Pokaż pełną wersje : Pacc
Dirty Sanchez
09-02-2005, 10:49
MAM pytanko czy jak kupie pacca
i jak juz go bede mial to czy jak kupie promocje, i jakies czary tylko dla pacca i jak pacc sie skonczy to bede dalej ten master sorcerer i bede mogl uzywac czarow.
Ahah i jeszcze jak bede mial pacca i poplyne np. na edron i pacc sie skonczy to czy zostane w tym miescie do momenty gdy nie kupie ponownie pacca
Dj Nekro
09-02-2005, 10:53
Jeżeli chodzi o Promocje i te czary to jak ci się skończy pacc to już będziesz zwykłym Sorcererem i czary dla Pacców miną, ale gdy kupisz Pacca to wszystko będziesz miał jak wcześniej czyli Promocje i czary itd.
A co do tego miasta to niewiem... Ale chyba zostajesz tam gdzie byłeś, bo to ty powinieneś chyba wybrać Miasto do którego chcesh zostać przeteleportowany. Zostajesz np. W Edron gdy jesteś tam zameldowany.
Jeżeli jesteś zameldowany np. W Thais, to chyba cie przeniesie do Thais:)
Dirty Sanchez
09-02-2005, 11:04
to wedlug mnie nie oplasa sie kupywac tego pacca
ale ma tez duzo zalet qured sam nie wiem
Dezerter De'War
09-02-2005, 11:53
Co do miasta...
Jeśli byles zameldowany w edron to przenosi cie do innego miasta ale na "kontynencie". nie mozesz zostac w edron i nikt pyta cie do jakiego miejsca chcesz sie udac.
Co do miasta...
Jeśli byles zameldowany w edron to przenosi cie do innego miasta ale na "kontynencie".
Konkretnie do Thais.
Dirty Sanchez
09-02-2005, 14:40
Ok Dzieks za odpowiedzi
Prosze o moderatorow o zamkniecie Tego tematu
ale gdy kupisz Pacca to wszystko będziesz miał jak wcześniej czyli Promocje i czary itd.
Tutaj mam watpliwosci. Czy moglby ktos to potwierdzic? ^.^
Dezerter De'War
09-02-2005, 17:32
Co się dzieje, gdy skończy mi się premiu account?
Jeśli miałeś czary lub promocję, tracisz je. Jednak gdy ponownie wykupisz pacc, oddadzą ci zarówno czary, jak i promocję.
z 2003r.ale wciaz chyba aktualny
Sharphis de'Moon
09-02-2005, 18:28
A chciałem dodać, ze nie kupisz sobie promocji na 15 lvlu, musisz miec przynajmniej 20. W twoim podpisie pisze ze masz 15.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.