Pokaż pełną wersje : Zadymki :)
Maniak Hip-Hopu
04-02-2005, 16:10
Opisujcie tu swoje zadymy co robicie na osiedlach.
My odwalamy np: Chodzimy po sklepiei, i nagle śpiewamy LECE BO CHCEEEE. Ostatnio nas ochroniarz zlapal. Albo drzemy jape! Badz sie na*******amy i wyzywamy przy ludziach
Dan the Automator
04-02-2005, 16:19
Opisujcie tu swoje zadymy co robicie na osiedlach.
My odwalamy np: Chodzimy po sklepiei, i nagle śpiewamy LECE BO CHCEEEE. Ostatnio nas ochroniarz zlapal. Albo drzemy jape! Badz sie na*******amy i wyzywamy przy ludziach
Mhm... tak się bawi polska młodzież? No cóż... Miałem ten temat usunąć, ale coś mnie ciekawią komentarze innych ;-))
Hallabard
04-02-2005, 16:25
Erm... Bez komentarza... Takie zachowanie to nie "zadymka" tylko robienie z siebie debili i idiotów :/ Nie macie co robić ? Później tacy debile chodzą u mnie po osiedlu i palą śmietniki, domy, zwierzęta. I co jest w tym zabawnego ?? Że ktoś na tym ucierpi ? A jak byście się czuli jak taki frajer stanie wam o 2 w nocy pod oknem i zacznie drzeć jape ?! I dziwić się, że 15 latek zabił ze szczególnym okrucieństwem, a na procesie powie "taka zabawa"... Lepiej zapiszcie się na jakieś kółka zainteresowań
spider-bialystok
04-02-2005, 16:37
Eeee Dobo mogłeś się wstrzymać..Poczytałbym sobie jak to niektórzy się zabawiają... Swoją drogą w temacie 'Co robieci na nudnych lekcjach' było wiele wypowiedzi w takim samym stylu...A tu wszyscy będą najeżdżać na autora tematu :P .
Dan the Automator
04-02-2005, 16:46
Eeee Dobo mogłeś się wstrzymać..Poczytałbym sobie jak to niektórzy się zabawiają... Swoją drogą w temacie 'Co robieci na nudnych lekcjach' było wiele wypowiedzi w takim samym stylu...A tu wszyscy będą najeżdżać na autora tematu :P .
Ja tylko wyraziłem swoje zdanie. Nikt nie musi się nim sugerować.
Dobra, zamykam, ten temat nie ma przyszłości.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.