zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Star Wars: Knight of the Old Republic

Looc
28-01-2004, 21:51
Jak widzicie w temacie chcę tu pogadać o SW:KOTOR bo jast to gra godna największej uwaki, świetny rpg w świecie gwiazdych wojen polecam każdemu i dzielcie się swoimi przeżyciami z tej gry,
ja na razie mam 3lvl tylko ale dech w piersiach zapiera walka na te zwykłe miecze ataki z wyskoku itp. naprawde super, ale strzelanei z dwóch blasterów też jest niczego sobie widowiskowe :) ;)

TheO
01-02-2004, 01:31
Slyszalem o tej grze - skad ja wziasc ?? Wszyscy ja zachfalaja a ja jej nie widzialem nigdy :(

Dioskas
01-02-2004, 09:23
Oryginalnie dodany przez TheO
Slyszalem o tej grze - skad ja wziasc ??

Ze sklepu :D a tak serio to wejdz na www.lem.com.pl i tam znajdziesz odpowiedz ;) I polecam poradnik jak uzywac i co to jest wyszukiwarka :D .
Knight Of The Old REpublic (KOTOR) gra RPG w świecie Star Wars.. Ja osobiście widziałem narazie tylko u kolegi ale zaniedługo też sobie sprawie :P

Padme Light
19-09-2005, 15:05
Jak widzicie w temacie chcę tu pogadać o SW:KOTOR bo jast to gra godna największej uwaki, świetny rpg w świecie gwiazdych wojen polecam każdemu i dzielcie się swoimi przeżyciami z tej gry,
ja na razie mam 3lvl tylko ale dech w piersiach zapiera walka na te zwykłe miecze ataki z wyskoku itp. naprawde super, ale strzelanei z dwóch blasterów też jest niczego sobie widowiskowe :) ;)

Ja uwielbiam wszystko ze Star Wars! A moje zainteresowanie Gwiezdnymi Wojnami pochodzi właśnie od SW KOTOR! Ja tę grę przeszłam 8 razy! I jeszcze mi się nie znudziła. Filmy Star Wars oglądałam wszystkie po kilka razy, bo ja to po prostu uwielbiam! Brat mi załatwia SW KOTOR 2. Już niedługo sobie pogram.
:elf: 8o

TiTuS
20-09-2005, 19:16
Gra fajna,ale krótka...przeszedłem ją w 24 godziny...

Djimy
20-09-2005, 19:26
fajna gierka przechodzilem ja ze 4 razy :p

Ryłek
25-09-2005, 12:49
Słyszałem, że ktoś przeszedł tą grę w 3minuty -.-' i nawet zamieścił filmik dokumentujący to w necie. Ma ktoś może namiary?

TiTuS
25-09-2005, 14:20
Słyszałem, że ktoś przeszedł tą grę w 3minuty -.-' i nawet zamieścił filmik dokumentujący to w necie. Ma ktoś może namiary?

3 minuty ?! jak nie będzie filmiku nie uwierze...a może 3 godziny ?

Raks Ninja
25-09-2005, 14:34

chyba palcem po plycie:P

@topic

przeszedlem 1 czesc fajna gra za 2 juz mi sie nie chce zabierac:P

Ryłek
25-09-2005, 15:56
Właśnie też w to mi się wierzyć nie chce.
Jest taka strona z filmikami z szybkim przechodzeniem gier (quake z 15minut etc.), problem w tym, że zapomniałem adresu -.'.

sorcer3
02-10-2005, 20:51
Ja przeszedlem 2 razy i pare razy do polowy.Bo probowalem roznym umjejetnosci postaci i uznalem ze obronca najfajniejszy;] gralem postacia na 2 blastery potem malo skuteczne;( ,na karabin blasterowy potem jeszcze mniej skuteczny od blasterow.Straznikniem gra sie jako tako a tym co sie na mocy jedi skupia(zapomnialem nazwy)to mi sie niepodobalo bo zeby miec mniejszy koszt uzywania dobrych mocy ofensywnych to trzeba miec punkty ciemnej strony mocy.A ja nielubie grac zlymi postaciami:P

A czy 2 juz wyszla bo jj nigdzie w sklepie znalezdz niemoge:(

Yoh Asakura
07-10-2005, 19:28
A czy 2 juz wyszla bo jj nigdzie w sklepie znalezdz niemoge:(
2-ga część już wyszła.Jak nie możesz znaleść,a chciałbyś sobie kupić,to poszukaj na googlach jakiegoś sklepu internetowego,tam będzie napewno.

