zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Problem...

Bastien
26-01-2004, 13:51
Hej!Mam knighta na valori i zpekowala mnie klientka!stracile kseta,beholder shield i 9k (z bp) bo szedlem cos kupic!Teraz zbieram hajs i nie wiem czy kupic najpierw dragon shielda czy fire sworda!prosze o pomoc doświadczonych knighta!

behi
26-01-2004, 13:59
Ja tam nie jestem doswiadczonym knajtem ale jezeli szykujesz zemste na babce to kupuj fs :D .Dla mnie kupno bh shield to glupota.Lepiej odrazu dragon shield.Ale wogole to radze ci kupic fs najpie :D rw

MaRiO
26-01-2004, 14:07
@Topic
Zdecydowanie fire sworda, bron i tarcza to podstawa dla knighta, ale bron jest wazniejsza. Nie ma sie co zastanawiac kup fsa :))

WiQ
28-01-2004, 17:46
Jeśli naprawde chcesz jej sie odegrac napisz do GMów bo na mainie nie mozna zabic człowieka z levelem nizszym niz 11!

Magus
28-01-2004, 18:18
Oryginalnie dodany przez WiQ
Jeśli naprawde chcesz jej sie odegrac napisz do GMów bo na mainie nie mozna zabic człowieka z levelem nizszym niz 11!

Nie wiem o czym mowisz.
Po pierwsze: załozyciel nic nie wspomnial o swom lvl.
Po drugie: po wprowadzeniu systemu czaszek zmineily sie rowniez zasady tibi odnosnie zabijania innych graczy. Radze sie zapoznac z TIBIA RULES (http://tibia.4players.de/community/?subtopic=tibiarules) bo nie jestes na czasie.
Po trzecie: sumujac - Twoj post jest nie na temat.

Kael
28-01-2004, 18:28
napierw tarcza potem fs poniewaz lepiej kupowac defa czyli jesli masz dwarfen shielda to o 4 defa bendzie weiecej z dragon shieldem potem fsa k arma wh k legi scarf i jak nie masz na co kasy wydawac :P to platinum amulet

EDIT: chyba ze kupisz bh shielda za 1 k albo jak znajdziesz

Night Moon
29-01-2004, 21:40
bardziej na razie przyda ci sie fs... powodzenia :P