Pokaż pełną wersje : Jak to w hg???
Kryptonics
02-02-2005, 17:44
Mam pytanie dotyczące Hellgate.Szukałem ,ale nigdy nic nie było wspomniane o sorcach,a wię:czy sorc 40lvl i 45mlvl może expić w hell gate czy może jednak expić w jakimś innym mjejcu?Jeśli poradzi sobje w hg to powiedzcie mniejwięcej z czym i jak rozwalać tam potworki.Mam nadzieje,że uzyskam choć jedną dobrą odpowiedz.Z góry thx.
Winged Vallor
02-02-2005, 17:59
Spokojnie możesz tam expić...
A jeśli chodzi o to co i jak bić to:
1) Dsy no najlepiej na dystans ;)
2) Ghoule też trzymaj z dala
3) Roty, spotkasz troche po drodze to bij z broni...
[]Artimos[]
02-02-2005, 18:01
Tam są tylko skele , ghule i dsy (głębiej są też lepsze ale to chyba tylko 1 czy 2 gsy) a więc potrzebne ci będzie kilka bp hmmów i na wszelki wypadek uhy
Dwimenor
02-02-2005, 18:57
Zapomnieliście jeszcze o Beholderach-hmm w dłoń i licz na to, że wypadnie ci bh shield;)
Gsy-na solo-lepiej nie, chyba, ze mana shield+SD(na hardcore z hmm, ale to zbęde ryzyko moim zdaniem)
Dsy:Hmm
Ghule:Hmm, albo zlurować w jedno miejsce i walnąć GFB
Carl Fry
02-02-2005, 19:32
wymienie potwory jakie widzialem na hg bo tylko tam expie::P
-GS
-DSy
-ghule
-szkielety
-elf scot
-elf
-roty
-bugi
(i z tego co mi wiadomo jest tam draconia, ale co do niej niejestem pewnien, bo nigdy tam niebylem)
wedlug mnie mozesz expic na wszystkim z wyjatkiem GSa , chyba ze systemem up/down
ps o beho mi nic niewiadomo
ciemne dropsy
02-02-2005, 20:22
On sie nei pytal co tam jest tylko czy fajnie sie tam expi...
Nie wiem jak ty ale ja dsy zawsze z hmmami omijam bo uwazam ze to strata run... Sorcem expilem tam na cmentarzyku kolo wejscia, duzo skele i ghouli i 2 pojedyncze spawny dsa ktore mozna spokojnie omijac bo sa na brzegach jaskinii :) Na glownej sali sa dsy (duzo) dosc duzo ghouli, w domkach sa dsy duzo ghouli i beholdery. Ale i tak uwazam ze dla sorca lepiej same ghoule i skele wiec tylko cmentarzyk :) ghoule z hmmcow a skele z broni :)
Chopkers
02-02-2005, 21:39
drops:P ty sie nieznasz.
chodziasz... powiedzmy ze sie znasz.
ale jezeli chodzi o expienie tagiego sorca to mozna pojsc na duze respowisko z dsami i ghoulami. (tam gdzie domki)
przyda sie z2-3bp uhow i masakryczna ilosc hmmow. nie zaszkodzi wziasc jednego bo sd na wypadek wyskoczenia 6 dsow naraz :P
to by bylo tylke cya
ciemne dropsy
04-02-2005, 17:41
up: sam sie nie znasz bo nie zwiedziles tyle hg co ja -.- I nie ma tma na glownej sali spawnu 6 dsow naraz... Najwiekszy spawn to 4 dsy naraz i nie wiem po kiego grzyba brac az tyle uhow jak jest tyle miejsca do uciekania. Po za tym dalej twierdze ze dsy dla sorca z hmmami nie sa oplacalne :D
Sorcerer The Pucek
04-02-2005, 17:46
huh 40 lv i 45 mlv poradzisz se spokojnie (jak pallki na 15 lvelach tam laza) i najlepiej wez 1bp uh ze 3-5bp hmm na wszedli wpyadek ze 2-4 SD i exp masz zapewniony a loot tez moze byc
Shardzik
04-02-2005, 19:13
aha i jeszcze jedno cos o eq.. Jeżeli zamierzasz expić tlyko na Manel'sach
i walić tlyko z runek, i nawet Lmmów nei żałujesz na sklelety.. to waga twojego eq nie powinna przekraczac 100 oz. Chociaż w przypadku sorcererów cap sie tak nei przydaje (chociaż nawet moze loota poniesc) PAlkiem sam mam tkaie tam eq:
- Brass Legs
- Iron Hlemet
- Leather Boots
- Scarf
____wszystko z głównym bp (pustym) nie przekracza 100 oz i zostaje mi to 600 oz. do wy,orzystania... i jeżeli będizesz bił z dystansu to nawet uhów nei będizesz musiał używać... ale polecam omijac Ds'y bo za dużo kasy idzie...
jezeli chodiz o Rotwormy, to pełne EQ i jakaś dwuręczna mocna broń rotwormy dobry i opłacalny exp... choć nieco wolny, ale marzenie w nabijaniu Mlvl.. (chociaż swap trolle lepsze, zawsze w nich rybka :P )
_____@ Sorcerer the...
Bo Hg to jest specjalne meijsce dla palków i można tam chodizc na obrzezach na 9 lvlu ale [rzy noob skillahc nie pociagnie..... sam przy skillu 53 mecze sie z Dsem
Powiem ci mniej wiecej, bo ja mam 31 mastera i 42 mlvl.
Kiedys expilem w hellgate i jest to dobry exp.
Ale znacznie lepszym expiskiem sa ruiny nad necro na darashii.
Z full mana na vity, z bp gfb i reszta to bp hmm.
Czesto na 1 gfb masz 5 stalkerow i 4 ghoule albo 7 ghostow na raz.
Expi sie 32k na 1h ( ja tyle robilem)
A kasy to co godzine z 2000capa stuffu i 1,5k gp.
A w hellgate masz na glownym akwenie
4 scele
3 ghoule
3 ghoule
3 ghoule
3 dsy
5 dsow
liczac ze biegniesz wokol z lewej do prawej.
Dalej na prawo masz przewage ds i slimow.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.