Pokaż pełną wersje : Zakonczone glosowanie na najpopularniejsza strone fanowska
Zakończyło się chyba najbardziej ekscytujące z dotychczasowych głosowanie na tibia.com - głosowanie na najlepszą stronę fanowską o Tibii.
Większość tibijczyków z niecierpliwością czekała na ogłoszenie wyników. Oto i one:
miejsce 1 - tibianews (http://www.tibianews.net/) - 27,4%
miejsce 2 - tibiabr (http://www.tibiabr.com/).com - 23,1%
miejsce 3 - WoT (http://www.tibia.de/) - 20,0%
miejsce 4 - tibia.pl - 14,8%
miejsce 5 - tibianlibrary (http://www.tibianlibrary.com/) - 5.8%
miejsce 6 - portaltibia.com.br (http://www.portaltibia.com.br/)- 3.7%
miejsce 7 - tibianet.org (http://www.tibianet.org/)- 3.0%
miejsce 8 - inna strona fanowska -1.1%
miejsce 9 - nie zainteresowany - 0.7%
miejsce 10 - tibia.vitgroup.com (http://www.tibia.vitgroup.com/)- 0.3%
Jesteśmy niezwykle dumni, że nasza praca została doceniona i jako jedyna polska strona zostaliśmy uwzględnieni w sondzie. Chcielibyśmy bardzo podziękować wszystkim, którzy oddali swoje głosy właśnie na nas. Bądźcie pewni, że nie spoczniemy na laurach i postaramy się zostać jeszcze lepszą i popularniejszą stroną. Jak mamy zamiar tego dokonać? Przekonacie się już wkrótce.
Ponadto mamy dla was coś ekstra - wywiad z twórcami gry. W naszej gazetce możecie go przeczytać (http://hunted.tibia.pl/index.php?action=show&t=25030&p=247952), a na forum przedyskutować z innymi graczami.
Dr. Omader
04-02-2005, 00:23
Dziekujemy za wszystkie glosy oddane na nas. Okazuje sie jednak ze Brazylijczykow jest wiecej niz Polakow :(
Ale nie martwcie sie, juz za niedlugo tibia.pl team zakonczy prace nad duzym updatem strony i wtedy pokazemy co tibia.pl potrafi :berserk:
Kozystajac z okazji zapraszam do dzialu miecze na stronie gdzie mozna zobaczyc nowy miecz Pharao Sword (http://www.tibia.pl/items.php?sort=atk&typ=sword), ma on 41 ataku, 23 oborny i wazy 150oz. Ale co najwazniejsze... Jest jednoreczny! Tak dobrze slyszycie jednoreczny!
Co do glosowania dodam jeszcze ze zdziwil mnie fakt ze tibiabr.com jest przed tibia.de o.0
xD niema za co dziekowac.
fajny ten pharao sword
to z jakiegoś guestu czy skąd go wytrzasneliście ?
Demolka1804
04-02-2005, 01:43
Należą się wam pochwały i to wielkie, bo to co robicie jest świetne :cup:
A co do nowego sworda to powiem że jest odlotowy 8o
XDDD
w sumie nie wiem czy gratulowac, uzyskaliscie najgorsze z mozliwych miejsc
reszta stron poza czolowa 4 sie nie liczy w zasadzie. z wot i tibia.news nie mieliscie szans, ale z br, eh sie Brazylijczycy postarali. 2 miejsce, big gz dla nich
aby nastepnym razem bylo lepiej
No też prawda ale ze brazylijczykow jest wiencej to wiedzialem od dawna ;]
ale i tak ladnie ;] wir gratulieren :P
Mysle ze gdyby wszycy polacy ktorzy moga glosowac zaglosowali mielibysmy szanse na 3 miejsce bezproblemowo ale uwzglednienie tibia.pl w glosowaniu i 4 miejscie uwazam i tak za spory sukces
P.S Kozacki ten mieczyk :)
Kamzoreq
04-02-2005, 09:04
Ehh... a ja nie wiedzialem, że nawet ludzie z Ukrainy graje w Tibię :) (patrz ostatnie miejsce w ankiecie ) nigdy nie spotkałem naszych sąsiadów ze wschodu :P
PS: Na tej stronie maja niezle filmiki :)
Dowizul z Inferny
04-02-2005, 09:04
;(;(;(;(;(;(;(;(;( myslalem ze tibia.pl wypadnie lepiej;(
:cup: :cup: Gratulacje zajelismy 4 miejsce to mega sukces lepiej to niz ostatnie :cup: :cup: :P
P.S Brazylów gra dużo więcej :]
a wg mnie to bardzo ladny wynik - ponad 14%. Zauwazcie, ze Polacy nie stanowia wiekszosci, a tylko spora grupe. dlatego w skali calej Tibii i wszystkich narodowosci (a poki co tibia.pl jest dostepna w wersji polskiej, a trudno wymagac od takiego brazyliczyka, aby znal polski, tak samo jak od polaka - znajomosci portugalskiego) ten wynik jest naparwde dobry. co prawda widac, ze polacy sa liczna grupa, ale sadze, ze gdyby byla wersja angielska strony, popularnosc bylaby wieksza rowniez u innych narodowosci.
