zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jesli mozna prosze pomocy

Darky
31-01-2005, 18:57
Czesc!
Jesli mozna prosze mi wyjasnic jak mam wklejac zdieica i filmy bo mam nawet spoko zalozylem sobie jusz konto jakie trzeba tylko mam ciut problemow z dalszymi etapami. Prosze komentowac i wyjasnic, dziekuje bardzo.

Dark Total B)
Palladyn :lucznik:
Level 47 B)
Skille 76/49 :baby:
Mlvl 15 :mag:
Carlin :flaga_pl:

-Res-
31-01-2005, 19:07
Czesc!
Jesli mozna prosze mi wyjasnic jak mam wklejac zdieica i filmy bo mam nawet spoko zalozylem sobie jusz konto jakie trzeba tylko mam ciut problemow z dalszymi etapami. Prosze komentowac i wyjasnic, dziekuje bardzo.

Dark Total B)
Palladyn :lucznik:
Level 47 B)
Skille 76/49 :baby:
Mlvl 15 :mag:
Carlin :flaga_pl:
masz temat ;/
www.imageshack.us

Darky
31-01-2005, 20:18
No i co wlaze i co robie prosze pomuc mi jestem tu nowy to dla mnie carna magia moze jest tu ktos co mi wyjasni -.^?

Sebuś
31-01-2005, 22:03
Z twoim ilorazem to bym nawet o chleb nie prosił -.-. Dobra wytłumaczę ci... ech... NO WIĘC wchodzisz na stronę vvv.imageshack.us (bądź www.imageshack.us) i naciskasz przycisk "Przeglądaj...". Pokaże ci się takie okienko w którym musisz znaleść swój plik i dać "ok" bodajrze. Gdy będziesz miał już wybrany naciskasz przycisk "host it" i ci wyskakuje następna strona(to nie magia to nowoczesna technika :P) i na tej stronie kopiujesz pierwszy kod od góry i wklejasz na forum. Trudne?