Pokaż pełną wersje : Pharaoh sword
Golden Eye
05-02-2005, 11:23
Odrazu mówie, że to nie fake:
http://img.photobucket.com/albums/v304/Blant666/Pharaonsword.jpg
Włascicielem tego sworda jest Hesperides (11:08 You see Hesperides (Level 160). He is an elder druid. He is Shihan of the Satori (Biku).).Jest to na serwerze antica.
...............................
Lodzik Kalinowa
05-02-2005, 11:37
mój kolega też ma taki miecz na Secura
Golden Eye
05-02-2005, 11:40
@Lodzik Kalinowa
Alfonzo,Uncle Barry czy marshall?
Dr.Unknown
05-02-2005, 11:40
Daj nam screen'a, żebyśmy mogli powiedzieć, że to fake;)
A pytales sie tego dru o zgode na foto?? moze nie chcial, zeby ktos mu robil zdjecia? Gdyby chcial, sam by zamiescil na jakims f00rum
A pytales sie tego dru o zgode na foto?? moze nie chcial, zeby ktos mu robil zdjecia? Gdyby chcial, sam by zamiescil na jakims f00rum
Watpie zeby ten druid mial cos przeciwko... tymbardziej ze stara sie sprzedac tego sworda >.>
Ten "Miecz" jest juz na 3 Serverach , jeden to Antica a pozostale dwa hmm sami znajdzcie :). Nie ma jego narazie nikt z Polakow :( Szkoda ;(
Sword dostepny z <........> wiec powodzenia w zdobywaniu :)
Najleprzy z jedno rekich swordow i stpsunkowo nie az tak ciezki.
Cena ~~500k gp to bardzo wygorowana cena , jak tylko sie rozejdzie z kad i jak go zdobyc ceny spadna zobaczycie :):)
Wiec zaczynajcie zbierac gp z 250k powinno na tych starszych serverach wystarczyc bo na nowych zapomnijcie ze sie pojawia szybko ...
Golden Eye
05-02-2005, 11:58
Chcialem spytac goscia o wage i opis tego sworda ale nie odpowiedzial -.-'
Oja jest b. ciezki.. ale jak kogos stac zeby go kupic to najprawdopodobniej ma tyle capa ze te 190oz duzej roznicy nie robi >.>
Ciekawe czy to 1 handed czy 2....
@ 2 x down :
A skad wiesz ??? Miales go ??? Skoro ten kolo nie mowil to moze byc 2 handed....
Edit : Racja... On MUSI byc 1 handed.....
Hesperides zawsze mnie zaskakiwal swoimi itemkami ;)
Ciekawe czy to 1 handed czy 2....
Pomyśl teraz. Zastanów się chwilę. Czy jakby ten miecz był dwuręczny to by robił taką furorę, skoro GS byłby od niego lepszy? -.-
Tibianus Maniakus
05-02-2005, 12:14
ktos u gury napisl ze pharaon sword kosztuje 500k to sie grubo pomylil
pokaze wam za ile na Antice Hesperides chce go spszedac
12:14 Hesperides: bid at 720k
wiec jezeli na Antice on tyle kosztuje to co dopiero na innych servach.......
Oja jest b. ciezki.. ale jak kogos stac zeby go kupic to najprawdopodobniej ma tyle capa ze te 190oz duzej roznicy nie robi >.>
O ile mi wiadomo on wazy 150oz~~
ps: sorry, nie wiedzialem, ze chce go sprzedac... ale i tak uwazam, ze powinno sie spytac, czy mozna ss'ka strzelic z jego danymi i umiescic go na f00rum tibi.pl
Golden Eye
05-02-2005, 12:18
Modek wlasnie dodal tego Pharaoh sworda do mieczy tylko ze 'h' na koncu zapomnial :p
Pan Własnego Losu
05-02-2005, 12:35
ciekawo skond on ma tego sworda (qest?)
czy prezent od CIP softu jestem bardzociekawy ;)
lol... z questu... cipy za darmo nie daja niczego~~
Ps: PWL popracuj nad ort. i gram. ~~
Have a nice day
On wypada z faraona tak jak prawdopodobnie crystal mace zastanuwcie sie PHARAON sord z czego wypad -.-
On wypada z faraona tak jak prawdopodobnie crystal mace zastanuwcie sie PHARAON sord z czego wypad -.-
Daj nam prosze jakikolwiek argument na to co przed chwila napisałeś. A czy np. Skull Staff Wypada z Skull demona? Albo Warlock Stuff'a?....niesądze...
