zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jakie miasto?

Kaptur
06-02-2005, 13:10
Do jakiego isc miasta jak jestem druidem i chce szybko nabic 14 lvl zeby kase zbierac na uhah

KoSiNeK
06-02-2005, 13:16
hyhtak naprawde jest to obojętne bo przy karzdym miescie znajduja sei expowiska dla low lveli ale ja polecam ci carlin i crypte z trolami lub rotormu na północ od carin (molts). w thias tez jest crypta ale z mniejszym respem....nie wiem bylem atam tylko raz(to znaczy sie w crypcie:p). rob jak uwarzasz ja bym wybral carlin.
pozdro

Ulver
06-02-2005, 13:26
Carlin bo z Carlin najszybsza droga do AB a tam jest naprawde duzo troli :D

ps. do UH-ow wystaczy 11 lvl ;)

Powiew kata
06-02-2005, 18:50
Jaki carlin? :evul: Idz do venory. Na południe od Venory jest jaskinia swamp trolli bierzesz runki i idziesz wypadają z nich ryby więc masz już jak zregenerować mane ir obisz NP: IHy tam mozna siedziec do 18 lvl a ci co chcą to znacznie dłużej 8o

Iskuato
06-02-2005, 18:58
Są też tam Roty :) nieraz lepszy loot jest z nich

Sierput
06-02-2005, 19:27
Eeee, ja radzę odrazu do AB - dużo trolli, szybko lvl nabijesz.

Jadzia
07-02-2005, 08:16
idz do carlin a pozniej idz odrazu do ab sam albo popros jakiegos pomocnego czlowieka. jezeli masz pacc to urodz sie odrazu w ab lub idz do edron tam na wschod od miasta jest duuuuuuuuuuuuuuuuzo trolli i quest z br(?)ass legami

Vetinaz
07-02-2005, 09:43
gdzie tam, do venore. venore jest cooooooooooooooool i wogole fajne expowiska zyc i nie umierac. ja radze na swamp trole do 10lvl. na 10lvl zarobic se na serpent sworda sprzedajac hmm i ze serpentem isc na roty i tam do 14 albo i dluzej jak chcesz!!! ;)

Knightman
07-02-2005, 11:14
Mi się wydaje ,że na Carlinie najszybciej nabija sie lv :cup:
Jest całkiem dużo szkieletów ,goblinów ,bugów itd. :D
(ja prawie zawsze tam chodze :p )

Xerkses
07-02-2005, 12:18
Moja rada: zapytaj sąsiada... :D
A tak na serio, koło Thais jest krypta z trollami, rotami, a także pełno wilków, snaków oraz minosy <troszkę dalej>. Poza tym Thais to stolica :D

RoB
07-02-2005, 18:05
Moja rada: zapytaj sąsiada... :D
A tak na serio, koło Thais jest krypta z trollami, rotami, a także pełno wilków, snaków oraz minosy <troszkę dalej>. Poza tym Thais to stolica :D

Też uwielbiam Thais i też ze względów na wielka ilość wolfów itp. chodzę do Thais. Ale zauwaz pełno takich słabych nobooskich potworków to raczej dla knighta dla skili. Dla druta to niee wiem;]. Ale raczej Ven.. swamp trole = ryby, ryby = szybsza mana (o ile nie masz wedki bo tak to sam o to zadbasz:])szybsza mna= drut szybciej robi runki :D :D :D :D :D :D :D

Gold Dragon Knight
08-02-2005, 20:20
Co wy ludzie tak lubicie ten głupi Carlin !!!!!!!!!!!!!
Venore króluje Po pierwsze nie daleko jest jaskinia z bardzo dużym respem Rotów niezły lvl tam mozna nabic zrobilem tam z 10K expa w 1 dzień i to bardzo duży loot z nich jest ok. 1 godzinia to od 500gp do 1K lub 2K jedyne co nam grozi to moga jakies high lvle zabić jak sie wkurza ze im potworki zabijasz :]
w Thais jest jaskinia z trollami i Ancient Temple (tam są orci,spearmeny,orc warriory, ale tam najlepiej jest expić z dziurze ze skeletami i tunelu z rotami więc zdecyduj się i nie bierz tego poje****** Carlin bo tam na świecie Azura ciągle zabijają te high lvle na Isara jest to samo.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH NA fORum
I nie bierz tego Carlin same nOOby tam są i PK
:evul: :cup: :cup: :cup:

Marek Tibioman
08-02-2005, 21:58
Ja ci krótko scharakteryzuje miasta:
CARLIN: obok jest cmentarz, a pod cmentarzem jest krypta, a trolli tam jest baaaaaardzo duzo. Jedynym minusem jest to, że jesli chcesz wejsc do krypty musisz miec bone key lub takie szczeście, że drzwi beda otwarte ;) Ponadto z carlin jest blisko na lodowe wyspy ( nie polecam niskim levelom, bo jest tam bardzo duzo PK), a do ghoastlandu z carlin zabi skok ;) Można odejsc troche dalej od miasta na goblin camp, lub pojsc pod Ab' w okolice orc fortress i tam w podziemiach jest naprawde bardzo duzo orc warriorów, minosow, orcow, orcow spearmanow i kilka dwarfów. Naprawde dobrze sie tam expi a ponadto z minosow wypadaja rzeczy ktore mozna pozniej sprzedac w carlin np. brass helmet za 30gp! , mace za 23 i plate shield za 45gp! POLECAM CARLIN!! ja gram w carlin :]
THAIS: nie podoba mi sie to miasto, jest za duze jak dla mnie ale blisko z tad do gór trolli i tam jush sie niezle expi.
KAZORDOON: nie polecam! Ponure mizsto, trudno tam dotrzec i woghoule...;)
VENORE: dla druida swietne miejsce, blsko na swamp trolle i roty.
Ab'Dendriel: bardzo malo PK duuuuzo trolli w okolicy i blisko do podziemi orc fortress POLECAM! :)
Edron: nie mam PACC-a:( wiec nie wiem jak tam jest, to samo darashia i ankrahmun.
Nick:nie powiem-->12level--->Knight-->2ML-->Dan00bia-->Carlin
P.S. JA SIĘ CIAGLE KRĘCĘ KOLO CMENTARZA W CARLIN I JESZCZE ZADNEGO SZKIELETONA NIE SPOTKALEM!!! GDZIE? są te szkieletony jesli woghoule tam są??? X(

Vehemir
09-02-2005, 19:31
I ja sie dolacze , mysle ze okolice Venore sa swietne duzo slabych potworow takich jak trole , roty(w malych dawkach) , bugi , weze :)