Pokaż pełną wersje : Cycloplis i knight?
Interesuje mnie na jakim leveluz jakim skillami oraz za jakim stuffem knight moze OPLACALNIE poexpic w Cyclopolis.
Napiszcie rowniez na jakie pietra chodzic z jakimi skillami itp.
Z gory thx za odpowiedzi!
Grundos'clubbaser
07-02-2005, 18:38
Po pierwsze , to chyba najbardziej oblegane miejsce przez High lvlów (chodzi mi o pacc area).
Ja tam expiłem z skillami 62/60 (shield nie grał roli bo z gsem) i 30 lvl.
K arm , p legi , warrior helm, gs , i skórzane buciorki :).
Exp tam nie jest opłacalny , bo po dniu nabiłem odziwo tylko 100 k.
Czyli 2 lvl upy:>. Jeździłem tak by nie włazić w guardy bo wtedy troszke uhów więcej szło.
Miałem w zapasie 3 bp uh. Czasem sie trafił spawn z 8 cycami , na nie szło 1 uh~ jak się dobrze podbije. Wychodziłem na tym średnio , tylko kase na uhy odzyskiwałem. Halbardy wypadają co u NPC warte 400 gp , ale nie dość czesto, chyba że ktoś ma perfidne szczęście :>. Na moich skillach ja wole expić na guardach z pojedynczmi spawnami w kazoo cavsach, tam po zużytym bp uh , mam kase na kolejne 3 :), więc nawet po tym opisie widać że nie są opłacalne. Ale możesz próbować expić z 1 handem (bs) i shildem.
Może mało ci pomogłęm ale każde zdanie jest ważne. Musimy się poprawiać nawzajem - po to jest chyba to forum :>.
[I nie piszcie postów ze na tym lvlu mielście lepsze skille i eq, wiem słabe ale hack to nie przelewki , i postaram sie poprawić :>]
no coz... ze skilem 62 i z gsem na guardy...hmmm... skrajna desperacja... lapiej bys wyszedl lejac wylacznie cyklopy z brightem i tarcza jak masz. sam osobiscie proponowal bym poskillowac z "deczka" conajmniej do 75/75. przy takich skillach to sie za bardzo nie oplaca wyciagac gsa z depo czy z domku.
Interesuje mnie na jakim leveluz jakim skillami oraz za jakim stuffem knight moze OPLACALNIE poexpic w Cyclopolis.
Napiszcie rowniez na jakie pietra chodzic z jakimi skillami itp.
Z gory thx za odpowiedzi!
Expiac tam zarobisz tyle co nic. ja expiac tam zarabiam okolo 20-30 razy mniej niz gdybym epxil ta sama ilosc czasu na guardach. Tam mozna poexpic jak jestes sam ale jak ktos juz przyjdzie to sie robi kila.
Skille? Jak na 1 uhu zabijesz 5 cyclopow to juz mozesz pociskac wedlug mnie. ;p
Skille? Jak na 1 uhu zabijesz 5 cyclopow to juz mozesz pociskac wedlug mnie. ;p
mam nadzieje ze chodzi ci o to ze jak cie obsiadzie na raz 5 cycow to jeden uh na nie? ja osobiscie knightem ze skillami 80/79 w mount sternum nie uzywam uhow bo nie ma takiej potrzeby.eq: vamp-shield, fire sword, k-arm, p-legsy, crown helmet i scarf. buciki oczywiscie "pozyczone" od trolla na rooku.
Wydaje mi się że Karwa ma racje, exp może jest szybki(do któregoś lvl) ale nieopłacalne, więc lepiej sobie iśc i zająć jaskinie z guardami a tam sobie spokojnie expić. Chyba że twoje depo pęka od bp z monetami ;) ja osobiście expie na scarabach i na około 30k expa jest bp uhów i 4-5k kasy za to tak szybko się nie expi jak w cycopolis.
mozna wiedziac dokladniej na ktorych scarabach? czy moze tych z piasku :)
Chcialbym dowiedziec sie jeszcze jakie potwory i w jakich ilosciach wystepuja na danych pietrach w Cyclopolis(oczywiscie nie liczac cycow :P)
mozna wiedziac dokladniej na ktorych scarabach? czy moze tych z piasku :)
Chodzi mi o jaskinie na pustyni ank.
@up
Są fe, aracnisty, scouty, orc leader, smoki, i na najniższym poziomie behemothy.
Qomar freak
08-02-2005, 15:37
Ja tam expie se na cyclo :| skile po 78 , 42 lvl , f axe , vs , k leg , c arm ,crus helm - uh mi na caly dzien idzie moze ze 5 bo ja tylko latam po 2 pietrze cyclo :P wg mnie mozna juz latac 75/75 k secik to jest minimum wg mnie :)
Dark Spirit of Night
08-02-2005, 16:04
jak dostałem Pacc'a to poszedłem zobaczyć sobie jak tam jest. Cyclopy luzik. Dopiero na guardy poszło uh=guard :D ogólnie poszedłem tam dla zabawy, i była przednia.
Zeszło 3 uh, zabiłem 10 cyców, 2 guardy, 2 soldy (best hit 116:D)
Ja expie w cyco tylko for fun. Skille 70/70 wystarcza, eq polecam shield + bs/ss/faxe
lepiej idz na tomy ... ja tam na 12lv ze skilemi 56/56 i d lance dawalem rade (nie mam 4mlv ale kolega za mna biegal i mnie uhal, sam byl bez eq i nie mogl mi pomoc) zwiedzilem cale pierwsze pietro i zajelo mi to jakies 20min, w tym czasie nabijem ~10k xp, to pomysl co bedzie jak zejdziesz nizej xD narazie Ci nie powiem co pietro nizej spotkasz bo nie zwiedzalem, ale z tego co mi kolega mowil to tam sie expi 2x szybciej i z samych brass i viking helmetow potrojnie zwraca sie za uhy :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.