PDA

Pokaż pełną wersje : Rosyjska Ruletka Live - kolejny "wybryk" Brytyjczyków?

Vanhelsen
07-02-2005, 13:23
Wczoraj zakończył się kontrowersyjny realityshow "Wszystko o Miriam", oczywiście zwycięzca, Tom, zrezygnował z nagrody. Lecz za tydzień pojawi się nowy, zapewne jedno odcinkowy, reality show produkcji Brytyjskiej. Jest to "Rosyjska Ruletka Live". Co to jest Rosyjska Ruletka ten wie każdy, do rewolweru pakujemy ostrą amunicję, kręcimy magazynkiem i >paf< w głowę, gra o wszystko. Organizatorzy oczywiście zrzekają się wszelkiej odpowiedzialności za skutki tej gry. Chciał bym się dowiedzieć, co wy o tym myślicie.

Moim zdaniem, ów uczestnik albo jest w wielkiej depresji i nie żal mu życia, może nawet sam myślał nad samobójstwem. Ale i tak to jest już grube przegięcie robić z takiego czegoś realityshow. Nawet nie zdziwił bym się, gdyby to była ta sama ekipa co robiła Miriam. Oczywiście akcja dzieje się poza granicami UK ponieważ tam takie gry są zakazane. Interesuje mnie tylko jedno: Strzeli czy nie ? a jak strzeli to czy wygra czy nie? i chyba oto chodziło twórcom, by przyciągnąć widza do telewizora, ale by ryzykować życie?

Progmast
07-02-2005, 13:45
O matko seryjnie gorsze nic"Miriam.." tez widzialem ta reklame i tak sie zastanawiam co ludzie za 10 lat beda ogladac no ale trzeba zobaczyc 1-szy odcinek zeby sie dowiedziec co i jak bo w reklamach zawsze najciekawsze urywki pokazuja.totalne przegiecie!!!

Vanhelsen
07-02-2005, 14:03
O matko seryjnie gorsze nic"Miriam.." tez widzialem ta reklame i tak sie zastanawiam co ludzie za 10 lat beda ogladac no ale trzeba zobaczyc 1-szy odcinek zeby sie dowiedziec co i jak bo w reklamach zawsze najciekawsze urywki pokazuja.totalne przegiecie!!!Coś mi się zdaje, że to będzie tylko jeden odcinek...

Scream
07-02-2005, 14:13
slyszal ktos o grze mannhut ( czy jakos tak ) ? takie reality show do tego wlasnie zmierzaja....

roland
07-02-2005, 14:50
Ta, chyba, że ktoś będzie miał wieeeeeeeelki szczęście... Szkoda ludzi... A w ankiecie nie głosuje, bo mój głos jest dość oczywisty.

djkuter
07-02-2005, 15:06
To już głupota. Z Miriam było przegięcie, ale to to już ne wiem co jest. Jeśli to jest rozrywka, tomoże pokażą prawdziwą rozrywkę: zabawę granatem bez zawleczki :/. To już kompletne dno.

PiXik
07-02-2005, 15:10
No nie rosyjska ruletka na żywo...jaka nagroda?btw.oni się na to zgodzili pewnie są biedni potrzebują chleba...jeśli ktoś to robi dla zabawy to gratuluje
to nie jest przegięcie ...jeśli są tacy głupi ludzie...to niech ich będzie mniej...i tak grozi nam przeludnienie...pozatym nie wierze w to to pewnie ślepaki i będzie wyglądało jak film ;p <<taką mam nadzieję

Patimrok
07-02-2005, 15:18
ej no nie, jak to się okarze prawdą: ale fajnie popatrzymy sobie jak kogoś mózg rozbryzguje się o ścianę, normalnie super. Ci Brytyjczycy naprawdę przeginają

Jadzia
07-02-2005, 15:20
miriam ti bylo przegiecie i tam byl czerwony kwadracik wiec ja jestem ciekaw co bedzie przy tej RRL... ale w ogole zeby tam wystartowac trza byc najnormalniej chorym psychicznie ( je,bnietym)

Vanhelsen
07-02-2005, 15:29
No nie rosyjska ruletka na żywo...jaka nagroda?btw.oni się na to zgodzili pewnie są biedni potrzebują chleba...jeśli ktoś to robi dla zabawy to gratuluje
to nie jest przegięcie ...jeśli są tacy głupi ludzie...to niech ich będzie mniej...i tak grozi nam przeludnienie...pozatym nie wierze w to to pewnie ślepaki i będzie wyglądało jak film ;p <<taką mam nadziejęPrimo: Koles nie wyglonda na biedaka
Secukndo: Ostra amunicja jak żyletki, a wogule jak ze ślepaka strzelisz sobie w łep z odległośći 0,00mm to myślisz, że przeżyjesz ??

