PDA

Pokaż pełną wersje : Parowiec na Cormaya

Acoma
02-02-2005, 11:37
Wiem, szukajcie a znajdziecie. Przeszukałem forum i nie znalazłem. Więc mam pytanko: czy może ktoś mi pomóc odnaleźć w Kazordoon parowiec na Cormaya? ewentualnie mapka by była bardzo mile widziana. Ponoć po drodze jak się źle pojdzie to można oprócz zwykłych dwarfów napotkać też guardy (a chce tego uniknąć). Z góry dzięki za pomoc. Pozdrowienia...

Cebix
02-02-2005, 14:43
Moge sie mylic, ale z tego, co wiem, na Cormaye(?) plynie sie z Edron, a na Edron z Kazordoon chyba najlepiej jest poleciec latajacym dywanem, ktory znajduje sie na szczycie Femor Hills. Ale jesli jest prostszy sposob, to nie wiem, bo rzadko bywam w Kazz.

Wilq
02-02-2005, 14:50
Mozesz znalezl ten parowiec idac do kopalni w kazz pod miastem, a potem schodzac to dziury bardziej na polnoc od pierwszej, nastepnie ciagle w dol i jestes na miejscu :P

Dabek
02-02-2005, 14:50
Wchodzisz do kopalni z dwarfamni wewnątz kazo, i idziesz w prawo:

http://img70.exs.cx/img70/6240/kaz8dq.jpg

A potem cały czas dziurami w dół, na -8.

Thomasi
04-02-2005, 11:58
nie do tematu ale zwiazane z cormaya
czy na cormaya jest depo albo cos:D??no bo nie widzialem, paczke chcialem wyslac ale tez nie mozna no to jak mam np duzo rzeczy do przeniesienia do domq to musze wyslac na edron i taszczyc??przez roty??

Adaras
04-02-2005, 12:44
nie do tematu ale zwiazane z cormaya
czy na cormaya jest depo albo cos:D??no bo nie widzialem, paczke chcialem wyslac ale tez nie mozna no to jak mam np duzo rzeczy do przeniesienia do domq to musze wyslac na edron i taszczyc??przez roty??
Nie ma depo, ale o ile się nie mylę przy niektórych domkach są mailboxy...

Zegenis
04-02-2005, 14:23
Willq - już trzecia osoba z moim avatarem -.-

Po drodze do parowca jest kilka soldierów chyba :>

Gesundheit
04-02-2005, 14:29
A ja mam pytanko co tam jest na cormaya i jescze jedno:Jakie są tam potwory jak się schodzi do -8 piętra?

Thomasi
04-02-2005, 17:31
Nie ma depo, ale o ile się nie mylę przy niektórych domkach są mailboxy...

a co mi da mailbox ja chce zeby przesylka doszla na cormaye a nie z cormay:D

Gobod
04-02-2005, 17:48
Jak są kopalnie to jest taka dziura (tylko nie "Restricted Area!") i idziesz nią aż do dwóch dziur (chyba -7) i wtedy idziesz na sam dół i tam jest taki npc geomancer, jak ropniesz sie na gore to czekają cie 5 soldow na poczatek :P

Gangrel
05-02-2005, 10:13
Willq - już trzecia osoba z moim avatarem -.-

Po drodze do parowca jest kilka soldierów chyba :>

Jesli dobrze pojdziesz to w pierwszej czesci tylko pare zwyklych. Jak sie zejdzie na -7 podajze na koncu korytarza sa dwie dziury. W dol prowadzi do parowca, w gore laczy sie z kopalnia. 2 zwykle i 5 soldkow, dalej nie bylem, bo nie mialem czasu, postman plx ^^