zaloguj się

Pokaż pełną wersje : NA ukos

eerion
31-01-2004, 11:26
Troche to nei na czasie, ale może ktoś nie zauważył.
Opłacalna inwestycja to zwabianie potwora żeby ten szedł na ukos. W momencie przechodzenia i po przejściu stworek nie ma porawa cię zaatkaować, a twoje ciosy dziwnie mocno wchodzą wtedy. Więc jak amsz problemy z potworem to neich przejdzie na ukos.
Aha musi sam przejść, a nie że go przepchniesz bo to nic nie da
UWAGA! Z tobą dzieje się tak samo jak idziesz na ukos. Też możes zostro przyjąć an klate

Lig@
31-01-2004, 11:28
Ja tak robie zawsze ze skorpionami. Nowej rzeczy to nie wymyśliłeś...

Gewof
31-01-2004, 11:31
Hehe nie wiedzialem o tym :)) Zreszta gram druidem wiec walka w starciu to rzadkosc :)) Ale pomysl zaraz sprawdze w kopalni dwarfow hehe :D Ale pomysl chyba najlepszy dla knightow bo oni caly czas w zwarciu :)

Duriel
31-01-2004, 11:43
hmmmm...dobra rzecz iwedzieć o tym..przyda sie na mocniejsze potwory :D

Mefi
31-01-2004, 20:31
hyhy ja tak ostatnio gs'a zabiłem :PPP
bije sbie gs'a i skończyły mi sie hmm więc zwabiłem gs'a żeby przeszedł na ukos i go wziełem z eexori mort ;P

Spiegol
17-02-2004, 08:23
No słyszałem już o tkim "tricku", ale jakoś zabardzo w to nie wierzyłem. Ale skoro tak tutaj piszecie to muszę wypróbować tą metodę. Jak tylko zadziała to jeszcze tutaj o tym napisze :D

Selus
17-02-2004, 09:04
bardzo ciekawe tylko jak zwabic gozeby szedl na ukos a ty nie ? :P

Lig@
17-02-2004, 18:36
Zwabić... Hmm... Choćby skrzynki(chociąz cyc'ek to skrzynki ma w d***, a jak nie ma towymyśl cos.
Czasem jak jest sporo potworków to sie tak ryją że na skos biegają. Można jeszcze przesunąć potworka, a to jest chyba najskuteczniejsze :D

Gold Raven
17-02-2004, 19:01
eeeee to juz nie jest nowość - ja tak na 3 poziomie na rooku bawiłem się z minoskiem :D i go ubijałem :D na full ataku :D przesuwłem sobie go na ukos czały czas - a jak ktoś się wtrącał - to zaczyna być ciekawie :D - zmiatałem tak jak przed smokiem na mainie :D:D:D
Teraz to mie wpie***** króliki, owieczki i jelenie - chodzą na ukos i trudno je niekiedy dogonić :( (szczególnie nową postacią bo te na wyższych poziomach to spox :D )

zeus
18-02-2004, 15:51
Oryginalnie dodany przez eerion
Troche to nei na czasie, ale może ktoś nie zauważył.
Opłacalna inwestycja to zwabianie potwora żeby ten szedł na ukos. W momencie przechodzenia i po przejściu stworek nie ma porawa cię zaatkaować, a twoje ciosy dziwnie mocno wchodzą wtedy. Więc jak amsz problemy z potworem to neich przejdzie na ukos.
Aha musi sam przejść, a nie że go przepchniesz bo to nic nie da
UWAGA! Z tobą dzieje się tak samo jak idziesz na ukos. Też możes zostro przyjąć an klate

A właśnie, że nie. Możesz też stworki sam przesówac. Działało to już przed udpade(oczywiście, gdy ty przesówałes...)

Vanhelsen
20-02-2004, 20:53
właśnie, że nie. Możesz też stworki sam przesówac. Działało to już przed udpade(oczywiście, gdy ty przesówałes...)

Ale niewszystko da się przesunąć np:

Snejka możemy se przesówać dowoli (tak jak: Rata, dwarfa, i inne "mniejsze" potworki)
Ale jusz Demona :P Smoka i innych olbrzymów nieprzesuniemy (jakby to wyglondalo ze Np : Knight przesówa jakiegoś 5 razy większego potwora :D ) Nieprzesuniemu ruwnierz Rota X(