zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Redskull bez możliwości huntowania?

moliteusz
07-02-2005, 15:12
Dzisiaj jak grałem zauważyłem jak redskull bije white skulla... nie namyślając sie zacząłem atakować redskulla... jako iż udało mu sie mnie trapnąć to uciekł:/ Przy pomocy exivy odszukałem go ale on zdążył sie schować do świątyni... prócz kilku bluzgów usłyszałem iz jesem skull hunterem i że zaraz zamieści to na forum tibia.com... jak powiedział tak zrobił... i ku mojemu zdziwieniu wszscy napisali że nie moge atakowac redskulla jeśłi on mnie nie zaatakuje gdyż jest to niezgodne z regulaminem tibii!! Czy tak naprawde jest??;/

Polinik
07-02-2005, 15:22
Czy tak naprawde jest??;/
Nie. Nie jest.

K-ostry
07-02-2005, 15:23
Mozesz atakowac red skulla gdy jest jeszcze "świeży" czyli gdy w ciagu ostatanich 5min kogos atakowal lub w ostatnich 15min kogos zabil :/

Raynold
07-02-2005, 17:58
Zasady Tibii nic nie mówią o tym, czy możesz albo że nie możesz. Możesz atakować kogo chcesz i kiedykolwiek chcesz. Każdego skula, jakiego zabijesz, nie będzie się to liczyło do "unjustified murders". Ale jeśli go zaatakujesz, zanim on zaatakuje ciebie, to on może bez konsekwencji zabić ciebie bez żadnych konsekwencji.

No i musisz się liczyć, że jeśli gościu, którego zaatakowałeś/zabiłeś ma kumpli, to możesz mieć problemy tak czy owak.

Scream
07-02-2005, 18:30
przypuszczam ze cos zle zrozumiales..... chodzilo im pewno o to ze nie powinienes atakowac skulli bez powodu. czy ktos tam napisal attacking players with skulls with no reanson is breaking tibia rules? albo cos w tym stylu? najlepiej podaj link do tego tematu na tibia.com ^^

moliteusz
07-02-2005, 20:36
Temat został już usunięty z tibia.com:D Napisali iż można atakować red skulle i właściciel powinien sie z tym liczyć że moze zostać atakowany:)
Dzięki wszystkim za odpowiedzi i proszę juz o zamknięcie temaciku:)

-Res-
07-02-2005, 21:12
Temat został już usunięty z tibia.com:D Napisali iż można atakować red skulle i właściciel powinien sie z tym liczyć że moze zostać atakowany:)
Dzięki wszystkim za odpowiedzi i proszę juz o zamknięcie temaciku:)
najpierw czeba bylo zabic white skulla a potem upieprzyc red skulla >: )