Pokaż pełną wersje : Proszę o pomoc
Mateunio
04-02-2005, 20:03
SOrki wszystkich że pisze to w dziale zdjęć ale akurat najwiecej osób ten dział ogląda więc pomyślałem że ktoś może mi pomoże.SKąd wziąć program do usuwanaia keyloggerów z kompa albo jak go wywyalic proszę o pomoc ;(
A z kąd wiesz że jakiś idiiota Ci nie wyśle niby programiku any keyylogerom, a w tym "programiku" będzie full syfu i jeszcze więcej Keylogerów ? :baby:
Mateunio
04-02-2005, 20:37
Nie wiem ale skoro ktoś jest ******** tak jak ten gościu co mi wysłal tego key loggera to proszę bardzo.Mam badzieję że znajdzie si ę jakiś porządny człowiek który mi moze pomóc.A jak nie to se zrobie formata.A i tak nie garm już w tibie tylko to brzydko wygląda taki napis że się ma keyloggera :confused:
Mateunio
04-02-2005, 20:41
co www.gogle.pl ????
pomysl logicznie-.-
wystarczy wpisac "jak usunac keyloggera"(czy jak to sie pisze) i styka-.-
Mateunio
04-02-2005, 20:51
Myslisz że to pomoze ???? Szukam i nic ????Pisze o trojanach i saserach które juz usuwałem a o keyloggerach lipa. Ale poszukam jescze i dzięki. Ale jak ktoś wie jak to zrobić inaczej to mówić.
1.To co, ze oglada ten dzial najwiecej osob? I tak temat zostanie skazowany za to, ze nie jest w poprawnym dziale...
2.Z ciekawosci wpisalem "jak usunac keyloggera" w google.pl ;) I co mi znalazlo? Jedna strone :
<<cenzura>>.org - Wszystko o keyloggerach - Artykuły
... a... .. na drugi dzień czytałem jego poczte!!! Jak usunąć keyloggera?
Najczęściej trzeba usunąć jego pliki, ustawić tak ...
Mateunio
04-02-2005, 20:57
Proszę bardzo mozecie sobie kasować ten temacik i tak wiem że to musi nastąpić ale dzieki za pomoc jako taką ale jest. Też już coś znalazłem w gogglach i postaram się wypierniczyć tego keyloggera z kompa.Mam jesczze tylko jedno pytanko zanim skasujecie ten topic.Cyz taki keylogger działa tylko na tibie i podaje accounta i passa temu od kogo ma się te przeklensto czy moiże spowodować jakieś inne efekty ????
Może, a najlepszym lekarstwem na usunięcie takich śmieci jest format :P
Mateunio
04-02-2005, 21:26
Niestety zdaje sobie z tego sprawe. ;( ale powiedz mi jescze czy keylogger działa tylko na tibie bo ja nie gram w nią już i nie bedę grał więc póki co to niech on sobie siedzi a i tak zrobie se formata.????
http://student.uci.agh.edu.pl/~milinski/tibia/forum/askgoogle.gif
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.