Shanhaevel
07-02-2005, 15:43
Niedługo będzie Manhunt w RL... Albo jeszcze gorzej. Zaniedługo pewnie wypuszczą kolesia na miasto, żeby zabijał, wyłudzał itd.

Dan the Automator
07-02-2005, 16:17
Skąd o tym wiesz? Bo nie brzmi to zbyt wiarygodnie.

Wufei
07-02-2005, 16:22
może nie długo zrobią teleturniej... omfg to jest już przegięcie ... tak btw to napewno to nie będzie ostra amunicja .. poprostu zrobią tak że wkleją dźwięk jak z prawdziwego guna itp.. hehe znam te tricki :>

@DOWN: chodzi mi o to że ta giwera to będzie atrapa 0 ślepaków itp...

S.P.M
07-02-2005, 16:27
Moim zdaniem nikt SAM o zdrowych zmysłach nie zgłosiłby się. Mogą być ludzie zgłaszani przez znajomych lub "managerów". Osobiście polecam film "Łowca jeleni" - niedawno chyba nawet był w TV, chyba na TV4 albo TVN.]
@UP dźwięk wydawany przez "ślepaka" nie różni się niczym od dźwięku wydawanego przez ostrą amunicję. Zmienia się tylko efekt :) (Z broni na ślepe naboje też można zabić, przy skroni z przystawienia - wątpię, żeby czacha nie pękła.... poza tym można jeszcze wysmalić oczy :D albo ogłuszyć :) )

Vanhelsen
07-02-2005, 16:43
Skąd o tym wiesz? Bo nie brzmi to zbyt wiarygodnie.Wiem, że to niewiarygodne, ale prawdziwe!

http://tvn.pl/2005-02-13,3020550,80,program.html#m

Opis programu (i zasad):

Za pomocą wielu gier i testów prowadzący Derren Brown wybiera osobę, której myśli najłatwiej mu odczytać. Wybraniec przechodzi szkolenie z zakresu posługiwania się bronią, aby w trakcie widowiska móc załadować pocisk do jednej z sześciu ponumerowanych komór rewolweru. Derren bierze załadowaną broń, przystawia sobie do głowy i strzela dopóty, dopóki nie uzna, że doszedł do komory zawierającej kulę. Wtedy strzela do worka z piaskiem. Program wzbudził wiele kontrowersji w Wielkiej Brytanii, gdzie nadawano go po raz pierwszy.Teraz już wierzysz ??

Patimrok
07-02-2005, 16:47
@mejlun
są na świecie ludzie którzy by to zrobili np "Zespół Rammstein do nagrania piosenki Mein Teil zainspirowała głośna sprawa kanibala. Zamieścił on ogłoszenie w internecie, w którym mówi o chęci znalezienia osoby, która pozwoliłaby dać się zjeść. Zgłosiła się do niego dobrowolnie jedna osoba, którą za jej pełnym przyzwoleniem zjadł. Został za to skazany na karę więzienia." więc widzisz, niestety, są tacy ludzie na świecie

Dabek
07-02-2005, 16:47
Derren Brown wybiera osobę, której myśli najłatwiej mu odczytać

David Copperfield nie takie rzeczy robił:P. Myślę, że nie ma się czym bulwersować, pic na wodę i sztuczka iluzjonisty, ubrana w dramatyczną otoczkę.

Vanhelsen
07-02-2005, 16:52
David Copperfield nie takie rzeczy robił:P. Myślę, że nie ma się czym bulwersować, pic na wodę i sztuczka iluzjonisty, ubrana w dramatyczną otoczkę.Zobaczymy jak będziesz ogladał krew na odbiorniku :P

Uncle Warrior
07-02-2005, 17:07
Nie bede ogladal... chyba ze sie napatoczy, ale bez przesady... na pewno rewolwer nei wystrzeli. Wyrezyserowane. Moim zdaniem.

