:40
ani mru mru ot.to kabaret morlanego nie pokoju :P Czasem ale tlyko czasem za kabaret dobrego humoru (mowie o dobrym humorze a nie sprosnych skeczach) mozna uznac moja klase na lekcji francuskiego :P
Może to nie kabaret ale warto wspomnieć o skeczach radiowych z serii "Detektyw inwektyw" xDDD
:)
Ani Mru Mru- Nocijety Naci.pany :D Otwarcie supermarketu 8o
Ot.To- PAni somsiadka , i inne przerobione piosenki 8o
Łowcy.B- Nie wiem ale oni maja taka facetke co udaje niedorozwoja i ostatnio widzialem jak spiewala O SOKOLE!
TEY- Za to stare poczucie humoru (politycznego jak na tamte czasy).
A tak to wszystkie kabarety lubie. 8o
Rupevef of Hiberna
01-02-2005, 09:05
Bobry jest Marian i Hela Ale Ani mru mru jest lepszy:)
Chociaż tyle jest tych kabaretów....
Tródno wybrać 1. :]
Ani Mru Mru-Tofik i reszta :D
I Kabaret Moralnego Niepokoju-Krzyżówka rulez!
Ani Mru Mru!Łowcy.B!Halama!Kabaret Moralnego niepokoju :)
Tibiańczyk
01-02-2005, 15:00
Ani mrum mrum a szczególnie chinska restaruacja oraz Tofik :)
Gromexor
01-02-2005, 15:17
Ani mru mru- chińska restauracja.
Naś klient, naś pannnnn! :D
Tey, Halama, kabaret moralnego niepokoju (KMN - bylam przy ich poczatkach :D) - za caloksztalt ;)
Ghost Nieudany
01-02-2005, 20:39
A ja tak zachwalanego tutaj kabaretu OT.TO nie trawię. Akurat zachowują się identycznie jak Jerzy Kryszak, czyli non-stop powtarzają te same numery, które za pierwszym razem śmieszą, za drugim też, za trzecim ujdą, za czwartym ma się dosyć, a za piątym dostaje się napadu szału... Humor też mi jakoś nie pasuje - nie w moim typie widać.
Ze starych - nie ba wątpliwości, kabaret Tey (MayGyver : to nie jest they na pewno :P ) - można oglądac setny raz i nadal człowiek się śmieje, szczególnie, jeśli rozumie realia tamtych czasów (choć ja ich za dobrze nie pamiętam).
Z nowych - Ani Mru Mru - "W chińskiej restauracji" czy jaki to tam ma tytuł - można paść ze śmeichu i turlać się po podłodze.
chociaż kilka innych kabaretów też jest dobrych.
Jesli chodzi o tytul, to "Nasz klient nasz pan" (chyba najlepszy ich sketch).
Jednak tez cenie ich za "Muszkieterow" oraz "Supermarket".
Mam wszystkie ich sketche na hdd ;)
Pogromca pk
02-02-2005, 17:08
Kabaret Moralnego Niepokoju, Tey, i Kryszak (jesli w ogole mozna jedna osobe nazwac kabaretem.).
No oczywiście
"Ani mru mru" - "Supermarket", "hińska restauracja"
"Moralnego niepokoju"
"Koń Polski"- "Marian i Hela :P"
A ze starszych Jan Pietrzak :)
Rinseregion
03-02-2005, 13:26
Ulubione kabarety to:
1). Ani Mru Mru
2). Grzegorz Halama
3). Kabaret Moralnego Niepokoju
4). Wszystkie sa zaje^^^^.
Otto, Ani mrumru, Moralnego niepokoju :p <żaden inny ;P...
ANI MRU MRU I KABARET MORALNEGO NIEPOKOJU NIE MAJĄ SOBIE RÓWNYCH xD
Oglądajcie HBO "Na Stojaka" i nie trzeba wam będzie żadnego kabaretu !
Ani mru mru i Kabaret Morlanego Niepokoju ;] Kiedyś dobre było OT.TO, ale zeszło na psy :P
Uncle Warrior
23-02-2005, 10:29
Kabaret niemoralnego pokoju (lol) OWNZ :D A najlepszy na tym zdjeciu jest gosciu pierwszy od lewej ;)))
A dlaczego koty sa gupie?
Bo koty miauczą... :D
Cor Tibiarz
24-02-2005, 18:23
Ja te same co k-ostry :p
A ta fota ani mru mru to: Taki maly taki duzy moze smiesznym byc :p
Nie znacie się :P Kabaret "Potem" Rządził dopóki go nie rozwiązali :/ Z TEJ (http://www.kabaretpotem.art.pl/) strony możecie ściągnąć ich skecze w formacie MP3, a najlepszy skecz to królewna Śnieżka :D Chociaż kabaret „ani mru mru” nie jest taki zły :)
POPIERAM JA NA KABARECIE POTEM SIE WYCHOWaLEM A TERAZ ANI MRU MRU I MORALnEGO NIEPOKOJU
Rotfl, po co zakładac taki temat przecież wiadomo że Ani Mru Mru i KMN.
Aureliunkunfun (DruiD)
25-02-2005, 17:06
"Ani Mru Mru" THE BEST chyba najlepsze jest "Nasz Klient Nasz Pan" z tym chinczykiem :D
Anaconde
26-02-2005, 12:24
Zapomniałm jak się nazywa, ale tam jest paru aktorów i idą se np. na rynek i gadają, że nowy rok, że pan wołodyjowski jest w ciele ciotki ;P
Jest jeszcze taki kabaret, że ludzie gadają do siebie jak umysłowi. Np. Posżłam na górę. Drugi odpowiada: A czymuś poszła na górę? Bo poszłam na góre :D:D Normalnie aż astmy dostałem 8D
Krzesław
26-02-2005, 21:46
Stare: Dudek ( broń Boże jajnik :p ) i Tey
Nowe: Ani mru mru , Kabaret moralego niepokoju ( Bo młodość musi się wyszumieć a starość musi się wyszurać) i grupa Mocarta oraz Ireneusz Krosny ROX
Sorry za refresh...