daletgo gratuluje wyniku, ale to nie znaczy, ze mozna spoczac na laurach :]
Moim skromnym zdaniem strona jest jedną z lepszych i powinniście popracowac nad wersją anglojęzyczną.... Wtedy bylibyście ogólnodostępni dla społeczności tibijskiej co zwiększyłoby grono waszych fanów na świecie....
Co do kwestii Brazylijczyków: Wszyscy są zgrani i zagłosowali na tibiabr, a znam przynajmniej kilkudziesięciu Polaków, którzy głosowali na tibianews, itp. Więc wniosek z tego, że Brazylijczycy są bardziej zgrani i zjednoczeni od Polaków...
Ale wszyscy i tak od dawna o tym wiedzieli...
Gratuluje za taki sukces ;]
Pozdro
Shinjix
Drragon Master
04-02-2005, 09:51
Troche mnie zdziwiła pozycja strony Br'owców ;/ Myślałem, że spokojnie ich wyprzedzimy :/ no cóż... takie życie. Ale ważne że udało nam się zdobyć 4 miejsce 8o w końcu tyle jest stron o tematyce Tibijskiej.
Co do sworda... zaciekawił mnie :] tyle atk i def ... huhu i jeszcze z tarczą można paradować ... Moim zdaniem to lepsze niż sam GS.
Pozdrawiam
PS: Pomyślcie też o wersji niemieckiej :D
Nerevareen
04-02-2005, 10:22
koorcze jednak poza "podium" ale i tak ładnie :D a swordzim miodzio 41 ataku i tarcza w drugiej łapie 8o swordy królują
4 miejsce - super :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
Sukces dla Tibii.pl z losowania z całego świata :] :] :] :]
Miki Sorcerer
04-02-2005, 12:21
Ciesze się za 4 miejsce Tibi.pl :cup: :cup: :cup:
ale mogło byc lepiej
Hail Polska :flaga_pl:
Miki Sorcerer
21 Lev 30 Mlev
Isara
Cya in TIBIA
Degowav(in HIBERNA)
04-02-2005, 13:11
Poprostu
B :cup:
R :cup:
A :cup:
W :cup:
O :cup:
Ale mogło być lepiej :confused:
POLSKA GÓRĄ :flaga_pl:
Inni dołem :P :swe:
P.S.
Czemu nie mogłem zagłosować??
Tibiańczyk
04-02-2005, 13:35
Gdyby wiecej polakow mialo pacca to tibia.pl zapewnie miala by wyzsze miejsce. Gratulacje :)
Co do kwestii Brazylijczyków: Wszyscy są zgrani i zagłosowali na tibiabr, a znam przynajmniej kilkudziesięciu Polaków, którzy głosowali na tibianews, itp. Więc wniosek z tego, że Brazylijczycy są bardziej zgrani i zjednoczeni od Polaków...
Moze nie dlatego ze brazilijczycy sa zgrani, ale dlatego ze wiekszy odstetek polakow zna angielski niz brazylijczykow. Wiec tibia.br jest jedyna znana i rozumiana przez nich strona. Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi :)
Moim skromnym zdaniem strona jest jedną z lepszych i powinniście popracowac nad wersją anglojęzyczną.... Wtedy bylibyście ogólnodostępni dla społeczności tibijskiej co zwiększyłoby grono waszych fanów na świecie....
Ale wszyscy i tak od dawna o tym wiedzieli...
