Pokaż pełną wersje : Ciekawe...
TheNatoorat
31-01-2004, 11:49
Wczoraj wskoczyłem na 2h do kafeji internetowej, żeby zagrac w Tibię bez większych lagów. Gram i gram, siedzę przy Wild Warriorach. Nagle zaobserwowałem pewną rzecz. Potworki im dłużej siedzą (nie atakowane), tym lepsze przedmioty z nich wypadają. Przy WW, który stał bezczynnie 10 min. znalazem WarHammera, a przy innym, który stał3 min 3gp :( . Czy to był zbieg okoliczności?
Raczej to byl tylko zbieg okolicznosci bo inaczej hlvl ktorym np. smok duzo nie zabiera stali by przy nim po kilka min. i ciagle wyciagali by fs lub dragon shielda a to bylo by bez sensu. No i ludzie ktory trenuja z potworkami zawsze by wyciagali cenny loot bo oni zabijaja je najdluzej. Hehe poprostu miales szczescie :))
Oryginalnie dodany przez Gewof
Raczej to byl tylko zbieg okolicznosci bo inaczej hlvl ktorym np. smok duzo nie zabiera stali by przy nim po kilka min. i ciagle wyciagali by fs lub dragon shielda a to bylo by bez sensu. No i ludzie ktory trenuja z potworkami zawsze by wyciagali cenny loot bo oni zabijaja je najdluzej. Hehe poprostu miales szczescie :))
Hmmm..Z tego co ja wiem, to po update, ze zwyklego smoka nie mozna juz wyciagnac fsa.
To tylko zbieg okolicznosci, poprostu miales szczescie.
Hmmm..Z tego co ja wiem, to po update, ze zwyklego smoka nie mozna juz wyciagnac fsa.
Nie mozna 8o To dlatego moj qmpel ciagle nie moze trafic hehe, zabil juz z 60 smokow i nic :P On je bije jak na solo ze strata kilku hp wiec robi mass drag killing ale jeszcze mu fs nie wypald, dzisaj mu powiem ze juz nie wypadaja, a szkoda :( z czego teraz mozna miec fs ?(
z czego teraz mozna miec fs?
Z dragon lorda i chyba z hero.
-----------------------------------------
Musialem usunac post eeriona - bylo w nim to co w poprzednich.
Zamykam.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.