Pokaż pełną wersje : Gdzie znalesc jagody(blueberries) w duzych ilosciach?
Dr. Omader
05-02-2005, 14:24
Potrzebuje zebrac duza ilosc jagodek bez zbednego biegania po calej tibii.
Gdzie mozna znalesc najwieksze zbiorowiska krzaczkow z jagodami na main(tereny facc najlepiej...)?
ps. omg nie pamietam kiedy ostatnio napisalem jakis temat dotyczacy Tibii ;)
@down:
wlasnie w tym sęk ze mam zebrac ;)
Na Isle of Kings mnisi uprawiają je z tyłu klasztoru, kilkanaście grządek tych krzaczków tam jest.
Z tego co wiem to dość dużo krzaczków z blueberries jest w greanshore (nie wiem czy dobrze napisalem :p ) rano jak wchodzilem to udawalo mi sie zebrac 30-60 jagodek;]
Najszybszy resp jagódek jest na pacc area na rooku.
Następnie Greenshore.
A na końcu isle of kings.
Silver86
05-02-2005, 15:39
po co ci te jagódki ciasto pieczesz?;]
Thimburd
05-02-2005, 17:48
Dużo jest na terenach amazonek (te dwa) na północ od carlin. Chyba w ab jest też dużo, ale nie jestem pewien (żadko bywam).
PS A dlaczego zebrać? Łatwiej kupić :)
PS2 Mam w depo prawie 1200 jagódek :) (Julera)
Angel of Death
05-02-2005, 18:03
Ja mam głupie pytanie troche noobowate ale heh :P
Czy żeby zebrac jagody trzeba najpierw zjeśc troche z krzaczka <żeby zostały 3> i dopiero wtedy mozna je zebrac ? Czy można zebrać cały krzaczek jagód nie zjadając ich na początku ?
Maciosek
05-02-2005, 18:15
Ja mam głupie pytanie troche noobowate ale heh :P
Czy żeby zebrac jagody trzeba najpierw zjeśc troche z krzaczka <żeby zostały 3> i dopiero wtedy mozna je zebrac ? Czy można zebrać cały krzaczek jagód nie zjadając ich na początku ?
Trzeba najpierw zjeść z krzaczka, żeby zostały 3 jagódki, żeby je wziąść.
Jeśli chodzi o temat to w Greenshore jest sporo krzaczków.
Gracz Tibii
06-02-2005, 15:57
Zgadza się Greenshore ma tam pole jagód i innych takich. A tak mniej do tematu po co ci jagódki?
w greenshore po savie kiedyś 100 nazbierałem .. były tam jeszcze 2 corn cubes i takie tam pierdoły :P:P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.