Pokaż pełn± wersje : Paladyn i summon...
Vodinesi
26-01-2004, 14:11
Mam takie pytanko.
Czy paladyn może czarowac summona?
-->kliknij mnie<-- (http://tibia.pl/paladyni.php) - spis wszystkich czarow palka.
Nim zalozysz topic poszukaj odpowiedzi. Paladyn nie moze sumonowac potworow, moze je tylko zauroczyc (przejac) runami o ile ma dosc many.
Gonzo von Krenzel
26-01-2004, 14:41
Nie do końca. Niektórzy palladyni na wysokich lewelach mog± summonowac potworki. Spowodowane jest to tym, że kiedy¶ jak była tylko "Tibia" do czarów używano scrool'i. Ci, którzy summonowali kiedy¶, mog± summonować do dzi¶.
Vodinesi
26-01-2004, 14:54
No własnie o to mi chodziło...widziałem kiedys palka z demon szkieletem...
Ale ja nie za bardzo rozumiem,że używano scroli...
Mozesz mi to lprosciej wytłumaczyć? Plzzzz
THX!!!
Oryginalnie dodany przez Vodinesi
No własnie o to mi chodziło...widziałem kiedys palka z demon szkieletem...
Ale ja nie za bardzo rozumiem,że używano scroli...
Mozesz mi to lprosciej wytłumaczyć? Plzzzz
1. Demon Sceleton prawdopodobnie byl za paladynem przy urzyciu convince a nie summon.
2. Scroll byl kiedys nagrada w quescie/lootem z potworow i urzywajac go na sobie uczyles sie czaru (na podobnej zasadzie jak runy).
Vodinesi
27-01-2004, 13:12
Re:UP
No dobra ale czemu teraz nie matych scrolli??
A moze sa tylko ja nie wiem... :D
A jak mialem tego scrolla to mogłem nauczyc sie każdego czaru?
Oryginalnie dodany przez Vodinesi
No dobra ale czemu teraz nie matych scrolli??
A moze sa tylko ja nie wiem... :D
A jak mialem tego scrolla to mogłem nauczyc sie każdego czaru?
1. CIP uznali ze przepakowywalo to coniektore profesje (i slusznie).
2. Na scroll byl wypisany konkretny czar ktorego sie przy jego pomocy mozna bylo nauczyc - poszukaj w zdjeciach tematu o Tibia Classic czy cos takiego, tam byl screen z takim scrollem (taki scroll to nie lada rarytas byl nawet jak byly dostepne).
Ja mam 1 pytanko . Sam mam 26 lev i jestm palkiem i chiałem sie dowiedziec na jakiej zasadzie działa ta runa. Ja przez te komentarze rozumiem że np jak che zauroczyc FE musze miec 60 lev (690 mp) i uzyc na niego runy. Z góry dzieki .
Dobrze zrozumiales, dodam tylko ze nie wszystko co przywolasz da sie przejac (zauroczyc), a sa takie potwory, ktore da sie zauroczyc a przywolac nie. Liste potworow masz na stronie.
DaxyeRookstayer
21-06-2007, 02:33
Liste potworow masz na stronie.
Jakiej?? :p
I po co od¶wieżasz stary temat?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.