PDA

Pokaż pełną wersje : Demon solo 99 knight -100

Ularis
02-02-2005, 23:15
ddemon solo na 100 lvl ;]

http://www.ularis.republika.pl/demonsolo.rec

Kipper zobacz jak to sie robi a nie z exori nOObku ;];];];]

Thourivel
02-02-2005, 23:30
1.Za nazwanie Kiperra nOObek powinni Cie za prawe jajo przez lewą nogawke do góry nogami powiesić na żyrandolu :D
2.Super i gratz 100 levela ale nadal uważam to co napisałem wcześniej :p

ColdFire
02-02-2005, 23:40
BIG GRATZ dla Ciebie za 100 lev :D
Fajny filmik:)

Btw. czemu nie zalozyles Aola?

Lamdar II
03-02-2005, 00:00
Yoyo gz demona solo, btw tez gram na danubii xD

Tibiasz
03-02-2005, 06:02
^^ cool :)
i jaki loot :D

mental
03-02-2005, 06:57
Lol taki film to do filmu kipera nie podskoczy lol to miało być solo ten koleś walił a kiperr sam demona u***ał .Wogóle co to za eq co za skile i ty na kiperra muwisz noobek lecz sie zdrowo jechaniem kiperowi od nobków na tym forum nic nie zyzkasz

Lunara de best :cup:

Kooowal
03-02-2005, 07:39
Jak oglądne to skomentuje , a zapowiada sie na ciekawy film btw. tez gram na danubii ale nigdy cie nie widzialem :p

Edit: Gratz filmu tylko troche długo to trwało zanim ten demon padł :p ale ogólnie spoko i jeszcze raz wielkie GRATZ

Draago
03-02-2005, 08:26
Wielkie gratz dla Ciebie.

Btw. Wydaje mi sien ze Ularis nazwal Kippera NooBkiem nie aby go obraziec :]

Pozdro, uf jak dawno juz sie niewypowiadalem

zeus1985
03-02-2005, 08:59

Jak byś miał lagi, to byś tak nie cfaniaczył :)

EDIT
Miało być solo, a kolega CI pomagał FE zabić. Kipper przynajmniej wszystko sam zabił :D

Darky
04-02-2005, 16:35
Gratz demon solo btw Gram z malym koperkiem na trenigach to wiem ktorzy to wy na rl :P

Vibafe
04-02-2005, 17:21
Lol taki film to do filmu kipera nie podskoczy lol to miało być solo ten koleś walił a kiperr sam demona u***ał .Wogóle co to za eq co za skile i ty na kiperra muwisz noobek lecz sie zdrowo jechaniem kiperowi od nobków na tym forum nic nie zyzkasz

HAHAHAH Kto tu jest nobem co moze tego demona we 2 roz***ali ? Albo w 5
Popatrz sie na exp dostaje równiutkie 6000 więc...a co do tego "lol'a" do kiperr'a mi to na obrażanie nie wyglądało
@topic
Wielkie gratz nice ci to wyszło ;]
Ale skille takie niemrawe:P

Olorion.
04-02-2005, 17:44

ok mental... wydaje mi sie ze nadszedl czas zeby ci to powiedziec.

Wygladasz dla mnie na 9-11 latka, w dodatku glupiego. Dla ciebie jezeli ktos powie np. "n00bku" oznacza ze bluzga typa, jego rodzine, znajomych i wszystkich z ktorymi sie zetknal. Dzisiejsza ulice sezamkowa sponsoruja literki
I R O N I A i liczba 666. Poza tym, twoje poprzednie wypowiedzi na tym forum dowodza ze masz jakies problemy psychiczne. Np w tym topiku, chyba o wirusach w rec, bluzgales kolege i straszyles go w rl, za to ze cie skrytykowal. Mi to wyglada na PA. zreszta niewazne.