Dr.Unknown
07-02-2005, 17:13
Niestety, nawet jeśli koleś sobie strzeli w łeb, będzie to wycenzurowane, ja chętnie popatrze, jak debil rozwala sobie łeb.

Wiślaczek
07-02-2005, 17:47
Wedlug mnie bedzie to kolejny glupi i nie potrzeby realityshow.Ciekawy jestem jaka bedzie srednia ogladalnosc tego "programu".

Ps.To moj setny post:)

Dan the Automator
07-02-2005, 18:07
Rosyjska ruletka w TVN

B.Trusińska
Jak podaje PAP, w połowie lutego na antenie TVN pojawi się nowe, kontrowersyjne reality show z Wielkiej Brytanii - "Rosyjska ruletka - gra o życie". W programie znany iluzjonista używa swoich umiejętności, żeby dowiedzieć się, w której komorze przytkniętego do jego głowy pistoletu znajduje się kula.
W programie osoba wyłoniona z castingu wkłada do prawdziwego pistoletu jeden pocisk i wręcza broń iluzjoniście, Derrenowi Brownowi. Aby określić, w której komorze znajduje się kula, Derren użyje swoich zdolności parapsychicznych. Przez cały czas będzie naciskał spust przytkniętego do głowy pistoletu.
Program "Rosyjska Ruletka - gra o życie" został nadany na żywo 5 września 2003 roku na kanale 4 w Wielkiej Brytanii. W związku z ograniczeniami natury prawnej program musiał być nadawany z wyspy Jersey, której ustawodawstwo zezwalało na tego typu widowisko.
"Rosyjska Ruletka - gra o życie" wzbudziła w Wielkiej Brytanii wiele kontrowersji. Program uznano za wynaturzony i bezmyślny. Derren Brown nie zabierał głosu w dyskusji i nie wyjaśniał żadnych okoliczności związanych z przygotowaniem widowiska.

Whatever, i tak nie będe tego oglądał. Juz myslałem że to coś bestialskiego, a to kolejny rezyserowany pseudoshow ala Miriam. Mam lepsze rzeczy do roboty, np przjscie LBA

Vanhelsen
07-02-2005, 18:49
WTF?? jednak lipa... a myślałem, że będzie coś ciekawszego. Ale i tak będe miał zlewke gdy koleś żle policzy i dostanie kulke w łeb :P

Kredi
07-02-2005, 19:23
Hmm to co bedzie nastepne? Chyba granie w tenisa granatem 8o.
Mnie jednak dziwi to czy ci ludzie maja umysl czy poprostu chca rozglosu?
Ja Miriam nie ogladalem ale chlopaki mowili ze przegrani sie zlewali ostro z niego a on zalamany siedzial biedny i samotny.

Nerevareen
07-02-2005, 19:29
Wszystko zmierza do manhunta, niedługo ludziom przestanie wystarczeć sex, wulgaryzm i sztuczki by się rozerwać. Dojdzie do transmisji na żywo z egzekucji, morderstw w krajach III świata live... do tego zmierza globalizacja i twór zwany masową świadomością :confused:

Matheous
07-02-2005, 21:16
To jeszcze lajtowo, po prostu Magia Davida Copperfielda z rewolwerem w roli glownej. Ale juz sie zaczynam bac, co bedzie za pol roku. Walki Gladiatorow? Devil Inside Real? Uciekinier(byl tak film z CzarnymMurzynem,Yyy, Shwarzeneggerem)? Sigh... Te Brytyjczyki musza miec niezle nasrane we lbie.

Bambuko
07-02-2005, 21:52
No cóż, to po prostu działa na ludzi. Od dwóch tysięcy lat ludzie nie mogli się zmienić na tyle, żeby nie móc z przyjemnością oglądać mordów i tak dalej - zresztą zobaczcie na współczesne filmy, które, choć wyreżyserowane, napełnione są przemocą. A czemu nie można by zabijać ludzi naprawdę i na pokaz? Tylko żeby nikt mi nie mówił, że jestem za - nie jestem, ale dostrzegam jak jest.

Shinjix
07-02-2005, 22:02
Gość nie umrze-tego możemy być pewni, bo inaczej:
a) Nie puszczaliby tego w tv;
b) byłaby z tego afera na cały świat (ONZ, etc.)

