Pokaż pełną wersje : Hero hunt loot pic
Około 8bp uh i 2 bp bolt poszło aby zlootować takie coś ale ostatnie 80 hero juz nic nie oddalo :/
http://photobucket.com/albums/v229/Wiatrak/Loot/?action=view¤t=loot0001.jpg
mako the palallal
06-02-2005, 04:07
O w morde jerza :p Gratz loota ile siedzieliscie ?
O w morde jerza :p Gratz loota ile siedzieliscie ?
powiedzial ostatnie 80 hero nic nie dalo:P
wiec długo:)
gz
Barbon Avec
06-02-2005, 07:56
GRATZ! NCIE LOOT! Ile tam siedzieliscie i jaki sklad?Ile runow zeszlo?
Sie mapes
06-02-2005, 08:07
Nie moge nic powiedziec bo ciagle zgaszony jetem =]
ladnie, ladnie oby tak dalej ^^
No i to jest odpowiedni locik...szkoda tylko ze nie za czesto ma sie takie szczescie. :confused:
Gratuluje... ;)
Gratz ale czemu aż 8 bp uhs???
Siedzieliśmy jakies 8-9h a zeszlo 8bp bo troszke se jeszcze hero cave pozwiedzalismy, zeszlismy na triple spawn itp :>
a skład:
Wiatrak de'Omerta- bloker(ja :P) 50 elite
Rexsi- 65-66 royal
Elvenos Onim 41-43 royal
Omg!!! ale sciema.... zobaczcie eq jego na screenie..... watpie czy bloker na 50lvl ma takie eq.....porażka koleś....
Hmm.... tez mnie na pocztaku zdziwilo czemu ma spike sworda, przczytalem na tibia.pl jego opis..... i mysle ze wzial go do blokowania
Wzięłem spikeya bo żal mi było dropać fsa przy dedzie(3 hunty na hero 2 zakończone dedem przez mass kick) a p legi i tak dobre bo do 45lvla w brass legach ganialem :P no teraz są już crown :P
@Kele
jestes jakis tepy czy udajesz??nic nie wiesz a zara zmowisz ze to sciema i wogole... jak ktos daje zdjecie z takim lootem to powinienes gratulowac a nie pisac ze to sciema bo zapewniam cie ze to jest prawda:]Gratz biig looooota xD
Nerevareen
06-02-2005, 17:45
Gratz :evul: :p ;) B) 8o BSQ plz? :evul: :D
tomasztwk
06-02-2005, 17:52
czekanie na wbicie sie fucynika ostatnie starcie i pry okazi wykonanie questa xDGratz ale czemu aż 8 bp uhs??? :cup: udalo sie uratowac fucznika najwieksza strata jednak by byly bohy ktore mial na sobie i skile ktore ma duze jak na swoj lvl76/65 17lvl[IMG
Omg!!! ale sciema.... zobaczcie eq jego na screenie..... watpie czy bloker na 50lvl ma takie eq.....porażka koleś....
nie kazdy ma kase na demon seta >.<
Moltreus
06-02-2005, 18:46
Ładny loocik
@Kele
Zauważ żę jest to Arcania Całkiem nowy server
Przypadki sie zdarzają z dobrym eq ( ja :P )
niegram już na arcani bo wróciłem na aurere ponieważ all rl ziomki tu grają
A na arcani mam Dsm , RH ,mms, g legs ,sb's ,bs ,gs
Kalident :>
Kali fri itanz plax :> a jakis inny powod ze z Arcanii odszedles? bsq nie robiłem bo wojna była i muszę zrobić :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.