Pokaż pełną wersje : AoL or BoH?
Mam 40lvl jestem Elite Knight, gram na Non-Pvp.
Mam eq:
Scarf, Crusader helmet, Golden armor, Knight legs, Demon shield, Giant/Bright sword
Mam zamiar kupić Bohy... mysle... moze Kupic najpierw Aola bo jak padne to moge stracic G-arm lub Demonke... ale przeciez nie padne.... mogą mi bohy wypasc (jak juz je bede mial)... zwale 50k,.... ale i tak sie bede staral nie padnac.... NIE WIEM!!! KOLEJNY DYLEMAT plx ;]
HELP, CO ZROBIC?
Może i mam niski, bo 25 poziom, ale postaram ci się pomóc.
AoL:
Dead, stracisz 50k.
BoHy:
Dead, stracisz 50k (BoHy) / 70k (G-Armor) / 70k (Demon Shield).
Więc lepiej kupić AoLa.
Nie wiem, jakie są dokładne ceny na twoim serverze.
Może i mam niski, bo 25 poziom, ale postaram ci się pomóc.
AoL:
Dead, stracisz 50k.
BoHy:
Dead, stracisz 50k (BoHy) / 70k (G-Armor) / 70k (Demon Shield).
Więc lepiej kupić AoLa.
Nie wiem, jakie są dokładne ceny na twoim serverze.
Bohy 60-50k
Golden armor 55k
Demon shield 60k
Jeśli masz dobre łącze(czytaj: bez lagów, kicków) to BoHy, a jak masz złe to skończ grać z tibią >.<
Jest to trudne do rozsądzenia ponieważ to świat non-PvP czyli nie można brać pod uwagę ucieczki przed pkerami co przemawiało by z a nie kupowniem B0H
Jako 39 elite nie musisz się obawiać zlurowanych potworkow i.t.d
Jednak na Aola to level troche za niski...
jeśli nie chodzisz na dle albo inne silne potworki to przy takich cenach możesz kupić bohy
Mam 39lvl jestem Elite Knight, gram na Non-Pvp.
Mam eq:
Scarf, Crusader helmet, Golden armor, Knight legs, Demon shield, Giant/Bright sword
Mam zamiar kupić Bohy... mysle... moze Kupic najpierw Aola bo jak padne to moge stracic G-arm lub Demonke... ale przeciez nie padne.... mogą mi bohy wypasc (jak juz je bede mial)... zwale 50k,.... ale i tak sie bede staral nie padnac.... NIE WIEM!!! KOLEJNY DYLEMAT plx ;]
HELP, CO ZROBIC?
Jesli nei masz czesto Lagow i Kickow to kupuj BOH. Ja na 46 lev latalem bez AOL bo wolalem Platinum Amullet po POH i innnych grozniych terenach i jakos przezylem AOL uzywam jak ide na bardzo dobre potwory ;]
A boh zawsze pomoze w ucieczce daje speeda ;]
tak jak poprzednicy: lagi = AoL, brak lagow/chodzenie na slabe potworki = BoHy. i polecalbym jeszcze kupic platinum amulet :P
rambo di
09-02-2005, 20:58
Jeżeli nie wiesz co kupić pierwsze to może lepiej se kup golden legs
(hehehehehe)
Ale teraz tak na serio, to moim zdaniem najpierw kup se lepiej aol, no bo masz dobry dość eq i szkoda żęby stracić.
i wogule po ci ci teraz bohy jak napewno nie chodzisz na nic silniejszego od dragonow.
gdybyś byl palkiem to najpierw bohy ale że kinght to chyba bys chciał juz lecieć na healgate że ci bohy potrzebne nie wiem możę się myle, ale ja tak uważąm
a wież mi żę mam w tych sprawach dośwoatczenie (ja w moim wypatku z moim eq bez aol się nie ruszam z dp albo z domku jak kto woli
a na gdzieś 60 levelu bedziesz myślał czy kupić golden legi czy megic sworda, uwierz znam to ;)
Denelorn
10-02-2005, 08:16
wedlug mnie kup sobie BoHy...moze ja nie jestem bardzo doswiadczonym knightem ;) ale obecnie mam crown set crusader helmet fire axe crown shield i BoHy i chodze bez aol'a (mam 29lvl :)) a niektorzy tak jak bodajze wordi,jak sie oglada ich filmiki,maja DSM'a i giant sworda i po prostu "zapominaja" Aola
a posiadaja 46lvl,no i dzieki BoH masz szanse zwaic przed jakimis zlurowanymi potworkami jak np.wzioles malo UH ze soba ;)
E tam, lepiej kup sobie aola albo coś innego z eq. Bohy ci sie raczej nie sprzydadzą i nagle dzięki nim zaczniesz expić 2 razy szybciej. Z bohami poczekaj do tego ~50lvl.