Gratuluje za taki sukces ;]
Shinjix
Heh, nie zrozumiales idei - to nie ma byc strona NAJPOPULARNIEJSZA wsrod jakiejs grupy spolecznej, tylko NAJLEPSZA w ogole. Trudno, zeby gosciu, ktory uwaza, ze tibianews jest o kilka klas lepsza od tibia.pl, glosowal wlasnie na tibia.pl, bo jest polska...
Ogolnie - wg mnie znalezliscie sie tam dlatego, ze skasowaliscie OT serv, inaczej nas by tam nie bylo ;) Ale wazne, ze jestesmy :) Brawo za 4 miejsce :)
Dwimenor
04-02-2005, 14:10
miejsce 1 - tibianews - 27,4%
miejsce 2 - tibiabr.com - 23,1%
miejsce 3 - WoT - 20,0%
miejsce 4 - tibia.pl - 14,8%
Tibianews: Do przewidzenia, oni mają w swoich szeregach nawet Gma
Tibiabr.com:Brazylia 172 mln 860,3 tys ludzi
Polska:40 mln ludzi....widać różnice
World of Tibia...myślałem, że będą dalej.
Tibia.pl: Zaraz za podium. Mówi się, ze czwarte miejsce to najgorsze miejsce. W tym wypadku tak nie jest. Sam fakt, ze Tibia.pl wzięła udział w głosowaniu, oraz, że zajęła tak wysokie miejsce coś znaczy(w tym dobrym aspekcie)
Chessterr
04-02-2005, 14:21
Gratulacje. Czwarte miejce to dobry wynik. Jestescie najlepsza strona w polsce a na dodatek jestescie w czołówce najlepszych stron o Tibi na całym swiecie. Duzo sie staracie aby strona tibia.pl byla jeszce lepsza. GRATLUJE :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
Ogolnie - wg mnie znalezliscie sie tam dlatego, ze skasowaliscie OT serv, inaczej nas by tam nie bylo ;) Ale wazne, ze jestesmy :) Brawo za 4 miejsce :)
Ameryki nie odkryles - masz Amulet Oczywistosci +3? Nie bylo tajemnica, ze support od CS byl warunkowany usunieciem OTS.
Dr. Omader
04-02-2005, 14:40
Juz od dawna Matkus zawracal glowe CipSoftowi roznymi sprawami, mysle ze pamietali o tibia.pl wczesniej tez. Wiele maili poszlo do nich od matkusa, odpowiedzi mniej przyszlo ale coz :/
Troche dziwne to glosowanie bylo, bo imho tibianews.net tam troche nie pasuje, bo ona nie skupia sie na stronie z informacjami o tibii tylko robi gazetke tibijska.
Duzo ludzi mowilo mi ze nie zaglosuja na tibia.pl bo mamy noobow na forum. Co mamy na to poradzic? Staramy sie ich jak najlepiej edukowac, a idiotow wywalac. Tutaj tibianews ma lepiej, oni poprostu nie maja forum, zaloze sie ze jakby mieli to tez pelno n00bz0rstwa sie u nich zaleglo tak jak u nas czy na tibia.de(tam tez masa idiotow jest). Moznaby powiedziec ze forum sie nie liczy wtedy, ale forum to integralna czesc strony...
Ciezko jest porownywac 2 strony zajmujace sie roznymi rzeczami, pozatym ze obie strony sa o Tibii prawie nic wiecej ich nie laczy. My skupiamy sie na forum i informacjach zawartych na stronie, tibianews.net zajmuje sie gazetka, a informacje na ich stronie to tylko male uzupelnienie.
Pozatym ich serwis prowadzi GM Excessus dzieki czemu maja lepsze uklady, przyklad:
news na tibia.com o zwolnieniu GMa i natychmiastowy wywiad z Knightmare na ich stronie, my sie naprawde dlugo staralismy i ciezko walczylismy o wywiad z CipSoftem, oni dostali go od reki. :(
$corcerer
04-02-2005, 15:51
No i dziękujemy :>
Ja ze swojej strony chciałem tylko zwrócić uwagę na duży rozdźwięk między nami (14,8%) a tibianlibrary (5.8%) co świadczy, że jednak w czołówce jesteśmy.
