PDA

Pokaż pełną wersje : Behe solo burst 99-100 elita knight

Ularis
07-02-2005, 16:44
Ponownie 100 lvl !!! tym razem behe z burst

http://www.ularis.republika.pl/behe2.rec

__Xi__
07-02-2005, 17:31
Polecam Lycos albo coś w tym rodzaju a nie 10 Kb trandsfer na 10 lat :P.

Qrczaq
07-02-2005, 17:34
powiedz mi tylko jak padles od cave rata :-------)

JOUU
07-02-2005, 17:36
:( limit .....

Wypas
07-02-2005, 17:37
Przykro nam, strona chwilowo nie działa z powodu przekroczenia godzinnego limitu transferu. :(

pewnie trenił i go kickło i go cave rat ubił ;)

mako the palallal
07-02-2005, 19:28
Gratz :D fajne hity szly ^^

-Res-
07-02-2005, 20:35
przeciez miales 100 lvl ...ded ?:/

-Res-
07-02-2005, 20:42
sorki ale to mnie rozsmieszyło:
28.01.2005 00:35:57 CET Killed at Level 100 by a cave rat :/

Lady Vanila
08-02-2005, 16:51
1. grtaz lvla
2. pomysl nie byl za bardzo oryginalny :P
3. jak cie mogl cave rat zabic?
4. ogolne gratz filmu

Lord Merciless
08-02-2005, 18:50
Filmik extra. :cup: Trudniejszy niz rozwalenie demona solo. ;)

czarna
08-02-2005, 22:07
Jednym słowem gratz :D
Tylko szkoda że ten co solowałeś był pusty ;/
:D;p

Raynold
08-02-2005, 22:17
@Ularis: gratz levelu! I pytanko: ludzie mówią, że Twoja śmierć była w pewien sposób powiązana ze śmiercią innego w tym czasie trenującego polskiego rycerza... Prawda li to?

mental
08-02-2005, 22:25
Film taki sobie nie taki jakis ciekawy tylko taki nawet nudny:P ale tak to super eq bez aol <lol>
I co mnie śmieszy gdy widze twoj jakis film to do du.. skile i śmierć od cave rata na 100 lvl tsza sie nazywac farciarz

Carl Fry
09-02-2005, 16:26
Film taki sobie nie taki jakis ciekawy tylko taki nawet nudny:P ale tak to super eq bez aol <lol>
I co mnie śmieszy gdy widze twoj jakis film to do du.. skile i śmierć od cave rata na 100 lvl tsza sie nazywac farciarz

hm..... tak sie zastanawialem co znaczy "tsza"(po chwili sie domyslilem).Musze stwierdzic iz wsord polakow znowu widoczny jest anaalfabetyzm wtorny. Troche mnie to irytuje ale co ja poradze ,"tsza" sie w szkole uczyc.

film troche nudny ale widac , ze sie starales i daltego gratz:D
napisz w jaki sposob zgineles od cave rata??

mental
09-02-2005, 16:47
hm..... tak sie zastanawialem co znaczy "tsza"(po chwili sie domyslilem).Musze stwierdzic iz wsord polakow znowu widoczny jest anaalfabetyzm wtorny. Troche mnie to irytuje ale co ja poradze ,"tsza" sie w szkole uczyć
To skrót a nie analfabetyzm wiesz co to w8 to skrót tak jak tsza to tesz skrót :P

Ularis
09-02-2005, 19:04
@Ularis: gratz levelu! I pytanko: ludzie mówią, że Twoja śmierć była w pewien sposób powiązana ze śmiercią innego w tym czasie trenującego polskiego rycerza... Prawda li to?

widze ze jestes wkrecony w temat ;] albo poprostu grasz na danubi !!
tak jak juz powiedziales to prawda moja smierc byla zmieszana ze smiercia innego rycerza na danubi !! chyba tobie nie musze tlumaczyc jak to sie stalo ;] ale przedstaw to na forum ze jednak byla mozliwa taka akcja i ja w niej uleglem wszystkich to dziwi ;] pozdro !!

patrikoz
10-02-2005, 14:32
Demoniczne moce zmutowaly Cave Raty i Raty, by staly sie nowym gatunkiem - Demon Ratami. Wielu przybyszow trenowalo sobie bedac AFK, lecz raty puszczaly zabierajace 300-400 Damage FireWave. Smierc tych dwoch ludzi byla powiazana, gdyz padli z jednego FireWave. Demon Raty szybko opanowaly Danubie, lecz zostaly zabite w bitwie z Demon Skeletami na Ghostlandzie. Ostatni egzemplarz zyje w Kazo, ale stal sie teraz UH-Makerem (demon raty robia UHy), wiec nikt nic o nim teraz nie wie, ale bojcie sie... Demon Raty powroca...

A filmik jest spoxik. Kiperr pokonal GSy a Ty Behemoty. Spox :]

mental
10-02-2005, 17:30
Demoniczne moce zmutowaly Cave Raty i Raty, by staly sie nowym gatunkiem - Demon Ratami. Wielu przybyszow trenowalo sobie bedac AFK, lecz raty puszczaly zabierajace 300-400 Damage FireWave. Smierc tych dwoch ludzi byla powiazana, gdyz padli z jednego FireWave. Demon Raty szybko opanowaly Danubie, lecz zostaly zabite w bitwie z Demon Skeletami na Ghostlandzie. Ostatni egzemplarz zyje w Kazo, ale stal sie teraz UH-Makerem (demon raty robia UHy), wiec nikt nic o nim teraz nie wie, ale bojcie sie... Demon Raty powroca...
Zdrowy jestes ale może masz dużom wyobraznie:o napisz jakomś opowieść a nie zaśmiecasz temat opowieściami wyssanymi z palca
X( :evul:

Regulek
10-02-2005, 19:53
IE SUX ! X(

Regulek
10-02-2005, 19:56
Zdrowy jestes ale może masz dużom wyobraznie:o

To źle? Ja na przykład mu tego zazdroszcze, nie każdy umie wymyśleć taką historyjke w 5 minut B)
napisz jakomś opowieść a nie zaśmiecasz temat opowieściami wyssanymi z palca
X( :evul:
Sorry bardzo, a co to było? Opowieść? Ehm,nOOb.

Karwa
10-02-2005, 21:35
To skrót a nie analfabetyzm wiesz co to w8 to skrót tak jak tsza to tesz skrót :P

trza to sie zgodze ale tsza?

Jestem bardzo ciekawy co to byl za rycerz.

Ularis
13-02-2005, 11:16
No karwa ty chyba wiesz najlepiej z jakim rycerzem byla powiazana moja smierc ;] XD

Damian-Wladca Wody
25-06-2006, 01:16

A filmik jest spoxik. Kiperr pokonal GSy a Ty Behemoty. Spox :]

:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
:cup:8oDobry jesteś, weś jeszcze cos opowiec plis8o :cup:
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

Tuhamiid
25-06-2006, 02:28
OMG po co odswierzasz temat z przed roku ?