Pokaż pełną wersje : 50lvl knight blokuje demona!!!Trzeba zobaczyć :)
SzPiLa_ThoRn
03-02-2005, 13:59
Yo all , pomyślałem że moze chcieli byście zobaczyć blokowanie Demona (Knight na 50 lvlu :P). Wybrałem sie , zebrałem ekipę no i sami zobaczcie i oceńcie jak mi poszło :
www.torun.mm.pl/~tibia/Filmy/demon_block.rec
Szpila
Sir Jagoda
03-02-2005, 14:01
Wielkie GZ wkońcu to Twój pierwszy demon fajny filmik jak każdy :P
OMG! Big gratz dla Ciebie! Wcale Cie tak mocno nie jechal :P Ile uhow Ci poszlo bo nie liczylem :P
SzPiLa_ThoRn
03-02-2005, 14:50
Z mojego BP poszly bodajze 4 uhy , ale uhał mnie jeszce kumpel Fiyona , więc nie wiem ile tego poszło :/ Thx za Gratz :P More commentz plz!!!
Willy The Dark Druid
03-02-2005, 14:51
A mi sie filmik nie chce otworzyć :(
Co tu duzo mowic jak zawsze zarobisty film.
Z mojego BP poszly bodajze 4 uhy , ale uhał mnie jeszce kumpel Fiyona , więc nie wiem ile tego poszło :/ Thx za Gratz More commentz plz!!!
To ja Ci powiem ile ;) ~14 run.
Gdyby nie Alf, to inaczej to by sie skonczyło.
Grattix -.^
Widziałem twoj filmik jak blokowałeś Dla na 40-któryms levelu, widzialem tez Hero na 46-47 levelu, ale 50 level na demonie to jest super ;o
Sciagnalem, zaraz ogladam.. :)
Big gratz
SzPiLa_ThoRn
04-02-2005, 08:50
Thx all!!!
Mam nadzieję ,że więcej razy was tak zaskoczę :) Fiyona poszło by mniej ,ale dobrze że tak często mnie uhałeś ;) Niestety dzisiaj jadę na obóz i tydzień przerwy od grania ;( Dodam jeszce filmik z ostatnich Hero z Fiyoną :P Wtedy będziecie mogli zaobserwować jaki byłem podniecony tym Demonem :P Cya all!!!
Szpila
Sikiso z Valori
04-02-2005, 15:17
OmG Zajefajny filmik normalnie miazga gz gz gz gz gz gz gz gz Ale sie zajarałem BiG GrAtZ !! :cup: :cup: :cup:
Sie mapes
04-02-2005, 16:01
Bardzo ladnie go bloknoles BIG GRATZ for you =)
o ****a gratz ! twój pierwszy demon :) jak wrażenia ?? B) oby wiecej takich filmikow :) BIG GRATZ !
ciekawy film :P ale napewno by ci wiecej uh poszlo jak bys go solowal :P :) :) :) :) :) :) :) :) :)
o ****a gratz ! twój pierwszy demon :) jak wrażenia ?? B) oby wiecej takich filmikow :) BIG GRATZ !
no no no ladny filimki gratz blokowania demona na 50 lvl'u hrhr ale muj kolega blokowal na 60+ lvl'u demona a byl pallem :D aha a Harry Marry to jest chyba polak -.-
Gromexor
04-02-2005, 20:56
Za***isty filmik! GRATZ!
Master Knight de'Vere
04-02-2005, 22:02
Szpila Big Gratz bloknięcia demonka na takim lvlu btw. jeszcze nigdy nie widziałem jak jakiś sorc walił hity po 700+ z SD :) :cup:
Zaczadzisty filmik normalnie spox gratz no nie wiem co jeszcze powiedziec jestem poprostu zachwycony :cup: ale demonowi troche hity nie siadaly :]
ale ogolnie spox
extremepatrick
04-02-2005, 22:05
Świetny filmik!! Pokaz jak powinno sie naprawde grać w Tibie.
JEŚLI NISKIE LVL TO CZYTAJĄ TO UCZCIE SIĘ OD NIEGO!!!!!!!
o panie kozacki filmik więcej takich
Sir sharkpl
05-02-2005, 14:18
Synek wez sie skryj takie skille to ja na 15 levelu mnialem nawet 6 mlvl niema ... btw. gratz
Gratz Heh Zeczywiscie bardzo malo uh zeszlo i jakos male hity zadawal demon :)
Gz!
Congratulations... filmik-pierwsza klasa :cup: . Widać że lubisz wysoką adrenaline.
Oby tak dalej. 3m sie ;)
resotur-dolera
10-02-2005, 13:23
Spoko flimk jak kazdy twoj:P
Hmmm... Chyba tez musze sprobowac.
Gratz anyway ;-)
hehe szybko ci to poszlo Alfonzo grzal z sd za 910 nawet ale dla ciebie wielkie gzzzzz na 50 lvl blokowac demona to wielki sukces
--------------------
master shael
lvl:17<ciagle rosnie>
m lvl:31<ciagle rosnie>
lunara
Meeen1991
10-02-2005, 21:41
Synek wez sie skryj takie skille to ja na 15 levelu mnialem nawet 6 mlvl niema ... btw. gratz
szkoda ze na 15 lvl demona nie blokowales -,-
Super filmik. Jestem pod wrazeniem. 3m sie
I zawsze jest ten dreszczyk emocji: "a może e-plate będzie...." nie??
Szpila gz, tu Acid Kamil, stary WIELKIE GZ ja nie sądziłem że na 50lvlu już można no no no... ale jeśli Cię Alfonzo uhał i walił z SD to się nie ma czego dziwić xD
Bongozzpl
26-02-2005, 09:44
No ladnie, ladnie Gratz 4u
Gatho Gokhinin
26-02-2005, 10:26
Hehe ładnie! Mi sie podobało też z jakim trudem Harry Marry i Alfonzo zabili swojego demona :) oczywiście pewnie to normalne, ale ja nie jestem doświadczony B) Wracając do twórcy filmiku to było bardzo dobrze, myślałem, że zejdzie Ci więcej UHów..
ej ja mam pytanie jak on ma dwa pierscionki ?? na sobiejak to mozliwe?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.