Co do filmu, gz lvla, solostyle demona. itp. zycze udanego anni~

eerion
04-02-2005, 17:45
Chłopcze...
Kip zrobił to z klasą, a nie tam twoje pierdoły...
Sam nie robiłeś- walka z rpzeciwnikiem to także walka z jego summonami...
Sam lol jesteś- jesteś po prostu lamką :P
Lunara rox
PS - gz 100 lvlu plx =]

Master Knight de'Vere
04-02-2005, 19:42
Filmik taki sobie a tak poza tym to nie było solo bo ci kolega bił fe btw. po
1.Kipper robi jedne z najlepszych filmów z całego tego forum więc nazwanie go noobem to było lekko nie przemyślane
2. A jeśli nie to patrz na punkt 1

Olorion.
04-02-2005, 20:54
A jak nie to dorosnij dzieciaku, a zrozumiesz ze on nie chcial nikogo obrazic

Skull basher
04-02-2005, 21:02
Kiperr i tak jest lepszy od ciebie we wszystkim co by robil

LOLO
04-02-2005, 21:12
Nieno fajny filmik nic dodać nic ująć GRATZ!

Nohinute
04-02-2005, 21:41
Jestescie zalosni, glupcy, glupcy, glupcy zaslepieni na inne osoby.
Widze fale zwolennikow jednego gracza ktory zamiast bladzic gra w tibie.
Dam wam rade, zacznijcie robic to samo, moze kiedys zaowocuje.
To bardzo dobrze ze jest jakis wzorzec dla innych, ale kazde slowo krytyki napisane na niego jest od razu traktowane jako obraza (zreszta to ze ktos zartobliwie odezwal sie do Kiperra nie jest nawet krytyka).
Nikt nie potrzebuje adwokatow, slowa nie byly skierowane do was i negowanie ich jest nie na miejscu.
Z mojego punktu widzenia na was, dostrzegam (nic dodac, nic ujac) Debili.
A tak na marginesie to sledzenie wyczynow innej osoby jest malo interesujace:> Znalazlbym tysiace innych,lepszych sposobow na spedzanie czasu.. a zreszta i tak to wszystko wyjdzie na jedno. Zostane zbluzgany etc.
Wkoncu Bog jest jeden tak?
Czyz tak?
... n/c

Fakolpet
04-02-2005, 22:21
buhahaha zdołowaliście biedaka. lookajcie tu
http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Ularis

Tak go zdołowaliście że sam postanowił zabić demona i mu nie wyszlo ;\
papa 100 lvl...

Ularis
04-02-2005, 22:41
Ludzie co wy gadac porownajcie ten film do mojego potwierdzam ze kipper ma lepsze skile odemnie i tylko to kazdy noob potrafil by walic exori w demona schodzac po parcelach omg pozdro Kipper!!!

Thourivel
05-02-2005, 00:09
...kazdy noob potrafil by walic exori w demona schodzac po parcelach omg...
Taa racja każdy nOOb potrafi walić exori w demona i chodzić po parcelach tak samo jak każdy nOOb potrafi walić z explo oraz korzystać z pomocy kolegi(solowanie :p ). Ale i tak wielkie gratz po raz drugi :D .

Ps. Jak to się stało że cie zabił cave rat na 100lv??? :(

Ularis
05-02-2005, 03:47
Taa racja każdy nOOb potrafi walić exori w demona i chodzić po parcelach tak samo jak każdy nOOb potrafi walić z explo oraz korzystać z pomocy kolegi(solowanie :p ). Ale i tak wielkie gratz po raz drugi :D .

Ps. Jak to się stało że cie zabił cave rat na 100lv??? :(

koles czemu ty tylko krytykojesz a sam nic pewnie nie osiagneles pochwal sie swoimy wyczynami demona pewnie widziales an test servie albo na innych filmach tibi cam pewnie nie miales z nim nawett do czynienia!! !! wiec jestes takihojrak to pochwal sie a my oblukamy czy ty nie jestes noobem !!

cave rat zabil mnie w odpowiedni sposob jak sami myslicie nie mozliwe to by bylo ale wynikla pewna akcja!! i niestety ntak sie stalo !! kazdemu sie zdaza

ktos wspomial ze mnie zdolowaliscie !! ahha ludzie to jest gra i kazdy giniee w grze na swoj sposob i taka jest kolej rzeczy !! mam slabe przejscia w tibi i tak wyszlo pozdrawiam narx

Ularis
05-02-2005, 04:35
Chłopcze...
Kip zrobił to z klasą, a nie tam twoje pierdoły...
Sam nie robiłeś- walka z rpzeciwnikiem to także walka z jego summonami...
Sam lol jesteś- jesteś po prostu lamką :P
Lunara rox
PS - gz 100 lvlu plx =]

Jestes smieszna!!! pochwal sie swoimi osiagami i podaj link na swoj char chociaz i tak wiem ze prawdziwej swiojej postaci nie podasz pozdrox !!!

