Pokaż pełn± wersje : Swordy ...
mam pytanie mam fire sworda i nie wiem czy kupic odpowiednik fire sworda czyli two handed sword a na gs nie stac mnie a naginata nie wiem ile kosztuje na lunie ... neich mi ktos powie co robic ..
po pierwsze naginata jest w axe ;) po drugie idz na pierwsze lepsze bh, zabil z 10 i bedziesz miec 2handa :] masz fs'a, teraz zbieraj na pozadniasta tarcze
Mam fs'a i dragon shielda.
Oplaca sie zbierac na gs'a??
Czy lepiej nadal chodzic z tym co mam teraz??
Wszystko zależy od Twojego levelu i skili. Giant sworda opłaca się używać, gdy masz skile... no, powiedzmy 65-70. A level ma tyle do tego, że gs jest ciężki i jak na niskim lev będziesz nim walczył, to nie będziesz miał miejsca na nic więcej. A zawsze dobrze mieć ze sob± jakie¶ uhy i miejsce na loot.
A zanim kupisz gsa to najpierw zainwestuj w dobry armor (c-arm, k-legs albo c-legs, w-helmet, plat-amul), żeby¶ obrażeń mniej dostawał, kiedy tarczy nie będziesz miał.
Dr. Omader
30-01-2004, 13:08
Hmm.. odpowiednik???
Nie wiem czy zauważyłe¶ ale:
1. 2 handed jest 2 ręczny
2. Ma statsy: 30/25, a FS ma:35/20 i jest 1 ręczny
3.GS ma 46/22
Więc:
Lepiej albo kup sobie dobr± tarcze, albo zbieraj na GS. Gdzie to jest wszystko zależne od skilli. Jak chcesz biegać z GS to rzeczywi¶cie dobry eq mile widziane(k-set, c-arm, warriro helm. etc. nie radze kupować c-legsów ba maj± taki sam DEF. jak k-legsy a s± dużo droższe)
I wiadomo z GS będziesz więcej expa nabijał.
A to co masz czyli FS i tarcze radze zatrzymać bo może się zdażyć że pójdziesz na jakiego¶ hunta i będziesz blokował.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.