zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Helm of ancients

orgizz
01-02-2005, 23:15
No wiec mam pytanie:
Czy wiecie jak zdobyc red gem do Helm of Ancients
Pewnie mało kto wie jak go zdobyć i ja nie ujawnie jak zdobyc caly helm ale o tym gemie nie pisze w zadnej kszazce tibijskiej :/
Prosilbym o szybka odpowiedz

Welshaire
01-02-2005, 23:46
Człowieku, to jest najnowszy quest, więc raczej nikt ci nie powie 8o
Musisz szukać :P

Dr. Omader
01-02-2005, 23:48
Zapewne chodzi ci o Soul Ruby ktory jest potrzebny aby helm mial na stale 11 defa...

Wielu ludzi go szuka, ale chyba jeszcze nikt nie znalazl.
Mozna na ten temata podyskutowac i wymienic sie informacjami na forum, jednak prosze bez dokladnych opisow typu: "wyjdz z depo, idz 24 kroki na PW potem 11 krokow na Z i wykop dziure...."

Przenosze do Inne.

Khazar
03-02-2005, 23:25
Zapewne chodzi ci o Soul Ruby ktory jest potrzebny aby helm mial na stale 11 defa...

Wielu ludzi go szuka, ale chyba jeszcze nikt nie znalazl.
Mozna na ten temata podyskutowac i wymienic sie informacjami na forum, jednak prosze bez dokladnych opisow typu: "wyjdz z depo, idz 24 kroki na PW potem 11 krokow na Z i wykop dziure...."

Przenosze do Inne.

nareszcie wiem cos czego nie wie modek :D hehe na securze jedna ekipa zrobila i udokumentowala screenami zrobienie tego questa. uncle barry jako bloker dostal pierwszy egzemplarz helmu (11 defa, nie tego 8) i gildia zapowiedziala ze kazdy czlonek zostanie w takowy helm zaopatrzony.

@edit:
oczywiscie postarali sie oni o to zeby nie zachaczyc o quest spoiling. zrobili screeny na ktorych widac ich walczacych z kolejnymiu faraonami no i jednego screena z helmem juz z gemem zlaczonym. jak je polazyc i gdzie gema znalezc nie podawali z oczywistych przyczyc (satysfakcja z wykonania questa jako pierwsza ekipa no i chec zapobiegniecia zalewowi tibii przez te helmy)