Thourivel
05-02-2005, 11:20
Ktoś broniąc Cie napisał że nazwanie przez ciebie Kiperra nOObek to miało być żartobliwe(pewnie tak miało być) ale w innym poście to brzmiało troche inaczej więc napisałem co myśle. A to że nie widzialem demona na własne oczy poza filmami to na szczęście prawda:P .
A to pytanie o cave rata to, jak Ci się mogło wydawać, nie miało być złośliwe.

Kiperr
05-02-2005, 11:22
@ularis
Hmmmmm
Lemme see..
Ping : 300-400 ms.
Próbuj zabić demona solo , używając wyłącznie Explosion.
Good luck.
Jak widziałeś : 2x wylałem mana fluida na ziemie
Przypadek ?
Nie sądze , Freez owszem.
Jeżeli czujesz sie w jakis sposób ode mnie lepszy...Okey nie mam nic przeciwko , zsolowałeś demona z mała pomocą.
A do słowa "noob"..Dobrze by było gdybyś definicje tegoż słowa znał.
Cóż : Ja nikogo nie prosze , żeby mnie bronił .
Nikogo nie prosze zeby oglądał moje filmy.
Sami z własnej woli , oglądają moje filmy , chyba nikomu przez to krzywdy nie robie.
Myślisz , że podburzyłeś moje ego.
Gównoprawda , dla mnie jest to po prostu kolejny filmik demon solo , no i ładnie nabity 100 lvl.
BTW : Popracuj nad estetyką swoich postów , nieciekawie wyglądają.

mental
05-02-2005, 11:51
ok mental... wydaje mi sie ze nadszedl czas zeby ci to powiedziec.

Wygladasz dla mnie na 9-11 latka, w dodatku glupiego. Dla ciebie jezeli ktos powie np. "n00bku" oznacza ze bluzga typa, jego rodzine, znajomych i wszystkich z ktorymi sie zetknal. Dzisiejsza ulice sezamkowa sponsoruja literki
I R O N I A i liczba 666. Poza tym, twoje poprzednie wypowiedzi na tym forum dowodza ze masz jakies problemy psychiczne. Np w tym topiku, chyba o wirusach w rec, bluzgales kolege i straszyles go w rl, za to ze cie skrytykowal. Mi to wyglada na PA. zreszta niewazne.

Co do filmu, gz lvla, solostyle demona. itp. zycze udanego anni~

Jak masz problemy z psychom to się lecz <lorbusie> <PA> na forum pierwsze słysze nie gadam i nie dyskutuje z ..... sam masz 9 lat albo 11
You don't see me - you don't hear me... lunara :evul:

Lechu~
05-02-2005, 11:59

Jakbyś Ty tego demona solował to by było fajnie... :evul:

Olorion.
05-02-2005, 12:00
Heh, moze dostane za to ostrzezenie, ale podsumuje cie w 4 slowach ok?

"O ****a ale debil"

1. "lorbus?"
2. "psychom" aHAUHUAUHAUH
3. "sam masz 9 lat albo 11" i poprzesz to pewnie teza ze "WRZYSCY SOM GUPI!"

mental
05-02-2005, 12:55
Heh, moze dostane za to ostrzezenie, ale podsumuje cie w 4 slowach ok?

