zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Graf?

Miril Sillent Assasin
31-01-2005, 21:31
w ktoryms temacie spotkalem sie z takim czyms jak zmieniona grafika ze ktos widzi bagi ukryte za jakimis rzeczami np. drzewami, czy to jest prwada ze cos takiego jest czy to jest znowu jakas sciema ;)

p.l
31-01-2005, 21:51
w ktoryms temacie spotkalem sie z takim czyms jak zmieniona grafika ze ktos widzi bagi ukryte za jakimis rzeczami np. drzewami, czy to jest prwada ze cos takiego jest czy to jest znowu jakas sciema ;)
ściema ...

Ps. czy kiedyś przestaniecie pytać się o każdą bzdurę zasłyszaną od noobowatych lol-lvl

Miril Sillent Assasin
31-01-2005, 21:59
ja to tak tylko z ciekawosci

DDoS
31-01-2005, 22:01
Ja ci dam k**** nooba albo lov-lvla. Ja napisałem w temacie co najcenniejszego znaleźliście, że po zmienieniu grafy widze bagi pod drzewami i to jest fakt, gdyż nowy bag jest prawie dwa razy większy więc widać jak leży schowany pod drzewem.

re: down poczytaj w Grafikach o FAQ:Tibia Sprite Editor, a w moim temacie (Hunt sprzed chwili) w Zdjęciach na ostatniej stronie została podan strona z spritem Dozziego, nie piszę więcej bo ide spać mam egzamin jutro :[.

Miril Sillent Assasin
31-01-2005, 22:15
a racja to ty mowiles o tym w dziale co najcenniejszego znalezliscie :] widzisz p.l. a jednak to prawda :] czuk85 powiedz jak ty ta grafe zmieniles?