Pokaż pełną wersje : pacc - czy bezpieczny?
mam dosc powazny problem. Moge miec pacc, ale musze przekonac rodzicow ze placenie karta kredytowa jest w 100% bezpieczne, tzn. cip soft nie wezmie sobie wiecej kasy z konta niz powinien. I nie wystarczy tu " mamo kochana to napewno bezpieczne " - potrzebuje tu powaznych argumentow.
Vanhelsen
07-02-2005, 17:20
Hmmm, może to, że CS jest poważną frmą, ktura ma ważniejsze cele niż podbieranie kasy z karty kredytowej ??
Hmmm, może to, że CS jest poważną frmą, ktura ma ważniejsze cele niż podbieranie kasy z karty kredytowej ??
Patrząc na ich coponiektóre poczynania można odnieść wręcz przeciwne wrażenie - ich głównym celem jest pobieranie kasy na wszelkie możliwe sposoby bez zbytniego wysilania się:>.
Vanhelsen
07-02-2005, 17:27
Patrząc na ich coponiektóre poczynania można odnieść wręcz przeciwne wrażenie - ich głównym celem jest pobieranie kasy na wszelkie możliwe sposoby bez zbytniego wysilania się:>.Ale kradzierzy z konta nie będzie ponieważ miali by odrazu rozprawe w sądzie i groziło by to zamknięciem CS = końcem tibii = końcem płacenia PACC'a = stratami dla "byłego" CS
mam dosc powazny problem. Moge miec pacc, ale musze przekonac rodzicow ze placenie karta kredytowa jest w 100% bezpieczne, tzn. cip soft nie wezmie sobie wiecej kasy z konta niz powinien. I nie wystarczy tu " mamo kochana to napewno bezpieczne " - potrzebuje tu powaznych argumentow.
Oczywiscie, ze CS nie wezmie wiecej kasy, poniewaz to nie CS obsluguje platnosci kartami, a ShareIt. ;)
Oplata idzie przez ShareIt, a jak wiadomo ShareIt jest powazna firma. Jesli pozwoliliby sobie na taka wpadke, nie dosc ze stracili by wszystkich klientow, to musieli by placic jeszcze ogromna kare i odszkodowanie dla okradzionego. Ja w ten sposob przekonalem swoich starych.
ja nie mam tego problemu dlatego gdyż ponieważ mam swoje własne konto :)
Willy The Dark Druid
07-02-2005, 19:59
moich rodzicow nie przekonały by tez i takie gadki :( prosiny o Pacc kończyły sie albo 1.skonfiskowaniem kasy albo 2.zakaz gry w Tibie albo 3.zakaz gry na kompie i 4.koniec z kieszonkowym
Skończyło sie na punktach 1,2 3 :( ale i tak go bede mniał :D.... tylko niewiem jak...
zawsze pozostaje kupno przez allegro. Było tam ze dwóch sprzedawców co mieli już pozytywne komentarze odnośnie sprzedaży pacca.
Miril Sillent Assasin
08-02-2005, 09:06
a wlasnie jak karta zaplacic? dajesz karte babka cos tam robi i co ona wysyla dolary, zlotowki? jak to jest?
Taki troche głupi sposób, ale na pewno działający to zostawić na koncie tylko te xxx zł potrzebna na PACC, a reszte wypłacić na pare dni i chomikować w domq ;)
to se moga pozniej ta kasa wyplacic -.-
Witam;)
Jeśli byłbyś zainteresowany, polecam moją aukcję na Allegro:)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=41726291
Jest to aktualnie najtańsza oferta :D
Oczywiście istnieje możliwość kupienia poza aukcją (jeśli nie masz konta na Allegro), ale proszę o obustronną uczciwość:)
Moje gg 3435897
Polecam się na przyszłość:D
Pozdr
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.