"O ****a ale debil"

1. "lorbus?"
2. "psychom" aHAUHUAUHAUH
3. "sam masz 9 lat albo 11" i poprzesz to pewnie teza ze "WRZYSCY SOM GUPI!"
Mi tak się zdaje że masz z 11- lat lorbus nic nie pisz na mój temat bo jesteś za mało inteligentny

Kooowal
05-02-2005, 16:20
Mi wydaje sie bardzo trudne paść na cave racie na 100 levelu mógłbyś to wytłumaczyć jak to się stało bo mnie cave raty nawet nie potrafją uderzyć do krwi choć mam 20 level druidem :p pliz wytłumacz jak to sie stało a co do tego co zabił cie demon na 100 levelu to zauważyłem że 30 sekund przed tym faktem chyba nawet ten sam demon zabił twojego kumpla. Zostawiłeś postać afk gdy twój kumpel solował demona ?? :p

Kezo
05-02-2005, 16:32
1. Gratz Demona i 100 lvl.
2. Kiperrowi nikt nie pomagal przy zabijaniu FE...Prawdziwe >Solo<:D
3 Ten Kooowal to nie ziom od keyloggerow pod nickiem Kowalcio? :evul:

mako the palallal
05-02-2005, 16:42
Padl na Anihilatorze cala ekipa padla ;(
Gratz 100 lvl i Pozdro

Mako the palla ;]
btw.thx za hunta X(

mako the palallal
05-02-2005, 16:55
Kazdemu moze sie zdarzyc pasc nawet na racie...
Niepamietam w jakims poscie Lifely Sorcerer powiedzial ze jego kumpel padl na 1xx lvlu na snaku niewiem jak to bylo ale wydaje mi sie ze Ularis mial kika gdzie bylo wiecej tych potworkow i srednio co 1-2 hity mu zadawaly i padl
nie oceniajcie go ze jest lama czy kims tam bo to jest wyczyn solowac demona tym bardziej knightem wydaje mi sie ze wiekszosc tych co wypowiadaja sie poprostu zazdroszcza mu ze to byl on a nie oni...

Pozdro Mako ^^ :D

Ularis
06-02-2005, 14:51
Dzieki kipper za zrozumienie nie chcialem cie urazic co o tych noobkow ;] a tak pozatym nie weidzialem ze masz lagi chociaz zauwazylem ogladajac ten film ktoryz razz skoleji a ze ta banda odrazu pomyslala ze chcialem cie ponizyc to juz nie moja wina!! pozdro narka a

ps co do ratow jak by 5 naraz kogos bez eq obtoczyly bylo by to samo

Jacalek
06-02-2005, 15:12
buhahaha zdołowaliście biedaka. lookajcie tu

papa 100 lvl...

/\
1.Ten Ziomek Jest dobry
2.Jesli Kiperr to nooB to ty z zkończ z tą gra :D
3.Ze zmiechu boli mnie brzuszek !! Wyłem z ciebie ze 3 godzinki !!

Jacalek
06-02-2005, 15:26
Dzieki kipper za zrozumienie nie chcialem cie urazic co o tych noobkow ;] a tak pozatym nie weidzialem ze masz lagi chociaz zauwazylem ogladajac ten film ktoryz razz skoleji a ze ta banda odrazu pomyslala ze chcialem cie ponizyc to juz nie moja wina!! pozdro narka a

ps co do ratow jak by 5 naraz kogos bez eq obtoczyly bylo by to samo

/|\
|
|
Ale ten Ularis to nOObek do Kiperra mowi nooob a nieumie napisac jego nicka !!

eerion
06-02-2005, 16:11
Ularis - prosze bardzo.
Mój char to
"Evline Sorcerer"
Nie mam sie niczym zbytnio pochwalić jeśli chodzi o grę.
I co z tego?
Chcesz wiedziec jak długo siedzę w tym temacie?
Spójrz na datę dołączenia i na datę stworzenia konta.
Gdybym nie latał po światach i nie zmieniał postaci jak rękawiczek to by to inaczej wyglądało.
Ogólnie - trudno jest zsolować demona- sam wyczyn jest godny pochwały, lecz mimo wsyzstko na takim poziomie powinieneś mieć respekt dla innych graczy którzy się na tym znają (jak Kip którego lvl znam, oraz wielu innych zapewne).
A wyzwanie od noobka niestety straciło swoją żartobliwość dawno temu - w dzisiejszych czasach za noobka można wpakować się w niezłą rozwałkę :/
PS - Annihilator (dobrze napisałem) jest z deczka nieodpowiedni dla ostaci na setnym - Zsumuj śrendi dmg demona ( wiesz jaki na pewno) i pomnóż razy 6 - hmmmm. Duża szansa na dead co nie? Tego się tak od ręki raczej nie robi od razu na setnym- brama levelowa - owszem, ale dowszystkeigo trzeba cierpliwości i naprawde dobrego przygotowania ( nie chodzi tutaj tylko o eq, runy, itd. - ale też o lvl - bo masz więcej życia, mocniej się UHasz itd.)
PS- po 2 ciosach wsyzstko idzie z tarczy na zbroję i resztę części ciała (buty, spodnie i hełmik) wnioskuję z tego że z deczka przyspałeś podczas treningu lub czegoś innego - albowiem rat nie ma bata się rpzebić przez MPA, Royal helmet, golden legi i steel bootsy (taki amsz zapewnie główny eq z tych 4 kategori) - Albo lałes sie z demonem a tu nagle przyszeł rat i cię sypnął za 5 (ostatnie HP) nie wierzę :P
Ogólnie - powodzniea w odbijaniu levelu :P