Tibianews oczywiście zdeklasowała wszystkich, raczej nie dziwne, jeżeli weźmiemy pod uwagę community jakie mają, i ilość osób które sie tam udziela. Na tym miejscu obstawiałem tiba.de.
Drugie miejsce to dla mnie totalne zdziwienie, nie wiezylem wlasnym oczom. Teoria była taka, że Brazylijczycy mieli dwie strony, więc ich głosy powinny się rozłożyć mniej-więcej po połowie, ale co co się tu stało, to jest nie do pomyślenia. (mój typ na miejsce drugie: tibianews)
Trzecie miejsce Tibia.de jest o tyle dziwne, o ile brazylijczycy wyforsowali się na sam przód. Wspaniałe forum tego serwisu, wraz z wiadomościami i tysiącami graczy powino być wyżej, no ale cóż, zdarza sie.. (mój typ: tibianlibrary)
Czwarte miejsce- my. mogło być lepiej, ale jest tak jest, nawet niezgorzej, 14,8% to nie tak mało, jak mogłoby się wydawać... (tu akurat dobrze typowałem :D )
Ogólnie: Drom powinien wziąść się do pracy, to przez niego tak stoimy...
Cóż moge powiedzieć... w moim imieniu gratuluje wszystkim operatorom i administratorom za czas poświęcony stonie tibia.pl, za wszystkie grafiki, działy... no i oczywiście życze lepszych sukcesów :) ;) A co więcej mogłyby pojawić się nowe ciekawe działy na forum jak na przyklad "Światy" i tam kazdy swiat oddzielnie a w nim tematy graczy tych światów B)
Tibiańczyk
04-02-2005, 16:21
Ogólnie: Drom powinien wziąść się do pracy, to przez niego tak stoimy...
Ładnie to tak obrażać Dromadera ? :>
Gratz dla Tibi.pl ale chcialby, zauwazyc ze kiedy wszedlem na strone brazylijczykow to pojawil mi sie popup ze ten kto zaglosuje na ich strone wezmie udzial w losowaniu premium account
mozna bylo wygrac jedno z ilus tam ( zalezalo od zajetego przez nich miejsca ) wiec moze to przekonalo wiekszosc brazylijczykow do glosowania
OnlyM(PL)
04-02-2005, 17:35
HUH? Wtf? tylko 4 miejsce :S szkoda liczylem najmiej 3 bo tibianews i WoT sa z deka popularniejsze.... ale i tak jest dobrze
P.S brazule byli lepsi ;/
P.S 2 Br?
Elder Archer
04-02-2005, 17:58
Tibia.pl to najlepsza na świecie strona o tibi!!!!!!!!!! :kat: -to czeka inne strony[COLOR=DarkGreen]
$corcerer
04-02-2005, 18:59
Ładnie to tak obrażać Dromadera ? :>
Ja nie obrażam tylko stwierdzam fakty :>
Iris on Eternia
04-02-2005, 19:18
BR power (updated by TibiaNews)
Excited with the latest official poll that CipSoft has organized, entittled Favourite Fansite, the admins of tibiabr.com has announced they will be given 6 free Premium Accounts in an incoming contest. You can send Guido a "Learn Portuguese" DVD for next christmas because you can place your bets that tibiabr.com will the the absolute Number One in the voting results! :)
Update:The portaltibia.com.br has just announced they will be giving 10 Premium Accounts if they win the voting of the Fan Sites in fist place. If they win in the second, they wil be given 6 premium accounts, and if third, 3 premium accounts! Somehow we can feel "winning" this poll is important for most fansites. Extraordinaire, isn't it?
I wszystko jasne :P
---------------
Bardzo się ciesze ze miałem okazję mieć wkład w te 14,8% bo naprawde strona na to zasługuje :)
fanie ze macie 4 miejsce a nie 1 :(
Mam pytanie poza tematem macie wszystkie potwory nowe , bronie ale zapomnieliscie o jednym Clubie ,,Enchanted Staff'' :P
dla mnie tibia.pl jest najlepsza. 4 miejsce to swietna pozycja, moglaby byc lepsz ale dla mnie jest bardzo dobra.
fanie ze macie 4 miejsce a nie 1 :(
Mam pytanie poza tematem macie wszystkie potwory nowe , bronie ale zapomnieliscie o jednym Clubie ,,Enchanted Staff'' :P
a skad niby masz/zdobyc tego cluba?
lepsze 4 miejsce niz 1???
a tak wogle to skad macie ten miecz? on jest qestu czy z potworka... ???
super! czekalem na wynik z utensknieniem i sie doczekalem! nastepnym razem bedzie lepiej
ale tak jak juz ktos na tym forum powiedzial moze czas pomyslec o dwoch jezykach?
