Pokaż pełną wersje : Problemy z grafiką.
Maciek wymiatacz
07-02-2005, 19:25
Nie wiem czy to tylko mój problem ale...
Ściągnołem nową Tibia Sprite Editor (pod 7.3) i zmieniłem sobie wygląd zwykły na PACC :p. No ale po tym występują mi jakieś błędy w grafice np. zamiast góry mam jakby odbicie tego co jest koło niej ;( . No coż .... POMOCY JA CHCE (wygląd) PACC.
Vanhelsen
07-02-2005, 19:37
Proste, ów edytor jest zabugowany i tyle, jedynie działa poprawnie w spr z 7.1 i tego nie jestem pewien :P
Maciek wymiatacz
07-02-2005, 19:52
Czyli nic z tego nie będzie?? Nie mam na co liczyć?? (Właśnie znalazłem ciekawe itemki do podmiany ;( ;( ;( ;( )
Dowizul z Inferny
07-02-2005, 20:20
sa tam outfity biale (i te prawdopodobnie podmieniles) i kolorowe je tez tzeba podmienic
@wieszok
edytor nie jest zabugowany poniewaz dziala jak winrar tylko z ruznica interfejsu i mozliwosci
P.S moga byc to tez jakies numerki w innych plikach klijeta ale w to watpie
Maciek wymiatacz
07-02-2005, 21:29
sa tam outfity biale (i te prawdopodobnie podmieniles) i kolorowe je tez tzeba podmienic
Kolorowe też podmieniłem.
Vanhelsen
07-02-2005, 23:28
@wieszok
edytor nie jest zabugowany poniewaz dziala jak winrar tylko z ruznica interfejsu i mozliwosci
P.S moga byc to tez jakies numerki w innych plikach klijeta ale w to watpieA zakłąd, że jest ?
Dalesze pliki o numerach ponad 5000 nie zawsze rozpakowywuje poprawnie i pojawiają ci się wtedy czarne kwadraciki więc po ponownym spakowaniu kilkadziesiąt (kilkaset) grafik jest błędnych tworząc nie przyjemny obrac na monitorze, poprotu nie polecam, można zostawić takie ubranka jakie są, przecierz ubranko to nie najważniejszy element gry:P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.