Pokaż pełną wersje : "wycieczka" na Draconie ;]
Pewna ekipa z Ab' wyruszyla na Draconie...
zobaczcie co sie dzialo po drodze ;)
www.members.lycos.co.uk/horsik87/draconia.rec
P.S
Pozdrowienia dla Necroda i podziekowania dla Speeda.
narazie oglondam w8 to zrobie edita ;)
nice nice nice 8o
Angel of Death
05-02-2005, 21:01
Filmik fajny :) Na początku troche nuuda jak idziecie ale potem się rozkręca :P Fajne itemki z questa tylko dziwi mnie to że się tak baliście spotkania z dragiem ....
Koronowany rycek
05-02-2005, 21:48
oglodam jest za***sty skomentuje jak dalej obejze zapowiada sie ciekawie
Lord Sozeron
06-02-2005, 13:32
A czy dla facc to przejscie tez dziala i free account moze sobie na draconi poexpic prosze odpowiedzcie mi na to pytanie bede wdzieczny. :(
Film byl bardzo fajny . B)
P.S z kad wziass ci te klucze wszystkie :)
czy wyszedłeś z rooka na 9 levelu?
bo masz tak troche many zamało ;)
@ Lord Sozeron
sam ma facc wiec przejsc sie da a klucze pozyczyl mi Speeda :p na samej draconi mozna je wszystkie zdobyc ale niestety nie wiem gdzie....
czy wyszedłeś z rooka na 9 levelu?
bo masz tak troche many zamało ;)
no sluszna uwaga...nabilem sobie tyle expa ze wychodze na main i juz zrobie 9 lvl, ale kolega sie zalogowal i chcial zrobic questa na chain armor, to mu pomoglem i przez przypadek mi sie jescze na rooku zrobil ten niesczesny 9 lvl ;( wiem ze moglem zginac, no ale cuz.... i jakos sobie radze z tymi brakami w zyciu i manie :(
Lancer Titans
07-02-2005, 18:26
Kozacki filmik :) dowiedziałem sie troszq o drodze na draconie :]
Aval'yah
08-02-2005, 11:31
Fajny filmik. Ten qwescik jest od 25 lvl ? Chcialem sie tam wybrac ale jakos ekipy nie mam :p
Film mi sie podoba akurat wybieram sie na tego questa bardzo mi sie to przydalo bo nie wiedzialem gdzie isc tylko najgorsze jest to ze trzeb wiedziec jakie klucze ze soba zabrac
:P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.