zaloguj się

Pokaż pełną wersje : kill, ppk czy jak to jeszcze sie nazywa

wembley
07-02-2005, 16:04
dozwolone jest zabijanie noobow? bo te chu.. z hiberny juz 2 razy mnie zabili, co mam zrobic? juz 2 razy stracilem miecz ;/ i spadlem na nizszy lvl ;/

Meeen1991
07-02-2005, 16:08
Lej kogo chcesz...tylko uwazaj zebys red skulla nie dostal albo bana - jak moj kumpel -,- B)

wembley
07-02-2005, 16:24
?

mowie ze mnie zabili :/

Meeen1991
07-02-2005, 16:29
?

mowie ze mnie zabili :/to zalezy jeśli masz 8-11 lvl to nie mozna a jezeli cie zabili an tym oto lvl to zglos to do Gm a jezeli amsz 11 lvl + to mozna zabijac nawet nóbóf

Polinik
07-02-2005, 16:49
to zalezy jeśli masz 8-11 lvl to nie mozna a jezeli cie zabili an tym oto lvl to zglos to do Gm a jezeli amsz 11 lvl + to mozna zabijac nawet nóbóf
Specjalnie wprowadzasz w blad, czy to tylko niewiedza?
Ograniczenia levelowego przy zabijaniu nie ma od czasu wprowadzenia systemu czaszek.

Louner
07-02-2005, 16:55
Nie zabijaj ich. Nie bądz taki jak oni. Dorobisz si bana, red skulla i na tym sie skończy. Ja mam 3 zgony od takich X( Ja jednak zemsty nie planuję. Chociaż chętnie bym to zrobił :evul:

Jak będzie się to działo nagminnie to zgłaszaj to do GM'a .

wembley
07-02-2005, 17:08
Nie zabijaj ich. Nie bądz taki jak oni. Dorobisz si bana, red skulla i na tym sie skończy. Ja mam 3 zgony od takich X( Ja jednak zemsty nie planuję. Chociaż chętnie bym to zrobił :evul:

Jak będzie się to działo nagminnie to zgłaszaj to do GM'a .

dostać już dostali ale już mówilem, że to oni zabijają, nie ja :confused:

Thorus
09-02-2005, 20:28
Louner który masz lvl? Chyba jeżeli by mial zabijać to tych co go zabili a to rozumiem. Co do tego, że jakiś GM zareaguje to mało prawdopodobne ale zgłoś na wszelki wypadek (oni dostaja tysiące takich komunikatów) i zapomnij o całym zdarzeniu-nie warto sie martwić. Jak bedą cie huntowac (mało prawdopodobne jak masz mały lvl), a zawiadomienia do GMów nie pomoga to przestań grać na jakis czas to zapomną albo załóż nowego chara.