PS - samo zsolowanie demona, zwłaszcza przez knighta jest wielkim wyczynem. Choć największym jest chyba zsolowanie Palkiem (oj niewilu się to udało :P ), a najłatwiej amgiem i druidem :] (Ms + SD, ewentualnie UE, co chwile ucieczka i MFy)

mako the palallal
06-02-2005, 19:23
@:up
PS- po 2 ciosach wsyzstko idzie z tarczy na zbroję i resztę części ciała (buty, spodnie i hełmik) wnioskuję z tego że z deczka przyspałeś podczas treningu lub czegoś innego - albowiem rat nie ma bata się rpzebić przez MPA, Royal helmet, golden legi i steel bootsy (taki amsz zapewnie główny eq z tych 4 kategori) - Albo lałes sie z demonem a tu nagle przyszeł rat i cię sypnął za 5 (ostatnie HP) nie wierzę :P

PS - samo zsolowanie demona, zwłaszcza przez knighta jest wielkim wyczynem. Choć największym jest chyba zsolowanie Palkiem (oj niewilu się to udało :P ), a najłatwiej amgiem i druidem :] (Ms + SD, ewentualnie UE, co chwile ucieczka i MFy)[/QUOTE]

LOL LOLL LOLL
wlasnie palkiem najlatwijej zsolowac demona knightem jest to bardzo wielki wyczyn poniewaz knight niemoze uzywac takich czarow jak np. sd wiec jest owiele trudniej ^^

Karwa
06-02-2005, 23:48
papa 100 lvl...

Bys sie zainteresowal to bys wiedzial ze to byl anni...

Ularis
07-02-2005, 14:47
Ularis - prosze bardzo.
Mój char to
"Evline Sorcerer"
I co z tego?
Gdybym nie latał po światach i nie zmieniał postaci jak rękawiczek to by to inaczej wyglądało.
Ogólnie - trudno jest zsolować demona- sam wyczyn jest godny pochwały, lecz mimo wsyzstko na takim poziomie powinieneś mieć respekt dla innych graczy którzy się na tym znają (jak Kip którego lvl znam, oraz wielu innych zapewne).
A wyzwanie od noobka niestety straciło swoją żartobliwość dawno temu - w dzisiejszych czasach za noobka można wpakować się w niezłą rozwałkę :/
PS - Annihilator (dobrze napisałem) jest z deczka nieodpowiedni dla ostaci na setnym - Zsumuj śrendi dmg demona ( wiesz jaki na pewno) i pomnóż razy 6 - hmmmm. Duża szansa na dead co nie? Tego się tak od ręki raczej nie robi od razu na setnym- brama levelowa - owszem, ale dowszystkeigo trzeba cierpliwości i naprawde dobrego przygotowania ( nie chodzi tutaj tylko o eq, runy, itd. - ale też o lvl - bo masz więcej życia, mocniej się UHasz itd.)

