zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Neverwinter Night

Majines
02-02-2005, 16:21
Tutaj wyrażajcie się o grze Neverwinter osobiście bardzo ją polecam to duży świat i są 2 dodatki (mam je) gram w nią jush ze około 1,5 roku.Polecem i powiedzcie co wy sądzicie :D

Caer
02-02-2005, 17:41
Wedlug mnie NN to na prawde wypasiona gierka, niestety nia mam dodatkow. Sam przeszedlem ja ze 3 razy na singlu, bo nie mialem neta w domu. Nigdy nie zapomne mojej pierwszej walki z ostatnim bossem. Byla ona wrecz zalosna. Udalo mi sie wygrac przez przypadek. Zabilem kolesia ktory chronil przed atakami dystansowymi. Jednak zostalo mi tylko 4x beltow. Zabilem ja ostanim B) . Musze se ta gierke znowu skombinowac i na necie pograc. Mimo wszystko wole Dungeon Siege.

Arthus Drag'Tail
03-02-2005, 07:17
A czy żeby sobie pograć przez neta w Neverwinter'a trzeba mieć orginalną wersję???

Dioskas
03-02-2005, 23:10
@Up:
Takk, a bardziej orginalny key.
Polecam zakup orginału.

KoSiNeK
06-02-2005, 11:05
hm...nvn....podchodzilem pare razy...ale zawsze przechodzilem pierwszą misje(nie licząc tutoriala :p ) i....tak jakoś mi sie niechciało już grać.jest to naprawde wypasiona giera, ale prakuje mi tego czegoś....co bylo wBG2, w diablo 2, gorasul, gothic i tym podobe. Szkoda ze 100 zł poszlo w bloto:P teraz wydal bym je na Pacca:P