Gracz Tibii
07-02-2005, 22:06
Niedługo ci brytyjczycy zaczną uczyć kojota biegać na 2 nogach i używać sprzętu "Acme" nasterydują strusia i będzie struś pędziwiatr ala real bez efektów specjalnych hehe ciekawe jakby to wyglądało. Ludzie szukają inteligentnego życia w kosmosie ale czy nie uważacie że najpierw powinni je znaleźć na ziemi (serio mi się czasem tak wydaje). Mi się wydaje że brytyjczycy chcą się upodobnić do amerykanów albo rosjanów (ci to geniusze bo podobno próbowali się dokopać do jądra ziemi (nawet do samego środka i bez skojarzeń) ale skończyli na 4 km).

Vanhelsen
07-02-2005, 23:08
[...]
Te Brytyjczyki musza miec niezle nasrane we lbie.To pewnie od tego "Fajf o'klok, a tajm for ti" :P To many cherbata :P
Myślałem, że będzie to coś ciekawszego :P

Shanhaevel
08-02-2005, 10:52
"Ooo, mamo, patrz on sobie roz... walił głowę śrubokętem!"
"Hehe, ale to fajne! O, bierze kija!"
"Ale mu fajnie tryska z nogi!"

Oto przyszłość telewizji... -.- Coraz bardziej żal mi kuzynki, która wyjechała do Anglii...

Nosferatu
08-02-2005, 11:54
coz moze dzieki temu swiat oczysci sie z inteligentnych inaczej

Aureliunkunfun (DruiD)
08-02-2005, 12:04
ja wiem co oni mysla ze maja szczescie i przezyja i wygraja
btw. zaniedlugo pewnie zrobia reality show jednego goscia przyczepia do okraglego stolu postawia pionowo i bedzie sie krecic a w niego ludzie beda rzucac siekierami i nozami

Thero
08-02-2005, 12:21
To jeszcze lajtowo, po prostu Magia Davida Copperfielda z rewolwerem w roli glownej. Ale juz sie zaczynam bac, co bedzie za pol roku. Walki Gladiatorow? Devil Inside Real? Uciekinier(byl tak film z CzarnymMurzynem,Yyy, Shwarzeneggerem)?

Ta, to był by koniec końca :/..

@Topic
Jednak takie chore wymysły działają po myśli twórców, duża oglądalność na forach o tym trąbią, trudno o tym nie usłyszeć, a to i tak będzie wyreżyserowana klapa :S..

Shanhaevel
08-02-2005, 12:47
@up
Bo tu o SHOW chodzi, panie!

Gdybym spotkał tego kto to wymyśla to w najgorszym wypadku skopałbym go, a w najlepszym- położyć mu rękę na ramieniu i powiedzieć:

"Skończ waćpan, wstydu oszczędź."

Czy jak to było. :D :D :D :D

Adaras
08-02-2005, 13:07
Telewizja schodzi na psy. Jak to wyemitują to zapewne przyczepi się do nich kilka organizacji, a samym organizatorom życzyłbym tego samego co "ofiara".

Thero
08-02-2005, 20:40
@up
Bo tu o SHOW chodzi, panie!

No właśnie Shan, no właśnie! I to działa! To najlepszy dowód, że ludzie wolą chore wymyśly ich braci,a także tego, że te programy są tworzone głównie z myślą o jakże pokaźnym przedziale wiekowym 50 w górę. Już dość się ma oglądania "M jak Masakryczne przyjaciółki: Plebania i Zmutowany anioł i rywalki w labiryncie sieciowym kl@nu gdzie jest na dobre lub na złe" -.-...

Ashlon
09-02-2005, 08:18
Szkoda, ze to bedzie wyrezyserowane. Jakby gosciu naprawde pierdzielnal sobie w leb, byloby smiesznie, fajnie krew by trysnela. Ale i tak by sobie nic nie zrobil, bo kula jak czache przebije, to mozgu nie znajdzie...

Jazio!
09-02-2005, 22:20
Mi tam sie ten program podoba..

Zapewne ludzie grający w o sa podstawieni, tylko po to, aby przyciągnąć widzów..

