zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Mam pare pytan odpowiedz na nie jak sie znasz.....

Pygmej
04-02-2005, 16:50
1. Gdzie znaleść klucz do wiezienia w kopalni kolo kaz<soldiery + guardy>
2.Gdzie lepiej expic na zwykłych kopalniach czy w podziemiach miasta chodzi mi o rycka <skille 72/70>
3.niech ktos umiesci tutaj mapke orc landu lub opis tamtych okolic oczywiscie mapa respownu jest super ale nieih ktos opisze orc land i orc tower, brame orc co i ile tam jest -.-....

Dwimenor
04-02-2005, 19:12
1. Gdzie znaleść klucz do wiezienia w kopalni kolo kaz<soldiery + guardy>
2.Gdzie lepiej expic na zwykłych kopalniach czy w podziemiach miasta chodzi mi o rycka <skille 72/70>
3.niech ktos umiesci tutaj mapke orc landu lub opis tamtych okolic oczywiscie mapa respownu jest super ale nieih ktos opisze orc land i orc tower, brame orc co i ile tam jest -.-....

AD1.
Informacje o położeniu kluczy podpadają pod Quest spoilling, a więc nie dowiesz się tego na forum

Gdzie i jak znaleźć klucze? Przeważnie są gdzieś w pobliżu drzwi, które otwierają. Niektóre schowane za drzewem, inne w jakiejś skrzynce, jeszcze inne można kupić lub dostać od jakiegoś NPC, ale chyba zawsze są w pobliżu drzwi, które otwierają (inna sprawa to względność określenia "w pobliżu")
http://www.tibia.pl/items.php?sort=number&typ=key
Ad2.
Guardy w kazz(nie wiem jaki sprzęt), cyklopy koło Thais albo Cyklopolis, Orcland(ale bez przesady) wiele zależy od sprzętu.