Golden Eye
05-02-2005, 13:43
Przypominam, ze to nie jest PHARAON(faraon) sword tylko PHARAOH
Koronowany rycek
05-02-2005, 14:21
B) To nie fake jak jest phonix shield to to terZ jest prawda
Genesis 007
05-02-2005, 14:45
On tak zawsze..Ciesz się chociaz że cie nie zabil.To bardzo impulsywny czlowiek.Nie zartuje.
Sorcerer The Pucek
05-02-2005, 15:58
na Tibia.com gosc zrobil topic i jest tam opis wazy 150 oz
btw ceny nikt nie podal wiec moze to rownie dobreze byc 1000k (1m?) [1.000.000gp] 8o
mowisz 1mln gp... hmm.. a ja mysle, ze on szybko stanie sie drogi - bo aktualnie jest prawie bezcenny - i bedzie mozna go kupic juz za okolo 200k - 300k, wszak ze juz sa (podobno) 3 takie miecze!
tak jak pisaliscie wyzej, na Antice chodzi po okolo 750k, zanim go ktos zdobedzie na innym servie, to troche minie, u mnie (na hiberni)pewnie za kilka miechow tez bedzie, no ale za 1kk pewnie ;]
cena na antice i np hiberni bedzie taka sama no nie ? : o bo przeciez tu i tu jest tylko jeden taki sword wiec w tym momencie wiek servera nie ma znaczenia ~.~
[up@]
Jak jest jeden, to cene ustala wlasciciel chyba? wszak to jego swoord i moze nawet 3mln gp chciec za niego
ps: wiek serwera wplywa tylko na ilos rarow i lvl postaci i oczywiscie cene zwyklych przedmiotow, ale jak duzo jest mpa na powiedzmy antice, to i cena momentalnie spada, jak na rynku ;P
Nerevareen
07-02-2005, 19:53
Ahhhh... mieczyk mażenie 41 ataku i możliwość trzymania tarczy w drugiej łapie = mniejsze straty UHów na expieniu na guardach i dragach dla knightów z minimalnie większą stratą czasu na ubicie monstera 8o tylko perspektywa tego kiedy ludzie z Arcanii będą mogli iść na Bosy?? ;(
..::QRAS::..
07-02-2005, 20:07
ooooo miecz wypas i ciekawe jak go mozna zdobyc B) to co ja slyszalem to miecz na 120 oz !!!
Dawny Gnom
07-02-2005, 20:11
Podaj nik tego kolegi :D??
lol jak zaden polak niema tego miecza to twuj kolega napewno X( :evul:
A z resztą fajny mieczyk :)tez chce taki mieć ;(
A z resztą fajny mieczyk :)tez chce taki mieć ;(
nie zapominaj ze niektorzy z tego forum potrafia mowic tylko po polsku, a po obcemu potrafia powiedziec tylko hi, sell, buy, bye, haunterted, fak ju, you is beach i fri itanz plix...
Z tego co slyszalem to ten sword jest dostepny z questu z faraonami.NA tym quescie napewno jest Helmet of the ancients i moze pharaoh sword.
Gram na securze i nie slyszalem zeby ktos mial ten miecz.
Kasazi
knight 39 lvl
5 mlvl
Secura
CYA
mhm nastepne niedostepne marzenie :>
moze niedlugo kazdy tepy bedzie taki mial ;)
Tibiańczyk
07-02-2005, 20:51
Dałem ten ss w innym temacie ale dam jeszcze 1 :
http://img215.exs.cx/img215/9817/screen00068jc.jpg
Myślę że to częsci pharaoda. Świat Eternia.