---Czarny---
11-02-2005, 19:36
kup bohy, zwlaszcza ze grasz na nonPvP
Mateusz the vampire
11-02-2005, 19:39
Ej pomuszcie, mam pewien klopot, Co to są AoLe. :confused:
Sry za off-topa ale niechcialem zakładać bzdurnego tematu :p
-------------------------------------------------------------------------
Edit: Lepiej bohy kupic bo co to za różnica jak mam 0 def. lub x def.
A tam twoja sprawa ja jestem palem, ale nie używam, Dlaczego bo nikt nie ma nasprzedasz swiat astera :/.
Dajcie mi cynka na gg:7897778.
-Jak ktoś ma na sprzedasz i jak ktoś wie jaka cena 8o
--------------------------------------------------------------------------
Zegnam ide wbijać na Astere moim palem ;)
Ej pomuszcie, mam pewien klopot, Co to są AoLe. :confused:
Sry za off-topa ale niechcialem zakładać bzdurnego tematu :p
Amulet of Life
Gdy giniesz ni wypada ci nic z EQUIE oprócz tego właśnie amuletu, można go kupić za 50k na Edron :D
Mialem identyczny problem ale jak sie zastanowic to przeciesz Aol nie jest asz taki wazny a z Bohami mozesz latwiej wyjsc z kazdej opresi o ile jestes zdolny :P Nawet jak padniesz istnieje tylko 20% ze spadnie ci jeden z twych lapszych przedmiotów a tym samym mozesz przeciesz sie wrucic po swoje Cialko... Mmm nie bede sie za bardzo rospisywal bo to lubie :D
ale jednym slowem mówiąc: BOHY!!!
..::QRAS::..
11-02-2005, 19:53
jesli jestes dobrym graczem to zadko cie sie zdarzy dednac wiec kup bohy (ja mialem na 30lvl) a jesli jestes jeszce nowicjusz to aola .
Wybor nalezy do ciebie ... B)
Amulet of Life
Gdy giniesz ni wypada ci nic z EQUIE oprócz tego właśnie amuletu, można go kupić za 50k na Edron :D
Amulet of Life:
Gdy giniesz, nie tracisz doświadczenia, skilli ani żadnego przedmiotu oprócz tego amuletu. Amulet już nie istnieje, można go było niegdyś kupić u Eremo za 50 000gp.
Amulet of Loss, to AOL i to własnie ten amulet jest dostępny.
Chyba nie przeczytałes dokladnie co pisza o Amulet of Loss'ie na tibii.pl
"...mozna go bylo KIEDYS kupic u Eremo..."
Amulet Of Life MOZNA KUPIC teraz na Edron, ma te same co właściowosci of Loss oprocz stary expa i skilli
@up
Zobacz dokładnie co zacytowałem o tym starym amulecie :P
Chyba nie przeczytałes dokladnie co pisza o Amulet of Loss'ie na tibii.pl
"...mozna go bylo KIEDYS kupic u Eremo..."
Amulet Of Life MOZNA KUPIC teraz na Edron, ma te same co właściowosci of Loss oprocz stary expa i skilli
Gdybyś umiał dokładnie czytać..wiedziałbyś że teraz używamy AOL -Amulet of Lost. Można kupić u eremo.
AOL- Amulet Of Life....jak sama nazwa mówi...dotyczy życia...własciwosci witalnych..-lvl, HP, MP, i skilli.....No i nieutracenia przedmiotuw przy okazji :)
A co do tematu: Weź bohy...niepotrzebny Ci AOL absolutnie na tym lvl :) to jest dla hight lvl...bo oni maja co utracic....Kilogramy run w plecaku itp...:) A pozatym grasz na non pvp....twoja smiertelnosc ogranoicza sie tylko do deduw od potworkuw:)
Evul Tibian
11-02-2005, 20:43
AoL, bo na co knightowi Bohy???
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.