PS - samo zsolowanie demona, zwłaszcza przez knighta jest wielkim wyczynem. Choć największym jest chyba zsolowanie Palkiem (oj niewilu się to udało :P ), a najłatwiej amgiem i druidem :] (Ms + SD, ewentualnie UE, co chwile ucieczka i MFy)

sluchaj kobietko czemu jestes tak trudna do zrozumienia moglas nie latac po swiatach okreslenie kipeera noobkem nie mialo byc urazeniem jego ale ty na tym poscie rozkrecasz cale awantury wiec wes sie lepiej za lvl a nie sie produkojesz tutaj kipper sam napisal posta i zrozumial o co chodzi tylko ty tu jakiegos dziwnego obronce uznajsze rozumie ze ktos mozemiec lagi i trudno ic na to nie poradzi dobze karwa napisal ze to byl anichilator !! i pozwol ze sam bede decydowal na jakim lvlu bede wykonywal tego questa jak abedziesz miala/mial postac na ponad 100 to bedziesz wchodzil na ktorym lvlu bedziesz chcial/chciala dal bym rade go wykonac ale przestlem sie uhowac z pewniej przyczyny ded przez cave rata tez juz byl wyjasniany pozatym powtoze to dla ciebie " zabilo mnie 5 ratow ja stalem bez eq i koniec wiecej nie bede mowil sam sproboj ustac z kilkoma ratami bez eq i nie ruszac kompa przez dluzszy czas!!!zobaczysz to beda sekundy jak padniesz wiec sama/ sam pomysl nie byl bym na tyle ***n..ty zeby sie nie uhnac poprostu ****A POWIEM CI ZE NIE BYLO MNIE PRZY KOMPIE W DANEJ CHWILI I SKONCZ TE SWOJE POGADUSZKI TYLKO SIE WES ZA LVL BO JUZ MNIE TO DENERWOJE NARA POZDRO KIPPER

Ularis
07-02-2005, 16:46
nastepny

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=25369

Wiechciu
08-02-2005, 21:13
GRatz level!!!!!!!!!!!! Filmik za***isty
tylko nie mozecie tego robic na raz nie wychodzic i wchodzic bo oczoplonsu dostalem X(

/\/\ienki
09-02-2005, 15:35
Ularis - prosze bardzo.
Mój char to
"Evline Sorcerer"
I co z tego?

1. No wlasnie pierwsza rzecz patrzac na date dolaczenia i twoje osiagniecia to nie jest najlepiej.
2. Zsolowanie Demona knightem bez uzycia exori jest trudne ale nie niewykonalne idzie na to duzy naklad kosztow, ale palkiem jest zsolowa duzo latwiej, a sorcem wchodzac i wychodzac to juz wogole chociaz mozna tez sorcm w parchemncie
3. Anihilatora da sie wykonac na 100lvl...

ps. mowicie ze kiperr sam se zabijal fe? co za problem.. on wogole nie musial ich zabijac :P a ze podchodzily to sie na exori nawalaly

Ularis
09-02-2005, 19:08
Teoretycznie jest mozliwa!! ja nie bylem blokerem na anichilatoze ale zginelem z innej przyczyny !!!

Encore
09-02-2005, 21:36
GRatz level!!!!!!!!!!!! Filmik za***isty
tylko nie mozecie tego robic na raz nie wychodzic i wchodzic bo oczoplonsu dostalem X(
yy... ze co ?:D

BTW. fajny filmik gratz solowy i lvlu :) ,troche porazka z tym ratem, ale zdarza sie :P

Aldaev
11-05-2005, 20:45
1. Kipper Rullez :p
2. Kipper kilka razy szybciej rozwala demona :D
3. Kipper ma duzo lepsze skille 8o
4. Kipper ma wiekszy lvl
5. Kipper ma lepsze eq :]
6. On cie nie obraza
7. Ja bym sie kłócil kto tu jest noobem :evul:

HAIL IMPRESSION :cup:

Filipyo'vel sisig
11-05-2005, 21:04
lol navet AoLa niemial co za kretyn idzie bez AoL przy takich rzeczach

Aldaev
11-05-2005, 22:22
I tak najlepszy jest Slepy :p

Nikt nie przebije solo final room na demon quest 8o

HAIL IMPRESSION

Salomon
12-05-2005, 20:05
co wy sie czepiacie do ularisa :P
filmik za***isty tak jak on sam
:D

Good bye Danubia, Hello Nebula :D

Koronowany rycek II
12-05-2005, 21:49
lol navet AoLa niemial co za kretyn idzie bez AoL przy takich rzeczach

Co za idiota...
Widziałes ze kumpla mial przy sobie?PO CO MIAL TRACIĆ 50K I TAK BY GO KUMPEL POZBIERAł.Tempak..

