zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Kolejność wypadania itemóFFFFFFFF

HocBav
31-01-2005, 17:35
1.Wiecie w jaki sposób decydowane jest o tym co wypada czy morzna sprawdzić co mi wypadnie przy następnym dedzie
2.Jaki wam najdrogocenniejszy itrem wypadł ;(
3. Jak odbywa sie to losowo to jakie jest stęrzenie procentowe szansy.

wielki90
31-01-2005, 17:40
1.Wiecie w jaki sposób decydowane jest o tym co wypada czy morzna sprawdzić co mi wypadnie przy następnym dedzie
2.Jaki wam najdrogocenniejszy itrem wypadł ;(
3. Jak odbywa sie to losowo to jakie jest stęrzenie procentowe szansy.
Mialem kilkanascie dedów i zawsze wypada mi BAG(Najszczesciej sam), lub buty.

Neaniver
31-01-2005, 17:50
Przy dedzie zawsze wypada to, co masz na miejscu na plecak, a także, z tego co pamiętam, jest 10% szansy, że wypadnie coś z ekwipunku. Oczywiście mogę się mylić :)

Willy The Dark Druid
31-01-2005, 17:53
Zawsze wypada plecak i czasami ale nie zawsze coś jeszcze
Mi raz wypadł firesword ;(

Tomciog
31-01-2005, 18:03
Przy dedzie zawsze wypada to, co masz na miejscu na plecak, a także, z tego co pamiętam, jest 10% szansy, że wypadnie coś z ekwipunku. Oczywiście mogę się mylić :)
Nie mylisz się ;)

Najceniejszy item?
Scale armor :)

Bambuko
31-01-2005, 18:07
Nie to co masz w miejscu plecaka, tylko wszystkie pojemniki - plecaki, torby, paczki, prezenty z całą zawartością. Jak trzymasz plecak w ręcę to też wypadnie, jeśli masz parcela w kołczanie to wypadnie, itd, itp. Na każdą rzecz, do której nie można włożyć innej rzeczy, a jest bezpośrednio na ciele [ekwipunek, ale także np. pieniądze w ręce] jest 10% szansy, że wypadnie. Czyli jak masz pecha to może wypaść wszystko. Jeśli masz red skulla to na pewno wszystko wypadnie.

-Res-
31-01-2005, 18:14
Nie to co masz w miejscu plecaka, tylko wszystkie pojemniki - plecaki, torby, paczki, prezenty z całą zawartością. Jak trzymasz plecak w ręcę to też wypadnie, jeśli masz parcela w kołczanie to wypadnie, itd, itp. Na każdą rzecz, do której nie można włożyć innej rzeczy, a jest bezpośrednio na ciele [ekwipunek, ale także np. pieniądze w ręce] jest 10% szansy, że wypadnie. Czyli jak masz pecha to może wypaść wszystko. Jeśli masz red skulla to na pewno wszystko wypadnie.
mi wypadlo 5k z miejsa na strzaly i g shield >.<

Zamor1
31-01-2005, 18:16
Zawsze wypada plecak i tak jak inni mowili sa jakies procenty PECHA:D:D ze ci wypadnie ekwipunek.
Najcenniejszego co mi wypadlo
to Giant Sword Warrior helmet i pleacak a wnim 3k....
Dedlem na ***anym lagu ;(;(;(;(;( przez draga....

Galik
31-01-2005, 18:16
Mnie zabili peki i wypadło mi Crown Armor, Knight Legsy i 1k W bp. X(

Stachumixer
31-01-2005, 19:00
mi wczoraj wypadlo fire axe i prawie bp sdkow , arcis zlurowal arcaniste a ja mialem potworne lagi i nie uciekłem :(:(:(:(

Stachumixer
31-01-2005, 19:02
Nie mylisz się ;)

Najceniejszy item?
Scale armor :)

re up@
wypadl mu scale arm - buhahah - to za dobrego eq kolego nie masz :P

Centix
31-01-2005, 19:04
Z tego co ja wiem, to wypada najświerzszy item jaki włożyliście w dane miejsce.
P.S Bag/Backpack Zawsze wypadnie...