Wiecej ss na:
http://tibia.pl/forum/showthread.php?p=251383#post251383
Dowizul z Inferny
07-02-2005, 21:06
@tibianczyk
kolejny nowy sword?? w opisie jest napisane formidable two handed sword a to oznacza formidable-straszliwy, straszny, grozny, ogromny, potezny two handed-dwu reczny wyglada to tez inaczej niz pharao sword wiec napewno to nie on
na ssie na pasku zadan jest tibicam ma ktos filmik ?:)
Master Vesax
07-02-2005, 21:25
a ja tam nie wieze ze jest taki sword :P
a ja tam nie wieze ze jest taki sword :P
ehh niektorzy mysla za wolno -.-
moze powiesz ze to fake ?? -.-
Kozi_leus
07-02-2005, 21:30
Moze i dobry ten sword , ale SoV'a nie przebija :) . Pozatym jeśli będzie bramka lvl'owa do tego questa ( nie wiadomo czy z questa ) , to pewnie od 70-80 lvl , wiec jesli stanie sie popularny , to nie dla 100 + lvl . Pozatym raczej dla knight , bo sporo wazy . A co do zdjecia , to nie wiadomo czy ten sword jest skonczony . Możliwe ze jakaś część brakuje . Jeśli dołoży sie następną część powstanie miecz dwuręczny( tak jak w opisie ) , lepszy od SoV'a . Sytuacja może być podobna jak z tym nowym Helmikiem , ze istnieje niedokonczona wersja i skonczona .
Gracz Tibii
07-02-2005, 21:38
Ej to się zrobiła egipska mania niedługo pewnie CIPsoft da nowy armor lepszy od magic plate armor i pewnie będzie to pharaoh armor albo coś. A teraz bardziej do tematu ten sword a według mnie ten mieczyk wypada z faraona jakiegoś albo jakiś nowy quest związany z faraonami ale nie bezpośrednio (jakby co to chyba nie jest quest spolling).
ups ----------------wrong window---------------------ups ;p (plz delete me :) )
Z tego co pamietam na tym forum ktos opowiadal fakt ten mieczyk to jest Quest .... do zabicia jest chyba 7 faraonow niewiem ile do konca :p i z kazdego wypada 1 czesc ktos mowil na fprum tu ze mu wypadlo jakies serve i pozniej zamiennil na leqwy rog od ancient helmu , a wiec zanim zrobicie tego questa to se poczekacie .... ja tez se pewnie jeszcze poczekam z 4-5 miechow chociaz mam 45 lvl :/
Isair of Xel'Rash
08-02-2005, 09:39
Ten miecz bardzo fajnie wyglada
A jesli ktos nie wie skad wiem jak wyglada to niech zobaczy na tibia.pl
:p :p :p
ps.nawet dobry ten miecz
--------------
LESZCZ tak mnie zwa
B) B) B)
suchyxxx
08-02-2005, 10:18
A więc tak : mój kolega Dark Trova gadał ze Sztahetą i ona mu powiedziała że ten sword wypada z faraonów ale bardzo żadko.Tych mieczy będzie mało zawsze bo kto by chciał chodzić na hunty na faraony dla miecza jak 160lvl knight nawet zginoł.Może w dalekiej przyszłości będzie tego troszkę więcej ale to nie jest miecz z questu tylko z faraonów wypada losowo.Jak chcecie to nie wierzcie wasza sprawa ja tylko chcę uprościć sprawę
Skoda wiesz ze nie ma na to questu X( . Jestes wszystko wiedzacy? mainland ma duzo tajemnic.Po update moze dodali quest ale jeszcze nikto go nie odkryl a ty juz z gury zakladasz ze nie ma na to questu. X(
fajnie, tylko szkoda że akurat sword, mogliby cluba lub axa dać. A co do wyglądu to nie jest taki super, poza tym już kiedyś był w nieoficjalnym spr jako GS (made by Izuael).
fajnie, tylko szkoda że akurat sword, mogliby cluba lub axa dać. A co do wyglądu to nie jest taki super, poza tym już kiedyś był w nieoficjalnym spr jako GS (made by Izuael).
W tym updacie dodali crystal mace. I nie mow, ze "slaba', bo trudno, zeby mace'y zrobily sie lepsze od swordow ;)
to jest prawda chociazby wystarczy obejrzec film tha malveric sorcerera ktory zbiera teraz ten miecz(po helmie :P)
Cruel Master Boa
20-02-2005, 15:03
kasuja wszystkie posty powod w podpisie
Ech to z tego co ja wiem, to ten sword jest z Questa. Oglądałem ostatnio filmik, na którym 2 gości ubiło jednego z faraonów i było w nim coś jakby część miecza. Poszukam jeszcze tego filmika i jak coś zamieszcze link :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.