Pokaż pełną wersje : Clark's life
http://img.photobucket.com/albums/v654/clarkos/UO0013.jpg
Teraz cos z przegrupowania ss podczas krotkiej bitewki:P
Good team? nie caly inni chyba potem doszli
http://img.photobucket.com/albums/v654/clarkos/UO0008.jpg
Rozgrzeweczka:P nice hit??:P
http://img.photobucket.com/albums/v654/clarkos/UO0009.jpg
Potem bitwa przeniosla sie na edron niestety nie poszedlem za nimi bo nie mam pacca:P
Mam nadzieje ze wiara z SS mnie za te foty nie zabije jak tak pisac na tibi zaraz wywale foty z tematu :)
Bede dawaj nowe sski jeszcze:P
Lord Dreathan
01-02-2005, 19:58
Dobra Puczek ;p Jak na 1-szy raz to całkiem nice mam nadzieje ze pokażesz naprawde ciekawe fotosy xD
14 lvl, 4 mlvl, dobre skille, dobry staff w 100% mi się podoba. Widać odrazu że pożądny gracz :p
14 lvl, 4 mlvl, dobre skille, dobry staff w 100% mi się podoba. Widać odrazu że pożądny gracz :p
od razu widac ze chlopak zna sie na rzeczy:) btw wlasnie skoczyl shielding:P20:02 You advanced in shielding.
Hellu ;-)
Nice ;-)
Good luck ;-)
Bye ;-)
Chopkers
01-02-2005, 20:35
ulepszona wersja Vermyna
heloo ;)
br?
skillz?
mlvl?
show eq plxx :)
WoW
GRATZ
Fri itanz
:"(
bye
czyli zarabiste skillsy, mlvl i oczywiscie ten spasny eq ;)
powiedz jeszcze na jakim serwie grasz ;)
Dla wszystkich 2 raz nie powtorze gram na aldorze
Siwy Gnojek
02-02-2005, 14:54
ciekawe skad masz taki eq.... xDDD ale spoko moze byc... ;s tzn jak na ten lvl to wporzo
ten eq to FAKE widizalem taki sam na innym zdjeciu a jak na 14lvl to skille sux bardzo SUX i jeszcze ten fishing XDDDD buhahahahahahahahhaha ja na 8 lvl mialem 80/80 boozzee niemasz sie czym chwialic poprostu normalka ale zeby robic fake zeby inni ci zazdroscili to gratulacje buhehehehe fajnych masz kolegow chyba ich przekupiles poprostu 1 slowem NOOB nigdy wiecej nie rob fake'a
RE up fake to ty sobie zrob na ryju to po 1
po 2 zazdroscish eq i teraz *******ish jak baran
po 3 zaloguj sie na aldore i pokaze ci eq
po 4 nie da miec skilli 80/80 na 8 lv:P (moze sie da ale nooby czyli ty nie umieja zrobic)
po 5 nie ******* bez sensu bo to pozadne forum
po 6 smierdzish ***em:P
ps. jush sa skille 60/60
Koles, wyklinasz jak ludzie na starego emeryta w maluchu
Po 1 eq jak eq ja mialem prawie taki sam na 14 lvlu
Po 2 jak chcesz zakladac takie posty to wysil sie troche i porob troche wiecej screenow :p
Po 3 j.w wiecej screenow
Stachumixer
02-02-2005, 15:40
ten eq to FAKE widizalem taki sam na innym zdjeciu a jak na 14lvl to skille sux bardzo SUX i jeszcze ten fishing XDDDD buhahahahahahahahhaha ja na 8 lvl mialem 80/80 boozzee niemasz sie czym chwialic poprostu normalka ale zeby robic fake zeby inni ci zazdroscili to gratulacje buhehehehe fajnych masz kolegow chyba ich przekupiles poprostu 1 slowem NOOB nigdy wiecej nie rob fake'a
człowieku fake to masz naprawde na ryju ( dlatego z chaty nie wychodzisz )
eq ma dobre i tyle i skille tez niezle a ty mi *******isz fake ,po prostu ZAZDROSC . Ja mam moim sorciem 15 lvl i 33 magii i eq mam podobne tyle ze zamiast c arma mam blue robe a zamiast fire sword mam fire axe , Gratz eq skilli :D :] B) :p ;) :) :cup:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.