P.S:
Jeśli z niewadomych przyczyn nie działa Ci strone google.pl a w sklepach nadal nie ma 2-giej części,to TUTAJ (http://www.3kropki.pl/p/2/0/star_wars_knights_of_the_old_republic_ii_the_sith_ lords.php) możesz zamówić tę grę.

tibon
07-07-2006, 09:26
oto stronka z najszybszymi http://speeddemosarchive.com/gamelist/FullList.html

Asakura
12-07-2006, 01:10

ja gdzies czytalem ze ktos przeszedl TES III Morrowind w 10 minut :)
przysiegam

Darth Ryba
12-07-2006, 01:16
To jest prawda! 3 minuty! Grałem w tą gierkę, zajebista ;)

Ragnar666
12-07-2006, 01:29
@offtpic
przysiegam

jakiś rekord...bo ja widziałem jak w 15 robił....obłęd... kim grał? Jaszczurem vel. Argoniańczykiem ? :>

@topic
StarWars KOTOR jak i KOTOR2 to mioooodzio, nie ma co ukrywać - klasa sama w sobie ;]

jednak wole całkowicie "siepane" StarWars Jedi Outcast oraz Jedi Academy :D

Sashion
12-07-2006, 09:52
przysiegam

Tak to prawda, kupujesz pierwsze lepsze uzbrojenie, eliksir lewitacji i lecisz do głównego bossa i tyle :P (widziałem u kolegi :P)

Topic:
Obywda Kotorki fajne, ale II wymiata xD Heh miałem tylko problemy z pokonaniem Kreii bo mnie na 44lvl zdejmowała na 6(!) hitów :P, ale jakos sie udało xD

Yoh Asakura
12-07-2006, 10:47
@Up:
Jak ja grałem w KotORa II to Kreie zawsze rozwalałem lighthingiem. Jedi Master + wysoka mądrośc + odpowiednia umięjętnośc medytacji = 2-4 hity i po kłopocie. (33~ lvl).
W akcie ostatecznej rozpaczy, błagam kogoś o pomoc. Jak przejśc te pierdolone ryby na Manaan ? Nigdy mi się to nie udało, a chce przejśc KotOR'a bo Bastila obiecała, że po wykonaniu swojej misji pomyśli o związku ;d

Weczer
12-07-2006, 10:52
Jestem fanem Star Wars i przeszedłem całego KOTORa 2. Karea (czy jakoś tak :p ) była dość prosta (jest pewna taktyka na jej latające miecze ;) ) i szkoda mi było że to już koniec :(

Legendarny Faramir
12-07-2006, 21:55
Pamietam tą grę jakbylem ja jeszcze zafascynowany to gralem w to po okolo 3h dziennie.Dosyc szybko ja przeszedłem bo fabuła jest dosyc liniowa a przechodzenie jej innymi klasami znowu jest nudne :(

Serehion Melaner
12-07-2006, 22:29
To będzie klasyk,nad klasykami,takimi jak BG,PT,i Newerwinter :P

Pamiętam jak zakupiłem ją odrazu po premierze,ah...jaki miałem ubaw,nawet oderwałem się od tibi :P

Master_Yoda
08-09-2006, 19:14
Ja sie bardzo zainteresowałem Star Warsami właśnie przez gre ale SW:KOTOR 2. Polecam wszystkim superr B)

Max121
16-09-2006, 16:26
Bardzo miodna i wciągająca gierka. Przeszedłem 2 razy (evul & good), a teraz filuję na 2, bo nigdzie nie moge dostać.

Yoh Asakura
16-09-2006, 21:19
Ponawiam prośbę - niech ktoś powie, jak przejść te walone ryby na Manaan ?
@Down:
Noż cholera, tyle w google szukałem a o sławetnym gamefaqs z którego korzystałem multum razy nie pomyśałem, dzięki wielkie :P

Radlic
16-09-2006, 21:38
Do Ciebie Yoh i innych
http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/star_wars_kotor_i.txt < Solucja do owej gry ( gamefaqs.com - najwiekszy zbior walkthr''ow, kodow etc. )

Tekado
25-09-2006, 15:28
EJ ludziska jak ktos ma spolszczenie do kotor 2 byl bym baaaardzo wdzieczny gdyby umiescil tutaj link ;)