Ameryki nie odkryles - masz Amulet Oczywistosci +3? Nie bylo tajemnica, ze support od CS byl warunkowany usunieciem OTS.
Nie chodzilo mi o to. Gdybysmy od poczatku nie mieli dzialu OTS, oni nie musieliby zwracac na nas uwagi = nie byloby nas w tym spisie. Ale OTS mielismy, a jakby nie patrzec, jestesmy najpopularniejsza & najbardziej wplywowa polska stronka o tibii, wiec mamy duzo do gadania (niedlugo OTS rozwinie sie do normalnego servera tibii, a srednio 300 osob ogladajacych fora na minute to malo nie jest) zaproponowali nam wymiane. A jako, ze skorzystalismy z niej, chcac nie chcac, musieli nas wwalic na to glosowanie.
Tibiańczyk
04-02-2005, 21:27
']a skad niby masz/zdobyc tego cluba?
lepsze 4 miejsce niz 1???
a tak wogle to skad macie ten miecz? on jest qestu czy z potworka... ???
Jest to czar dla master sorca.
@$corcerer
Zobaczymy co Drom powie ^^.
@Nekromanta
Thx za bh questa :).
Rafciu Mistrz
04-02-2005, 21:39
nie ma za co xD. osobiscie nie mam pacca ale wszystkich ziomkow z paccem namawialemn zeby glosowali xD. niezle, 4 miejsce.... jak na caly swiat... xD nstepnym razem bedzie :cup: :cup:
Haha, pokonali was ci, z których najbardziej się śmiejecie - Brazylijczycy. Mam nadzieję, że dało wam to coś do myślenia, rasiści .. :evul:
BR? BR? OI , OI ! SIM ! HAIL BRAZIL!
Dr. Omader
04-02-2005, 21:54
Haha, pokonali was ci, z których najbardziej się śmiejecie - Brazylijczycy. Mam nadzieję, że dało wam to coś do myślenia, rasiści .. :evul:
Jesli mowiac "was" masz na mysli moderatorow pokaz mi ktory moderator jest rasista albo uwaza ze wszyscy brazylijczycy sa idiotami.
Jesli mowiac "was" masz na mysli polakow to nie wiem czemu za poglady niektorych ludzi ma cierpiec strona.
No wlasnie czemu ma cierpiec strona ? przeciez kazdy zaczyna od poczatku i wyzywa brów... ja doszłem do tego ze sie z nimi qmpluje chociaz nie zabardzo wiem co oni gadaja... ale ogólnie sa spox =]
Ludzie nie piszcie na stronie takich bzdur bo normalnie nie chce sie tego komentowac... ehh mysle ze to dalo do zrozumienia ;)
TIbia.pl rulz Polacy Rulz....
nastepnym razem bedzie lepiej bo Polacy wykurza wszystkich br z tibii :evul:
ale i tak jest dobrze! :cup:
te wybory sa trafne jak wybór Busha.... :confused:
Tibia.pl 4 ever!!!!!!!!11 :cup:
:> no ja rasista nie jestem ale Brazylijczycy są śmieszni i wkurzajacy
Wiem jedno że nie kazdy ;> B)
Aval'yah
05-02-2005, 12:03
Moje najszczersze gratulacje!
4 miejsce, wg mnie bardzo dobrze!
Nie było oczywiście mowy o konkurowaniu z tibianews.net i tibia.de..
A co do tibia.br.. czytałem ( na tibianews :p ), że ta strona obiecała rozdać ileś tam darmowych pacców, jeśli zajmie wysokie miejsce w sondzie (bodajże 10 za I, 6 za II itd.). Drugie miejsce tej własnie strony nie jest więc takie dziwne..
