zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Porownujemy siłe swych mlev oraz potworow.

Wordi
08-02-2005, 11:47
Chce sobie zrobis ogolne rozpoznanie co do mocy i sily z jaka atakuje sie na danym mlev w danych profesjach u graczy oraz jakie ciosy zebraliscie od potworow uzywajacych magie.
Wiecie teorie sily magi teoriami ale jak to wychodzi w praktyce. Jaka srednia moc magi wychodzi wam po huncie , jak najmocniej udezyliscie , jak najslabiej i z jakich run oraz jak najmocniej dostaliscie od potwora uzywajacego magie.

Oto Schemat ktory uzywajcie.

1 Nazwa Potwora ktorego atakowaliscie (Np.Cyklop)
2 Profesja/lev/mlev/ (Np. Druid 20lev 30mlev)
3 Nazwa Runy/Czaru Spontanicznego (Np. HMM)
4 NajSlabszy/NajMocniejszy/SredniaZHuntu (Chodzi o "cios" Magiczny z Run lub Spontaniczny)
5 Cios Otrzymany od potwora uzywajacego magie (Jak znacie podajcie jakim czarem was atakowal Np. Mino Mag 56hp)

Dane beda bardziej odzwierciedlay prawdziwa moc magi niz teorie zawarte na stronach.

Doda Elektroda
08-02-2005, 12:25
1. Demon
2. Rycerz 6 lvl 1 mlvl
3. UE
4. Zabilo demona od razu
5. Nie mógł mnie trafić.

Magus
08-02-2005, 14:31
Chce sobie zrobis ogolne rozpoznanie co do mocy i sily z jaka atakuje sie na danym mlev w danych profesjach u graczy
Kliknij na hiperłącze 'Kalkulatory' na naszej stronie a otrzymasz nawet cos wiecej, bo dane szczegółowe.
Dane beda bardziej odzwierciedlay prawdziwa moc magi niz teorie zawarte na stronach.Polemizowałbym, skad wiesz ze to co tu wpiszą bedzie wiarygone?
jakie ciosy zebraliscie od potworow uzywajacych magie.To jest wględne bo np obrazenia od minomaga (eksplozja), arcanisty (SD) czy beholdera (miedzy innymi SD) zależą od ekwipunku jaki nosisz. Pozostałe jak hmm czy gfb sa mniej wiecej zawsze takie same.

n00bster
08-02-2005, 21:33
1. Rabbit
2. Master Sorcerer (169lvl, 143mlvl)
3. Sdek
4. Poszlo na tarcze
5. Mimo Mana shielda zjechal mnie jednym hitem.

n00bster
08-02-2005, 21:38
Aaaa i jeszcze:
Dragon lord
6lvl palek mlvl 2
Fire Field
Padł od razu
Ja tesh

Vanhelsen
08-02-2005, 23:42
[...]
Padł od razu
Ja teshROX xD.
Dane beda bardziej odzwierciedlay prawdziwa moc magi niz teorie zawarte na stronach. I tu się mylisz, bo nie raz to zmyli, ile razy mi na 20lev 30mlev z explo wchodziło za ~8dmg, więc jak tak napisze to ktoś pomyśli, że explo SUX ale czasami siekne za ~200 więc wcale nie SUX...