Ja uwielbam skecze Ani Mru Mru, oraz niekiedy KMN. <--- tylko one wymiatają reszta to sztywniacy
Baron Kaldrick
19-03-2005, 09:29
Krzysztof Piasecki (mało kto go tutaj wymienił o_0), TEY, KMN, Ani Mru Mru, Kabaret Jednego Mima (jakmutambyło...) może też być Trzech Starszych Panów,etc... Natomiast Halamy nie trawię. Imho, wogóle nie jest śmieszny -.-
Arcymag Kręgu wody
19-03-2005, 11:23
Heh oczywiscie ani mru mru oraz KMN
O tak Grupa Mocarta(czy jak to tam sie pisze) tez dobra.
A ze starszych to TEY
...raczej bym się kłóciła z tym, czy AMM jest takie wspaniałe... ;-). Ja tam wolę OT.TO. i na scenie i prywatnie... są cudowni! 8o
Lubię też KMN, Konia Polskiego i Formację Chatlete [chyba tak się piszą:)]... Gdyby chciał ktoś poplotkować na temat Panów w Garniturach, to ja chętnie:D.
Pozdrowionka!
PS: ktoś wcześniej napisał, żę OT.TO zeszło na psy.. a wcale nie! <pokazuje język> :)
Nosferatu
19-12-2006, 15:15
Dla mnie kabartem moralnego niepokoju wymiata ;]
edit@ o.O nie zauwarzylem ze temat byl odkopany ale i tak nie przezemnie
Korektor
19-12-2006, 15:17
Pieprzeni archeolodzy... LUDZIE ostatni post w tym temacie był 2 lata temu!!! Nie odgrzebujcie starych tematów...
The Shodow
19-12-2006, 15:26
Pieprzeni archeolodzy... LUDZIE ostatni post w tym temacie był 2 lata temu!!! Nie odgrzebujcie starych tematów...
No i co z tego? Imo ciekawy temat.
Formacja Chatlet, Grzegorz Halama, Kabaret moralnego niepokoju i ostatecznie to mru mru :p
Kiedyś Halama i Piasecki. A teraz? Hm. Mru Mru chyba... No i Łowcy.B :)
Łowcy.B, Halama oraz Ani Mru Mru.
Ze starych to "Tey" ew ."Kabaret starszych panów", a z obecnych to "Ani mru mru, "Kabaret moralnego niepokoju", Grześ Halama i pan Piasecki...
Calen Futh
19-12-2006, 15:54
Ani Mru Mru, Tey oraz Kabaret moralnego niepokoju na czele z tą zaje*iscie śmiejącą się kobietą :D
Kabaret Moralnego Niepokoju rox :D
oto moj ulubiony skecz w ich wykonaniu ,,Wizyta Księdza''
http://www.maxior.pl/?p=index&id=31814&0
oczywiscie Ani Mru-Mru tez daja w dupe :D
kamosblue
20-12-2006, 20:19
KMN, Formacja Chatlette, Jachim Presents.
LPR
Samoobrona
PiS
NOP (narodowe odrodzenie polski)
MW
SLD
Temat offtopic i "Alkohol rzadzi" w Oldschool
emo
Ot, co. Po co nam kabarety jak mamy ich wszystkich?
Korektor
20-12-2006, 20:27
Kabaret Moralnego Niepokoju, głównie nie z powodu skeczy (chociaż mają świetne) ale z powodu tego, iż są w porządku i szczególnie ich lubię w życiu prywatnym.
PS. Wizyta Księdza ROX :D
Kabaret moralnego niepokoju, ani mru mru, formacja chatlet, tey i dudek.
Hellraiser
20-12-2006, 20:46
Ze starych to "Tey" na czele ze Smoleniem, i Laskowikiem, i ich Crew,..
A teraz "Moralnego Niepokoju" i "Mru Mru",.. :P
Colo_2006
20-12-2006, 21:05
AMM i KMN:D
Capality
20-12-2006, 22:02
To ja wam polecam strone : www.kabarety.fani.pl
Są na niej chyba wszystkie Polskie kabarety a także kilka zagranicznych(np Monty Python) Bardzo polecam Grzegorz Halama Tłumaczenie- arab i tłumaczenie nato
Arrivald
20-12-2006, 23:41
Polski kabaret to jest moim zdaniem porazka. Tanie zarciki powielane 100 razy zeby rozmieszyc niewiele potrzebujaca do szczescia holote... Czasem to az mi ciarki przechodza jak tego slucham. Niby Halama, Ani Mru Mru i tym podobni nie osmieszaja sie zbytnio ale zebym sie z tego smial to nie powiem. Nie ma to jak Monty Python, Ali G Show :) Przy tym sie mozna usmiac.
Yoh Asakura
21-12-2006, 07:57
Kryszak, Piasecki, Pazura, Jachim Presents i KMN.
LPR
Samoobrona
PiS
NOP (narodowe odrodzenie polski)
MW
SLD
Temat offtopic i "Alkohol rzadzi" w Oldschool
emo
Ot, co. Po co nam kabarety jak mamy ich wszystkich?
Peło ominales specalnie czy to przypadek?Arrivald:porażka,heh;|dzis jest tyle kabaretów i niektóre kładą na kolana,ale każdy ma zdanie do swojej opinii;|
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.