zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Tibia.pl znowu doceniona :D

Tompior
08-02-2005, 16:37
Jak moze ktos z was zauwazyl to tibia.pl zostala doceniona przez tibianews :)
W nowym temacie dali nawet zdjecie tibi.pl jako ladnej pod wzgledem graficznym stronki :D
http://www.tibianews.net/article.asp?Id=331

Vanhelsen
08-02-2005, 17:30
No, no no, gratulacje dla tibia.pl teamu, wasze prace s± powoli doceniane :) teraz tylko czekać, aż na dole tibianews pojawi się nasz buttonik :)

Thero
08-02-2005, 20:45
No, no no, gratulacje dla tibia.pl teamu, wasze prace s± powoli doceniane :) teraz tylko czekać, aż na dole tibianews pojawi się nasz buttonik :)
Tak, aż w końcu dojdzie do tego, że admin tibianews.net będzie się starał aby na dole tibia.pl znalazł sie button tibianews ;p.

Matheous
08-02-2005, 20:57
A swistak siedzi i zawija je w te sreberka;)
Gratz dla tibia.pl, ale dla mnie to fanstronki zawsze beda podzielone na nacje-tylko tibianews jako gazetka i tibia.com jako oficjalna... Ale zawsze to fajnie zobaczyc znajomego screena na zagranicznej stronce;P

Vanhelsen
08-02-2005, 21:00
Tak, aż w końcu dojdzie do tego, że admin tibianews.net będzie się starał aby na dole tibia.pl znalazł sie button tibianews ;p.Jeżeli dobrze pujdzie to za jaki¶ czas MatKus dostanie maila:
To: MatKus, Admin of Tibia.pl
From: CipSoft Team.
Can you add banner to tibia.com on www.tibia.pl ??
plxxxxxx!!!!!!11111!

Dan the Automator
08-02-2005, 21:03
Swoje chłopaki na tibianews siedz± ;-))))

Gangrel
08-02-2005, 22:59
Tak moim skromnym zdaniem nikt by tibia.pl nie docenil gdyby nie sada i nasze wysokie miejsce.

Tibiańczyk
09-02-2005, 21:50
Swoje chłopaki na tibianews siedz± ;-))))
Przyznaj się, była koperta ;DD
@topic
Gratuluje, stronka ma naprawde super design.

Nightwalker
10-02-2005, 14:53
Ten i wiele sukcesów nie jest zasług± jedynie Moderatorów i Adminów Dwóch (:D)
To użytkownicy tworzyli te forum, dawali sugestie....(blebbleble). <sralismazgalis>

Naprawde jest siuper :) Wielkei GZ i w ogóle :)

Za jaki¶ czas jednak opuszcze to forum.... no cóż :)

p.l
10-02-2005, 16:15
hail Jon!!!

Matheous
11-02-2005, 19:34
@Night-Za jaki¶ czas jednak opuszcze to forum.... no cóż pozwolisz ze grzecznie zapytam... Co ty qrwa pier.dolisz?

sesaj
11-02-2005, 20:14
Ciesze sie, ze w ciagu poltorej roku jak tu pierwszy raz zajrzalem tibia.pl zrobila takie niesamowite postepy. Wszystko idzie na przod, oby tak dalej :)

Nightwalker
11-02-2005, 20:26
@Night- pozwolisz ze grzecznie zapytam... Co ty qrwa pier.dolisz?

Hmmm ja już od bardzo dawna nei gram w tibie. Będe wpadał na forum okazjonalnie. Dostaje nowego kompa niedługo i nowa era w RD się zaczyna. :) Przygoda z tibi± się kończy.

Ashlon
11-02-2005, 21:19
Hmmm ja już od bardzo dawna nei gram w tibie. Będe wpadał na forum okazjonalnie. Dostaje nowego kompa niedługo i nowa era w RD się zaczyna. :) Przygoda z tibi± się kończy.

Ty tez w RD? ;) Nie mow, ze razem w koalicji z Adarasem byles ;) Ja tam w tibie gram, ale o wiele mniej niz kiedys, teraz prawie tylko na inne / OWION siedze :)

@TOPIC : dobra, o nas napisali raz. A my o tibianews/tibia.de/tibia.com piszemy prawie codziennie...:)

Matheous
12-02-2005, 19:54
@Night-no i? Ja pisze tylko w OWIONie i Tworczosci, w Tibie tez prawie ze nie gram... A mimo to siedze na forum;) Polubilem cholerstwo:P
Ah, i co wy widzicie w tym RD to ja ni mom pojyncio:P polecam ogame.pl :D:D:D:D
PS.Ja ostatnio gram w duzo gier przegladarkowych, jesli bezplatne;)
@topic-zeby nie bylo OT... Yyyy... Gratz tibia.pl! ;) No a tak na serio-utrzymajmy(my jako tibia.pl!:D) takie tempo rozwoju a juz niedlugo nikt nam nie podskoczy HA HA HA HA HA!:D

Rankor
12-02-2005, 20:36
Gratulowac jest czego <ciach>

Coz, moge zyczyc tylko nastepnych postepow w prowadzeniu strony.

EDIT:
Uhm... przepraszam, nie bijcie plx. ;)

Gangrel
13-02-2005, 02:27

Ja mialem odwrotnie. Ponad rok temu zobaczylem tibie...i mi sie koalicja rozpadla...a trzesli wegierskim serwerem :)