Ulrek
09-02-2005, 22:33
Od tego programu jest już niewielki krok w kierunku pokazywania prawdziwych morderstw w telewizji. Ktoś wcześniej wspominał o filmie The Running Man (Uciekinier) ze Schwarzeneggerem w roli głównej, w którym to więźniowie byli wpuszczani do wielkiego studia telewizyjnego i tam walczyli na śmierć i życie w walce która i tak była z góry przegrana. Obywatele byli otaczani wszechstronnym kłamstwem ze strony władz. Film ten to nie tylko kino akcji, to również ostrzeżenie abyśmy nie poszli w ślady jego bohaterów. Niestety ludzie coraz bardziej cech_ują się brakiem wyobraźni oraz idiotyzmem... a innym się to podoba.

Czy ich najzwyczajniej w świecie po*******iło? Ludzie, od ostatniej epoki średniowiecza dzieli nas zaledwie 500 lat, nie potrzeba nam kolejnego tysiąca lat życia w zacofaniu!

PS. Tak na marginesie: The Running Man to bardzo dobry film, szkoda że teraz podobne produkcje wydają się być o wiele gorszymi i posiadającymi słabszą fabułę niż filmy akcji sprzed dekady... a może to tylko moje wrażenie?

Matheous
10-02-2005, 13:55
@Ulrek-wydaje mi sie czy ty kochasz Shwarzeneggera?;P Mnie wnerwia to ze w kazdym jego filmie prawie ze na sile wpychali haslo 'I'll be back'..... Qrde byl taki jeden ze idzie sobie ulica nagle doskakuje do jakiegos auta i wrzeszczy "ILL BE BACK' paranoja;P Dobra, ja nie o tym chcialem.
@Nekros-ale jak kula czache przebije to nawet nie bedziesz mial z czego nekromancji uprawiac bo bezglowy zombie i bezmozgi dodatkowo na duzo ci sie nie przyda 0_o
@Jazio!-NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN/CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
@program-magia Davida Copperfielda+rewolwer przy lbie gratis. I tyle. Jednym slowem-ukartowane:) Dwoma-wszystko ukartowane.-Wiecej-WSZYSTKO TAM JEST QWA UKAARTOWAANE i nie ma sie czym podniecac;)
@przyszlosc TV-hmmm mysle ze za pol roku to juz zacznie sie likwidowanie nadwyzek ludnosci. Jak? Najbiedniejsi beda chodzili do programow w stylu "ROZ*** SE GLOWE KIJEM W NAJBARDZIEJ WIDOWISKOWY SPOSOB A RODZINA DOSTANIE 10 ZL" albo "Walki na smierc i zycie, jesli nie umiesz zabic przeciwnika spuscimy ci na leb bombe atomowa" albo "Ciulnij se nozem w serce, za przezycie 100 zl za smierc 20 zl dla rodzinki"

Slajt
10-02-2005, 15:58
Wyspiarze zawsze (zbyt długo) byli nudziarzami i teraz dostali bzika. Nawet szkoda mi czasu żeby to obejżeć ...

Centaurek
10-02-2005, 19:32
Moja mama nawet mówi że to będzie pic na wode, fotomontaż :D . Ja sobie obejrze w niedziele pierwszy odcinek (w końcu ferie bede miał :D) i zobacze czy to ma sens w ogóle...lecz jednak to wszystko wydaje mi się troche dziwne - śmierć w TV ? Qmple w szkole gadają, że to pewno będzie coś amatorskiego (amatorska kamera) ale z tego co wywnioskowywuje to będzie full professional tv program :D.
Jeśli chodzi o te Reality Szoł, to oglądałem dawniej BB, a Bar itp itd to gówna Na Miriam to nawet okiem nie spojrzałem, na początku nie wiedziałem co to za program, kim ona jest (jak dostalem strone pewną, pokazalem ją dziewczynie [ 8o n/c] to ona mówi że słyszała o takim programie Miriam, ze tam kobieta to facet itp.) później na forum dużo o tym czytalem i się dowiedziałem. Po co mi wiedzieć o czymś takim ? Niższość intelektualna ;) ...
A mój ulubiony serial to
"Na Wspólnej" - kto to jeszcze ogląda :D ? Ql full wypas ;) a moja dziewczynka ogląda jeszcze M jak miłośc :D
@edit
Reakcja moich qmpli: jakiś gówniany magik (sam tak uważam) wymyśli jakąś sztuczkę żeby oni się nie zabili. Gadali też coś, że wytną to, jeżeli ktoś się zabije i nakręcą od nowa z tym, co przeżyje i nikt się nie dowie o śmierci :D.