EDIT:
Żeby nie być gołosłownym podaje linka http://www.tibianews.net/short_archive.asp?Idc=433
Faj nie 4. miejsce, poza podium, ale do dużysukses, jeśli patrzeć na odległość między 4. a 5. miejscem. popracujemy trohę ibędzie lepiej. Tylko szkodą, że nie ma angielskiej wersji strony :(
Norbitron
05-02-2005, 15:03
A wiecie dlaczego kazdy br glosowal na www.tibiabr.com? Bo te cioty wogule angielskiego nie umieja wiec nie bylo co sie zastanawiac, a polacy(przynajmniej wieksza czesc) umie angielski i uznali ze na innych stronach wiecej sie dowiedza.
BR SUX. TEPIC BR, NIEMCOW I CHOMIKI(NIE PYTAJCIE DLACZEGO)
@Re: down
A fajnie ze mi sie chce pisac ciagle ę,ą,ć,ś,dż,dź,ó,ń,ł. No chyba ze panie pozadny tobie sie chce.
Wiślaczek
05-02-2005, 16:02
A wiecie dlaczego kazdy br glosowal na www.tibiabr.com? Bo te cioty wogule angielskiego nie umieja wiec nie bylo co sie zastanawiac, a polacy(przynajmniej wieksza czesc) umie angielski i uznali ze na innych stronach wiecej sie dowiedza.
Boshe!!
Co za imbecyl...
A Ty potrafisz porozumiec sie po angielsku??Bo jak z polskim masz problemy...
edytka:
Chodzilo mi o interpunkcje oraz gramatyke....
Sam nie uzywam polskich liter...
Rinseregion
05-02-2005, 18:41
Omg co za debile z was (czyt. !adminów, modków!) poprostu banda ***aków z lasu!! Jedyna strona o Tibi w polsce?! Cos was chyba po***alo!! Jest tez tibia.gery.pl, ktora ma niesamowita atmosfere teraz! I umieja tempic takich noobów "gduszy birzą właźnie dag" Ja niemoge, co za banda narcyzów!!
Re down: nie moglem w takiej formie napisac, ze ciagle pisza zle?
Tibiańczyk
05-02-2005, 18:53
Omg co za debile z was (czyt. !adminów, modków!) poprostu banda ***aków z lasu!! Jedyna strona o Tibi w polsce?! Cos was chyba po***alo!! Jest tez tibia.gery.pl, ktora ma niesamowita atmosfere teraz! I umieja tempic takich noobów "gduszy birzą właźnie dag" Ja niemoge, co za banda narcyzów!!
JAK CI SIE NIEPODOBA TO WY*******AJ STAD !!!
Re down: nie moglem w takiej formie napisac, ze ciagle pisza zle?
A gdzieś ty widział w tej sondzie tibia.gery.pl? Bo albo mi padło na oczy, albo faktycznie byliśmy jedyną polską stroną uwzględnioną w sondzie.
A teraz tak:
uzywanie wulgaryzmów : ban na 3 miesiące
nie czytanie ze zrozumienie/zmyślanie/kłamanie (wybierz sam) - upomnienie za 6 punktów
Nie znajomośc ortografii (skoro sam się czepiasz tego, to i my się czepimy ciebie) - upomnienie 6 punktów
w sumie powinno być 3 miesięce + kolejne 3 za upomnienia, ale zrobię wyjątek dla ciebie - możesz już nie wracać.
Gratuluje wyniku spewnosciom duzo sie nad tym napracowaliscie ale do strony tibia news duzo wam brakuje. Ale i tak najszczersze gratulacje! :)
aha i przepraszam z brak polskich liter (mam cos z klawiatorom) ;(
Norbitron
05-02-2005, 21:48
1.Heh, Tibia.gery.pl ma fajny klimat?? Niesądze.
2.Tępią noobów?? To dlatego zaglądasz teraz na tą strone, bo cie wytępili.
Dobrze robisz Matkus, noobow trza tępić.
Gratz za 4 miejsce, ale zawsze moze byc lepiej, pamietajcie o tym i sie nie poddawajcie!!!
Pan Własnego Losu
06-02-2005, 11:17
tibia.pl zajeła całkiem wysokie miejsce (tak naprawde myślałem żewogule jej nebedze na tej liście) tibia.pl życze dalszego rorastania sie
@Re: down
A fajnie ze mi sie chce pisac ciagle ę,ą,ć,ś,dż,dź,ó,ń,ł. No chyba ze panie pozadny tobie sie chce.
