Pokaż pełną wersje : Mino Archer
Mam pytanie czy przy moim sprzęcie C-armor K-legs W-helmet d-Shield i moim skillu shielda(48) moge spokojnie ubić archerka??Jesli nie to czego mi brakuje
Hmm brakuje ci kuszy i boltów jesli jestes palkiem poniewaz najszybciej sie je zabija i mniej szkod wyrzadzaja. A jak ze spearow to zdaje mi sie ze dosc duzo zycia stracisz a BTW nie szkoda ci bohów jak zgniesz przy takim czyms jak archer? Pamietaj zeby miec przynajmniej na jedna exure vite przy 1-2 archerow :P
Edit: dosc dobry skill shielda :P:P 4 :P:P
Dr. Omader
26-01-2004, 22:24
z dzidy jest ciężko trafić, wiele udeżeń to chmurki. Zanim tym sposobem zabijesz archera albo 2 to zdążą cię nieźle skroić. Już naprawde lepiej biegać z kuszą ewentualnie łukiem(i co z tego że kosztują, takie jest życie palka). Ale walenie ze spirów to prawdziwa mordęga.
taaa... powinnes ubic go bez problemu
Sprzęt masz niezly jak na swoj lvl, ale ze spearami to raczej bez sensu biegac z takim skillem w shieldzie(btw ciekawe jaki masz :P) Tak jak już muwili poprzednicy o wiele bardziej sie oplaca lazic z kusza/lukiem i beltami/strzalami. Rzadko strzelaja, a ty przynajmniej czesto trafiasz(ciekawe tez jaki masz dystans :)) Wiem to ze swojego doswiadczenia jak na 2x lvlu probowalem bic archery ze spearow. Raz mnie zlaly to pozniej chodzilem z lukiem :)
RE UP.
Napisałem skill shielda ale buzka wyszla;/ wynosi on 48
A o dysta to niebadz taki ciekawski bo to pierwszy stopien do piekla:D:D
Dziekowa wszystkim za odpowiedzi, jednak sam dzis poszedlem z tarcza i sperami i bylo zupelnie OK. poniewaz wiekszosc archerow zalatwialem 1-2 ciosami a one albo nei tarfialy albo dawaly za 8-15 a tu maly pikus jedna exura. A kuszy i boltow nei bede uzywac bo jak sie idzie na mino archerka to (przynajmniej w moim przypadku) wlasnie po bolty bo to jest najwazniejsze przy tego rodzaju wypadach. Ja tam nei chodze dla exp tylko wlasnie po bolty bo to jest najlepsze zrodlo zasobow paladyna:D:D
TEMAT DO ZAMKNIECIA!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.