PDA

Pokaż pełną wersje : Mino Archer

XjanulX
26-01-2004, 22:14
Mam pytanie czy przy moim sprzęcie C-armor K-legs W-helmet d-Shield i moim skillu shielda(48) moge spokojnie ubić archerka??Jesli nie to czego mi brakuje

Ice
26-01-2004, 22:19
Hmm brakuje ci kuszy i boltów jesli jestes palkiem poniewaz najszybciej sie je zabija i mniej szkod wyrzadzaja. A jak ze spearow to zdaje mi sie ze dosc duzo zycia stracisz a BTW nie szkoda ci bohów jak zgniesz przy takim czyms jak archer? Pamietaj zeby miec przynajmniej na jedna exure vite przy 1-2 archerow :P

Edit: dosc dobry skill shielda :P:P 4 :P:P

Dr. Omader
26-01-2004, 22:24
z dzidy jest ciężko trafić, wiele udeżeń to chmurki. Zanim tym sposobem zabijesz archera albo 2 to zdążą cię nieźle skroić. Już naprawde lepiej biegać z kuszą ewentualnie łukiem(i co z tego że kosztują, takie jest życie palka). Ale walenie ze spirów to prawdziwa mordęga.

Matiq
27-01-2004, 21:28
taaa... powinnes ubic go bez problemu

Digzy
27-01-2004, 21:33
Sprzęt masz niezly jak na swoj lvl, ale ze spearami to raczej bez sensu biegac z takim skillem w shieldzie(btw ciekawe jaki masz :P) Tak jak już muwili poprzednicy o wiele bardziej sie oplaca lazic z kusza/lukiem i beltami/strzalami. Rzadko strzelaja, a ty przynajmniej czesto trafiasz(ciekawe tez jaki masz dystans :)) Wiem to ze swojego doswiadczenia jak na 2x lvlu probowalem bic archery ze spearow. Raz mnie zlaly to pozniej chodzilem z lukiem :)

XjanulX
27-01-2004, 21:38
RE UP.
Napisałem skill shielda ale buzka wyszla;/ wynosi on 48
A o dysta to niebadz taki ciekawski bo to pierwszy stopien do piekla:D:D

Dziekowa wszystkim za odpowiedzi, jednak sam dzis poszedlem z tarcza i sperami i bylo zupelnie OK. poniewaz wiekszosc archerow zalatwialem 1-2 ciosami a one albo nei tarfialy albo dawaly za 8-15 a tu maly pikus jedna exura. A kuszy i boltow nei bede uzywac bo jak sie idzie na mino archerka to (przynajmniej w moim przypadku) wlasnie po bolty bo to jest najwazniejsze przy tego rodzaju wypadach. Ja tam nei chodze dla exp tylko wlasnie po bolty bo to jest najlepsze zrodlo zasobow paladyna:D:D

TEMAT DO ZAMKNIECIA!!