Takich "debili" nie banujecie?
Wiślaczek
06-02-2005, 15:29
Takich "debili" nie banujecie?
Nie zawsze taka osoba dostaje bana.Moze kiedys indziej dostanie:)
Shardzik
07-02-2005, 20:33
Tak jak szło po mojej myśli, tibia.pl zajełą dobre miejsce, z liczbąprocentów dwucyfrową, Tibia News to naprawdę dobra strona i "guruje"(nie to nie jest ort.),Tibia.de też jest popularną stroną, a tibiabr zadecydowała frekwencja, bo najwięcej jest ByRyrsów grajacych w tibię, Ja bym podpowiadał w tym dużym updacie strony , żeby dodać parę kalkulatorów, (np na Hity brońmi, cZy jakiekolwiek inne) I taki dings co jest na Tibian Library, mianowicie jakie max. hity może zadawać dany potwór, oraz na rozwój "chinted.tabja.pl"
A do was drodzy użytkownicy, apeluję o więcej poradników.
Wystarczy ;)
Omg 4 miejsce na 10 stron, ja niebyłbym taki szczęśliwy miejsce prawie w środku :/
michalius
08-02-2005, 13:57
to co robicie jest super poniwasz na zadnej stronie nie ma gdzie dany przedmiot mozna kupic i gdzie sprzedac :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :) :) :) :) ;) ;) ;) ;) :p :p :p tylko nie macie w zadnym dziale jakie sa questy a to sie przyda kazdemu chyba :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( powininiscie to miec ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Dwimenor
08-02-2005, 14:16
Tak, atk też się ciesze, że Tibia.pl zajeła tak wysokie miejsce.
@Up
A czy któraś ze stron biorąca udział w głosowaniu miała opisane questy??
Na Tibia.pl nie ma quest spoilling(proponuje poczytać Zasady) i chyba raczej nie będzie.
A jeżeli ktoś sobie nie daje rady z questami-niech nie gra.(takie jest moje zdanie)
Wiślaczek
08-02-2005, 14:17
Omg 4 miejsce na 10 stron, ja niebyłbym taki szczęśliwy miejsce prawie w środku :/
Chcialbym zauwazyc ze na swiecie nie ma tylko 10 stron o tibi...
Samo znalezienie sie w takiej ankiecie to jest sukces,zauwasz ze nie ma tam zadnej innej polskiej strony.A 3 miejsce to tez miejsce prawie w srodku:)
@michalius
Na tej stronie nie mozna gadac o questach.
edit:
dwime~
Byles szybszy:)
http://tibianews.net/article.asp?Id=331
nie wiem czy było ale fajnie wyglada (Zapraszam na dół strony:])
Nerevareen
08-02-2005, 21:33
@Vini
Hy hy o rosnącej wartości i nowych celach stron "fanowskich" i pięknie brzmiące słowa prawdy :p : fansites [...] few of them has experienced also a huge boost. In fact, according to CipSoft's official poll that finished last week, we can argue that the Tibian cheese is currently divided by the Four Big Sites: Tibiabr.com, tibia.de, tibia.pl and TibiaNews.net-niektóre strony fanów urosły w siłę i zasobność. Opierając się na oficjelnych wynikach sondy możemy stwierdzić że rządzi Wielka Czwórka Stron: Tibiabr.com, tibia.de, tibia.pl i TibiaNews 8o :] Wielka Czwórka :cup: i to słowa "konkurencji"
<Czeka na aktualizacje strony>
Ja też chyba jestem rasistą bo na każdym liście, labelu jaki zauważe piszę: "br? Ye I know.." :/. Tylko mnie plz nie banujcie :S
@Vini
Zauważył, zauważył;p.
@Nerevareen
To wcale nie są słowa konkurencji ;). To są raczej słowa "przyjacielskiej"-jeżeli można to tak nazwać- stronki, która patrzy obiektywnie ;).
@Topic
Mamy nadzieję, że niktórzy przestaną się opieprzać*;p, a w kolejnej tego typu sądzie będzie mogło być tylko lepiej ;)..
=======
* - jakby co to joke :l.
Pogromca Dragonów
16-02-2005, 18:39
Tibia.pl-R-U-L-E-Z-Z narazie jestem nowy użytkownikiem zle strona bardzo mi sie podoba> :cup:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.