Tuhamiid
12-05-2005, 22:46
1. Kipper Rullez :p
2. Kipper kilka razy szybciej rozwala demona :D
3. Kipper ma duzo lepsze skille 8o
4. Kipper ma wiekszy lvl
5. Kipper ma lepsze eq :]
6. On cie nie obraza
7. Ja bym sie kłócil kto tu jest noobem :evul:

HAIL IMPRESSION :cup:

Kipper to Kipper tamto....Ludzie dajcie se spokój juz.Ja podziwiam wszystkich graczy takich jak Kipper lub Ularis.Powinniscie z nich brac przykład.
A co do filmiku to bardzo fajny.

Aldaev
13-05-2005, 13:43
Kipper to Kipper tamto....Ludzie dajcie se spokój juz.Ja podziwiam wszystkich graczy takich jak Kipper lub Ularis.Powinniscie z nich brac przykład.
A co do filmiku to bardzo fajny.

Kipper nie nazywa nikogo nobem X(

Koronowany rycek II
13-05-2005, 15:55
@Up
lol? nob? co to?
Po 2 nie znam takiego kogoś jak kipper... znam tylko kiperra.Next lolek..

Alekss
13-05-2005, 16:32
***stwo i kurestwo ****a chce bana :D

Xaziz
13-05-2005, 18:27
SUPER GRATZ, zarabiscie ci poszlo, to byl twoj pierwszy demon solo?? SUPER juz myslalem na koniec ze ci Explo nie styknie bo byl ostatni backpack a Demon jeszcze yellow hp :: GRATZ, GRATZ, GRATZ

zoom
13-05-2005, 19:09
Gratz solo i gratz lvla, ale dziwi mnie jedno i tak lales go z gfb to czemu nie byles na full defie ?

Wypas
13-05-2005, 21:50
Po co wy odświeżacie takie stare filmy? Później ktoś to ściąga ogląda i mówi k**** przecież ja to już widziałem i stracony czas. -.-

DoL@R
13-05-2005, 22:19
Yoyo gz demona solo, btw tez gram na danubii xD
Dan00bia dla n00bow ;)

@gz! Fajny film i gz 100 lvlu!

mariuszpisz
14-05-2005, 12:44
We, DEMONA na 100 lvl, am mój kolega na 49, TO JEST WYCZYN, IDZ SIE LEPIEJ UTOP KOLEŚ !!!

Wypas
14-05-2005, 14:56
We, DEMONA na 100 lvl, am mój kolega na 49, TO JEST WYCZYN, IDZ SIE LEPIEJ UTOP KOLEŚ !!!

Widać jaki z ciebie ... Twój kolega był sorcem albo drutem i bił go pewnie góra dół.

Damian-Wladca Wody
25-06-2006, 01:31
Pomocy chce opejzec film ale nie moge wlanczam i wczesniej nawet sciongnelem tibie ng czy jakos tak i wlanczam i tam error wyskakuje cos z tibia***** wescie pomuszcie nie wiem co zrobic moze tibie 7.4 mam zainstalowac?wescie dajcie linka jak tak bo z tibia pl nie idze tibia com nie ma a inncyh ne znam i nie ufam !!! Prosze pomuszcie

Ps. dajcie se spokuj ze jak kogos zabil rat czy co do zle? ktos powiedzal ze to nie mozwile i powiedzal zeby stanoc pomidzy 5 cave ratow bez niczego to bendzie.A z eq kture mialem ciuskie weszlem pomiedzy 8 spedrow i nic mi nie robily :] i wescie pomuscie z tym filemem chce obejzec mam tesz inne filmy!!! helP!

Tuhamiid
25-06-2006, 02:27
OMG po co odswierzasz temat z przed roku ?

Miku
25-06-2006, 02:58
to żart czy ty poważnie mówisz?