Tasior
11-02-2005, 08:20
polecam recenzje Manhunt (czy jakoś tak :P) z CDA, tam były krótkie "przerywniki" i było napisano coś o różnych pomysłach na szoł.(najlepsza część tej recęzji :P)

K-ostry
12-02-2005, 08:10
Za kilka lat będziemy oglądali show'y typu " Wyspa Kanibali ". Wpuszczą 10 osob na wyspe z kanibalami, i w nocy wszystkich zjedzą plx. i wygra ten co przetrwa do końca, nagrodą będzie łosoś z grilla. ;D

@topic

wali im na głowe?

Ashlon
12-02-2005, 08:37
@Nekros-ale jak kula czache przebije to nawet nie bedziesz mial z czego nekromancji uprawiac bo bezglowy zombie i bezmozgi dodatkowo na duzo ci sie nie przyda 0_o

Takiego to nawet nie trzeba zabijac, bo to takie samo glupie jak te zombie i tak samo posluszne...

@K-ostry : taaa :) Ale raczej to bedzie "Wyspa Przetrwania". Zbuduja jakies tam niby zniszczone laboratiora etc. Kazdego z 20 uczestnikow rzuca w inna czesc wyspy. Dadza : igle z nitka, maly nozyk, cos do jedzenia, zapalniczke. Kazdy z nich ma za zadanie dotrzec do laboratoriow, wziac teczke i pobiec na brzeg, skad wezmie go ekipa ratunkowa. Po drodze bedzie mozna znalezc : granaty, siekiery, karabiny, strzelby, wyrzutnie rakiet, napalm, kuchenke polowa, telewizor na baterie itp. Wyobrazcie sobie : gosciu wzial teczke, prawie jest na brzegu, widzi ekipe ratunka, a tu nagle strzal w tyl glowy z karabinu...Staje nad nim gosciu "hehe, moja teczka" i leci do ekipy ;)

Centaurek
14-02-2005, 09:36
Oglądnąłem...
Wiecie co ? Zmieniłem zdanie na temat tego programu. Bardzo mi się podobało, nic nie wyglądało na sztuczne, wszystko rzeczywiste, ten moment 'pomyłki' trzymał w napięciu...
@edit
Co prawda nie wygląda mi to na program na żywo...ale wszystko może się zdarzyć :D(Gdy głowa pełna marzeń 8o )

Dabek
14-02-2005, 14:57
Obejrzałem (dzisiaj w szkole po caaałych 4 godzinach snu żałowałem, ale co tam:). Sam pomysł strzelania sobie w łeb nie uważam za zbyt błyskotliwy, jednak umiejętności tego faceta mnie zadziwiły (A przyjmujemy tu, że to wszystko działo się naprawdę, bez podstawionych ludzi i ukrytych kamer). To nie tylko dar, ale też najprawdopodobniej całkiem spore wykształcenie w dziedzinie psychologii i stosowanie technik "social engineering" (znanego poniekąd z działanie niektórych "hakerów" w tibii). Tylko pozazdrościć :).

Vanhelsen
14-02-2005, 15:17
Koleś to poprostu niezły psycholog. Musiał być naprawdę pewien siebie skoro ryzykował włąsne życie. Widać było pod koniec, że już miał tego dość i strzelił "na cha.ma" najpierw w głowę a potem w worek. Nie wiem, czy ktoś by wytrzymał te nerwy, ten stress. :P

Progmast
14-02-2005, 15:20
Tak jak poprzednicy i ja zmieniłem zdanie co do programu.Zadziwiły mnie umiejętności tego faceta i nic tam nie wydawało sie drastyczne.
Ps.Widzieliscie tam napis live wiec w 2003 był chyba emitowany na zywo.

Dabek
14-02-2005, 15:22
Widać było pod koniec, że już miał tego dość i strzelił "na cha.ma" najpierw w głowę a potem w worek.

Na mój gust od początku wiedział w której komorze jest pocisk (a nawet sam tymi psychologicznymi sztuczkami zasugerował temu gościowi gdzie powinien go włożyć), i cała reszta (zaczynanie od 3 komory, "pomyłka" przy 3 strzale, moment wyczekiwania przed zakończeniem) była już wyreżyserowana dla utrzymania napięcia. Gdyby nie był PEWIEN tego gdzie jest nabój, nie strzelałby dalej.