zaloguj się

Pokaż pełną wersje : MainLand Poczatek Hellp;)

Guzol
04-02-2005, 09:28
Witam
Mam nastepujacy problem:) Po osiagnieciu 8smego levelu poszedlem dalej;) Zostalem magiem i przenioslem sie do miasta Carlin. I teraz mam takie pytania:

-nie mam dosc pieniedzy zeby kupic jakikolwiek czar i jak zdobyc pieniadze. Mozna wejsc do publicznych kanalow tam sa tylko robale ktore praktycznie kasy nie daja(przynajmniej mi);) Moze mozna je sprzedawac?

-Po zakupieniu tego czaru Light zacznie mi rosnac Mlevel czy musze dalej zbierac kase w taki sposob jaki mam nadzieje mi odpiszecie:) i kupowac kolejne czary i dopiero nimi walczyc.

-skoro juz zostalem magiem to moze sie myle od poczatku powinno trenowac sie czary a nie walczyc gdzies tam dalej mieczem:)

-moze mialby ktos chwile czasu i pomogl lub wytlumaczyl kilka istotnych spraw - bylbym bardzo wdzieczny i napewno w przyszlosci sie odwdzieczyl:)

Mam nadzieje ze pytania zadalem w miare zrozumiale;) Prosze o szybka i konkretna odpowiedz na poszczegolne pytania.

Pozdrawiam wszystkich.

Pasorzytek
04-02-2005, 10:11
wbij do mnei na gg 3955373 to ci opisze co i jak

Louner
04-02-2005, 12:03
Słuchaj, ja na twoim miejscu przeprowadziłbym się do Ab'Dendriel. Są tam jaskinie troli, a one dają sporo kasy (stosunkowo :) ) i troche expa. Nazbierasz na jakiś czar i bez przerwy go puszczaj, żeby nabić 1 mlvl (najlepiej utevo lux :) ) a potem już powinieneś sobie jakoś poradzić :) . Nie radzę walczyć mieczem. Ale na tym poziomie nie masz innej możliwośći. Kup czar na hmmy, nabij 25mlvl i rób sd :) . Łatwo powiedzieć trudniej zrobić :) Przejrzyj ten link:

http://www.tibia.pl/spells.php?prof=2&typ=3&s=5

To pomoże ci w wyborze czarów :)