Pokaż pełną wersje : 2 pytania.
1. Czy da sie wejsc do tej wiezy feromous hill czy jakos tak chodzi mi o ta nad ds.
2. Poplynolem na Isle of Kings i mialem placic kare 500gc za co nie wiem. Wrocilem teleportem. Pytanie brzmi czy moge sie tam dostac bo popynac tam nie moge.
Karę dostałeś pewnie dlatego, że nie miałeś famili broch ;)
Jak bym nie mial to jak bym sie tam dostal. Podejrzewam ze kara mogla byc za zobaczenie monka:P
1. Czy da sie wejsc do tej wiezy feromous hill czy jakos tak chodzi mi o ta nad ds.
Nie da się.
2. Poplynolem na Isle of Kings i mialem placic kare 500gc za co nie wiem. Wrocilem teleportem. Pytanie brzmi czy moge sie tam dostac bo popynac tam nie moge.
Z***ałeś, z***ałeś. Karę miałeś zapłacić za przeszkadzanie mnichom w modlitwie, czyli za wejście za zamknięte drzwi na ich piętro. Teraz możesz tam wrócić, droga wiedzie przez sporą część banshee questu ("tłumy ds, monków, ghuli, duchów, stalkerów, banshee").Raczej ciężko i nie dasz rady:>. Już chyba po raz piąty to pisze na tym forum:P.
Vanhelsen
01-02-2005, 19:06
Nie da się.
Z***ałeś, z***ałeś. Karę miałeś zapłacić za przeszkadzanie mnichom w modlitwie, czyli za wejście za zamknięte drzwi na ich piętro. Teraz możesz tam wrócić, droga wiedzie przez sporą część banshee questu ("tłumy ds, monków, ghuli, duchów, stalkerów, banshee").Raczej ciężko i nie dasz rady:>. Już chyba po raz piąty to pisze na tym forum:P.POwiem inaczej, oto twoja kara za urzywanie NIELEGALNEGO teleportu....
Już nigdy nie wrucisz na isle of king, ponieważ kare można zapłacić tylko z "tamtej" strony więc masz peha, nawet banshee questa nie wykonasz, a ów wyrzej wyminiony tunel jest ale on działa w drugą strone, z isle of king na ghoustland a nie na odwrót.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.