Pokaż pełną wersje : gs SOLO STYLE <28 MASTER SORC>
gs solo... niestety nieudany... =[ <moj>
SCIAGNIJ (www.senio91.webpark.pl/mojgs.rec)
to moj 1szy filmik wyslany na strone niewiem czy dziala. ;/
Coment plx.
CZY MOGE PROSIC O EDYCJE MOJEGO LV W NAZWIE TEMATU? (Z 28 NA 24)
Niewiem czy link dziala. jak ktos wie co zle napisalem w linku to niech mi powie plx.
Lord kasztanowiec
02-02-2005, 12:38
1.link nie dziłą
2.istnieje opcja edytuj
Ten link powinien dzialac:
www.members.lycos.co.uk/senio6054646c/GS%20SOLO%20STYLE%20BY%20JA!.rec
A na przyszlosc radze unikac spacji, wykrzyknikow i innych tego typu znaczkow, bo czasami moze sie nie sciagnac :/
EDIT:
No filmik calkiem calkiem, tylko, ze utani gran hur powinienes puscic na samym poczatku a potem go z SD. Wtedy mialbys jakies szanse, chociaz tez odwazny pomysl z puszczaniem exury vity zamiast manashielda, bo bez utamo vity z takim eq tylko troche pecha i padlbys wczesniej. :/
Ale nagrywaj wiecej filmikow, moga byc nawet takie same zakonczenia ^^ <joke>
Pozdrawiam.
Cebix.
Poprawilem Link. Filmik Juz Mozna Sciagac.
Milego Ogladania! ^.^
wielki90
02-02-2005, 14:27
haha... "You are ded"
Lol kto sie na GSa porywa tako, bez blokera, bez summonów, bez BOHów, z cienkim eq, bez utani gran hur. Hmm... Tylko samobójca!
Świetny filmik. Mozna zobaczyc jaki silny jest gs. Szkoda tylko ze deda zaliczyleś, ale w sumie sam jesteś sobie winien :( . Mogleś chociasz blokera wziąć...
Takie Sobie Coś z Julery
02-02-2005, 16:51
Ouch. Rozwaliło mnie jak walnąłeś poison spidera z sd :) filmik spox, widzi sie jaki GS jest zabójczy, i jak się na niego nie huntuje :) ocena- 7/10
jeszcze jedno... ty miałeś tam 24 nie 28 lvl :O
Ouch. Rozwaliło mnie jak walnąłeś poison spidera z sd :) filmik spox, widzi sie jaki GS jest zabójczy, i jak się na niego nie huntuje :) ocena- 7/10
jeszcze jedno... ty miałeś tam 24 nie 28 lvl :O
no wlasnie wiem ale skapnolem sie o lv dopiero po zabieszczeniu filmu. ;/
LOL trzeba bylo uzyc Magic Shield :P Moze miał bys wieksze sznase 8o 8o
praktycznie miałes zerowe szanse mogłes przynajmiej wziasc blokera :P
Romusiek
13-02-2005, 14:08
Po 1. Strong Haste powinno sie wlanczac na poczatku...
Po 2. Magic shield...
Po 3. Slaby eq...
Po 4. Jak powiedziales ze sie trzesiesz to myslalem ze z krzesla spadne, ja na 22lvl na luzie solowalem gsa z HMM'ow
Po 4. Jak powiedziales ze sie trzesiesz to myslalem ze z krzesla spadne, ja na 22lvl na luzie solowalem gsa z HMM'ow
nagraj filmik to może któś uwierzy
solowałeś pewnie wtedy gdy były strasznie wolne i na 25 levelu bez hasta i bohów można było spokojnie uciec ;)
Byles bez szans. Nasepnym razem proboj metoda Up/Down. I cholera nie wiem czamu na poh... widac bylo ze drugi cie juz sciga.
Real_Fan
13-02-2005, 19:28
Faktycznie szansa wynosila jakies 2-1 % na przezycie ... Gdyby chociaz Mana Shield + Uhy a tak to :/ Ded
Jak to był twój pierwszy GS to powinieneś iść na pojedynczy spawn a pchać się na POH
Master Knight de'Vere
14-02-2005, 16:40
Powiem ci jedno mialeś genialny pomysł żeby iśc solowac GS'a na PoH zamiast iść solować tam dzie Blood Herb Quest jest to ty na PoH....
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.