Pokaż pełną wersje : mega advance
Sir Pomyleniec
07-02-2005, 18:49
no juz dziala :D
http://img.photobucket.com/albums/v231/fejkowiec/megaadvance.jpg
plx comment :D
strasznie się wysiliłeś ;)
Dezerter De'War
07-02-2005, 19:00
do wykonania zarzutów nie mam ale nie wiem gdzie tu mozna zrobic blad
pomysl banalny i powtarzajacy sie juz w przeszlosci...
Mobby_PL
09-02-2005, 17:19
Hahahahahahahahh ale blad max lvl to 200 :D :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
Kato Otori
09-02-2005, 17:23
up:
LoL? Bubble ma jakos 201lvl -.-'
Gracz Tibii
09-02-2005, 17:26
Hahahahahahahahh ale blad max lvl to 200 :D :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
To czemu Bubble ma 201 a na tibia.com są podane experience do 250. Lvl nie są ograniczone za bardzo chyba. Poza tym to fake więc wszystko może zrobić. A co do samego fake to wykonanie lepsze od pomysłu bo łatwo coś takiego wykonać a pomysł nie jest najoryginalniejszy (sorry jeśli źle napisałem).
zero wysiłku ... poza tym kiedyś widziałem orginalnego skrina z starej tibii, advance from 76 to 150 czy jakoś tak (zabił DL-a).
Mobby_PL
09-02-2005, 17:36
zero wysiłku ... poza tym kiedyś widziałem orginalnego skrina z starej tibii, advance from 76 to 150 czy jakoś tak (zabił DL-a).
-.- to byl fake debilu -.-
to nie byl fake, to byl blad w tibi. jak cs sie zorientowal to przywrocil mu dawny lv ;]
Raimel Reaktywacja
09-02-2005, 17:55
Piękny przykład nooba. Dla ciebie powinni ograniczyć level do 7 żebyś nie zatruwał ludziom życia na mainie :>
Kato Otori
09-02-2005, 21:34
Mobby_PL:
"-.- to byl fake debilu -.-"
To nie byl fake debilu >.<. Najpierw mowisz ze max lvl to 200 a teraz z tym wypadasz i jeszcze obrazasz forumowiczow za nic. Wescie cos z nim zrobcie, nie wiem w kaftan bezpieczenstwa czy cos bo ja czasami nie wytrzumuje z takimi ludzmi... argh
sam jesteś fake. Poszukaj tego skrina, choć wątpie żebyś ze swoją inteligencją uwierzył że tak kiedyś wyglądała tibia.
Kato Otori
10-02-2005, 07:45
up:
On pewnie nawet nie wie co to Dragon Lord...
kszychu13
10-02-2005, 09:06
lol widze ze sie znasz kolego
Piękny przykład nooba. Dla ciebie powinni ograniczyć level do 7 żebyś nie zatruwał ludziom życia na mainie :>
Chłopak był źle poinformowany ( ale i tak jest noobem :D )
:baby: widze ze ktos tu jest nOObkiem i nie wie, ze był update! To właśnie dzięki niemu mozna mieć 250 lvl :baby:
I po co robić z tego kłótnię? Fake jest poprostu do dupy, a pomysł... omg.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.