Pokaż pełną wersje : Pharao Sword
Zauważyłem, że do swordów na tibia.pl wpisano :
"
Pharaoh Sword 41/23 weighs 150 oz. 1 reczny!
Skąd taki mieczyk można dostac?^^
Jeżeli ktoś zna odpowiedz prosiłbym o jakieś wskazówki a nie o całe rozwiazanie.
Czy juz go kto z was ma ?
I jeszcze czy on czasami nie wypada z bossów ??
Jest o tym wzmianka w newsie ;] a skąd wypada?? Możliwe, że z questu ale to już quest spoiling...
Jaka wzmianka? ktos użył nazwy w zdaniu nawet nie opisując skad tibia.pl ma wiadomosci o tym swordzie a moglo by byc to bardzo przydatne...
pozatym tu jest odpowiedni dzial [bronie i przedmioty]
i ostatnie jezeli jest to quest spoiling to prosze zamknac temat
Aquan Merus
04-02-2005, 20:44
Ja dopeir zauważyłem go :/
Dowiexcie się ska wypada itp plz :cup:
Master druid
04-02-2005, 21:09
Za***iasty poprostu jest ja już nie zbieram na crown set tylko na tego sworda :]
Vanhelsen
04-02-2005, 21:11
Za***iasty poprostu jest ja już nie zbieram na crown set tylko na tego sworda :]A masz już sprzedającego ??
=
Master druid
04-02-2005, 21:18
Zbiore kupe kasy i odłoże będe czekał na pierwszą okazję :p
Za***iasty poprostu jest ja już nie zbieram na crown set tylko na tego sworda :]
Ten miecz posiada gracz Hesperides (Antica). Na forum tibia.com (Antica Trade) owy Pan chyba chce sprzedać tego sworda. Jak narazie najwieksza oferta to 550k 8o . Więc wiesz, jeżeli mówisz poważnie że dopiero zbierasz kasę na c-set, to ci jeszcze trochę brakuje aby nabyć ten miecz. :p
Nerevareen
04-02-2005, 23:05
czyżby to był loocik z faraona-bosa? ciekawe...a może kolejny quescik który dopiero teraz ujrzał rozwiązanie?
czyżby to był czyżyk? :p
Tibiańczyk
07-02-2005, 20:45
No troche poszerałem na temat pharadora i znalazlem to(Eternia:)) :
http://img215.exs.cx/img215/9817/screen00068jc.jpg
Wydaje mi się że ten kawałek to częsc pharoda. Hesperides znalazł następne częsci i złożył całego pharadora.
------
Edit by Gremlin
Wywalilem bande screenow ktora nie miala nic wspolnego z tematem a tylko spowalniala ladowanie sie strony.
0_0 POLAK TEN QUEST ROBIŁ bo widać nasze polskie gg ;)
Golden Eye
07-02-2005, 21:11
DLa porownania daje ssa calego sworda.I to nie jest pharaon, pharao sword tylko PHARAOH SWORD
http://www.photobucket.com/albums/v304/Blant666/Pharaonsword.jpg
To chyba nie ta sama broń. Przecież w opisie pisze że to część dwuręcznej broni a pharaoh sword jest jednoręczny.
Berburio
08-02-2005, 10:46
hmmm... a tą część to macie z faraona ta?:/
a co do tej maszynki deathlischer:/ może ona się chowa jak nikogo nie widzi;P weźcie steal ringi albo utana vid:D
JanMaria Rakieta
08-02-2005, 19:23
On film oglądał który jest na tibia.de i ss`y zrobił
a ja takie dziffne pytanko... na tibia.pl pisze ze scimitar sie sprzedaje u jakiegos npc... a dokladnie to gdzie on sie znajduje ? :baby: :baby: :baby:
zaraz poprawie temat faktycznie nie nacisło się "h' na końcu...
W sprawie dyskusji na temat sworda nie zadawajcie tych samych pytań co ja na poczatku , poszukuje odpowiedzi :P albo wskazówek <takie jak link do aukcji sworda na antice który został juz sprzedany>.
No i co do tematu to wiele osób tak jak zresztą ja uważa, że jest to rare item z Bossa nie tych mniejszych ale tego głównego..... ? Co o tym sądzicie :P wypowiedzcie się...
Ile ten mieczyk bedzie kosztowal na hiberni jak by go znalezli gdzies za 1,5 roku i bylo by ich duzo????
Ile ten mieczyk bedzie kosztowal na hiberni jak by go znalezli gdzies za 1,5 roku i bylo by ich duzo????
Na antice ostatnio poszedł za coś koło pół miliona, więc na hibernie pewnie poniżej miliona może nawet złapiesz, jeśli ktoś go wogóle ma.
A za 1,5 roku... któż wie, co będzie po następnym update, a co dopiero za półtora roku!!! Jak bym wiedział, co będzie po next update, to pewnie był bym bardzo bogaty w tibii :P
za 1.5 roku to prędzej go sam zlootujesz z faraona a nie kupisz -.-
Sprzedany za 750k na antice. Good luck w kupowaniu.
No i klapa :(
To ja się męcze 2 miesiące żeby szukać tematy co lepsze sword czy axe i wybieram...
a oni mi teraz robią akuku ?? co to ma być ?? przecierz wcześniej bright sword był lepszy niż fire axe to powinni dożucić coś do AXE a nie do swordów... przesadzili i to bardzo i teraz niemam pojęcia co zrobić X(
edit: teraz mam prośbe o jekieś propozycje co robić czy zmieniać na swordy czy nie (prędzej czy później i tak go będe miał ;) ) nr. GG 1437555
No i klapa :(
To ja się męcze 2 miesiące żeby szukać tematy co lepsze sword czy axe i wybieram...
a oni mi teraz robią akuku ?? co to ma być ?? przecierz wcześniej bright sword był lepszy niż fire axe to powinni dożucić coś do AXE a nie do swordów... przesadzili i to bardzo i teraz niemam pojęcia co zrobić X(
A mi lopatke zablali? Bóóóóóóóó :(
Serio : coz, moze w next update dodadza cos do axe? Ktoz to wie....Zreszta, wiele osob uwaza, ze bs jest gorszy niz f-axe, wiec cipowie zrobili cos dla swordow. A druga rzecz - skoro swordy sa lepsze niz axe (wnioskujac z twego postu), to czemu wybrales wlasnie axe?
Pan Własnego Losu
15-02-2005, 18:50
juz był taki temat w dzale ,,zdjęcia'' wiec se poszukaj :p tam wszystko jest (prawie wszystko)
Smiem twierdzic ze to nie polak. Screen widocznie byl robiony z filmu przez polaka.
@Matkus
Za 1,5 roku napewno cena zejdzie do 100k
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=679461
harmonia druga :) w grupie było bodajże 2 polaków czy więcej narazie bez ssów.a dla niewierzących pozostaje szukać -,-
Cruel Master Boa
20-02-2005, 15:04
kasuja wszystkie posty powod w podpisie
co do tego miecza to moge sie założycz że jest to narazie test robiony przez cipsof a jak sie eksperyment przyjmie po kolejnych updatach mogą zacząćte miecze być powszechnie używane bo niby po co CIP wprowadzało by taki miecz gdyby w prszyszłoście nie chciała by go zpopularyzować, tak mi sie wydaje bo legendarnych mieczy i tak już jest za dużo i to znacznie lepszych jak sov albo sam mls
Eleander
20-02-2005, 20:43
900k na harmonii ...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.