Pokaż pełną wersje : Hero Hunt
Golden'Fanatyk
06-02-2005, 00:28
Nazwa mówi sama za siebie ... 170min Hero Huntu (Hero Tower) :D
Comment's plx :confused:
http://members.lycos.co.uk/goldifenix/hero.rec
Jestem Pierwszy :P Długi ten film ale opłaca sie ogladnac...gz..2x C shield i C armor tak? Gratluje huntu ;p :cup:
Golden'Fanatyk
06-02-2005, 04:08
Jestem Pierwszy :P Długi ten film ale opłaca sie ogladnac...gz..2x C shield i C armor tak? Gratluje huntu ;p :cup:
Szczerze mówiąc nie pamiętam .. :p to było dość dawno (2-3tyg temu)
w tym czasie bylem na DLach, Hero and more ;) ale jeśli Ci sie podoba to sie ciesze :D jutro wrzuce filmik z Double Spawn DL's ;)
Super gratulacje loota :)
:topic:
Skoro nie widać ilości postów to wymyśliliście nowy idiotyczny "sport" o nazwie "pierwszy odpowiedziałem na posta" ?? Ludzie dorośnijcie !
Triciol Pogromca
06-02-2005, 08:59
:o
Fajny filmik ;] a po za tym fan ruchu xD
Golden'Fanatyk
10-02-2005, 13:45
eheheh Triciol pozdro i thx :P zobacz se DL hunta tysh ;)
PS. play on samera plx
wreszcie jakis film z samery !! gratz lootu i powodzenia w nastepnym huncie.
Jesli moglbym prosic to niemow jakiego loota mial bo kazdy jest chyba ciekawy a nie ty pierwszy post i odrazu dajesz loota jakiego mial....X(X(X(
No filmik długi ale bardzo fajny noi gratz loota .... !!
11-02-2005, 21:10
Nie chce krytykowac film w sumie fajny ale ludzie 170minut hunta a 40minut sziscie na miejsce. Loocik fajny tylko nagrywajoncy wszedzie wchodzil ostatni. Troszke szkoda.
Ps. Po co mana shield przy koleagach na 3dragi?
GZ LOOTA
Golden'Fanatyk
12-02-2005, 02:14
Nie chce krytykowac film w sumie fajny ale ludzie 170minut hunta a 40minut sziscie na miejsce. Loocik fajny tylko nagrywajoncy wszedzie wchodzil ostatni. Troszke szkoda.
Ps. Po co mana shield przy koleagach na 3dragi?
GZ LOOTA
a wiec tak ... masz racje ttroche dlugo czasu zajelo dotarcie na miejsce ... (pokazalismy droge ;)) Wchodzilem ostatni? bo to byl moj 1 hunt ... wolalem byc ostrozny ;]
Po co ten mana shield? dla bezpieczenstwa - wiem na co stac dragi jak mi 2 dragi ***ly kombo i w 1 sekundzie zostalo mi 20 hp z 495 ..... :)
troche n00biarski film, ale cóż - człowiek uczy sie na bledach ;p pozdro ;)
Grzesiex
06-03-2005, 14:46
zrob powtorke... bo sie limit skonczyl... jak jeszcze raz to zrobisz, to bede very hepi ;]
Angel_Deserve_To_Die
06-03-2005, 14:59
Też bym prosił o rehost, jestem ciekawy jak wam wyszło. Z góry dziękuje: )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.