Pokaż pełną wersje : Wojna na Azura, szybka i sprawna akcja na Edronie w wykonaniu SF.
Drazharm
09-02-2005, 19:26
rulabim_dies.rec (http://www.pasternak.neostrada.pl/rulabim_dies.rec)
Filmik nagrywany przez 105 EK.
Bylo wiecej fragow niz na filmie ale Falzer ich nie uchwycil :P
Rehosted: rulabim_dies.rec (http://www.warezxt.com/index.php?action=downloadfile&filename=rulabim_dies.rec&directory=TibiaMovies&)
Nie mogę ściągnąć :/ albo link zepsuty albo coś u mnie
Nom, link niedziała. Wsadz na http://upl.silentwhisper.net/ powinno działać :>
Drazharm
09-02-2005, 19:37
juz dziala B)
Poprzedni filmik nagrany przez Nitrosa~ był lepszy ale ten też jest dobry^^
Gratz ogolnie za***iscie . Narescie widze cos od was . ;)
Drazharm
09-02-2005, 20:21
Poprzedni filmik nagrany przez Nitrosa~ był lepszy ale ten też jest dobry^^
co rozumiesz poprzez `lepszy`? bylo moze ciut wiecej akcji do ktorej by Nitros nie dotrwal gdyby nie uzywal uh-bota.
poza tym, to zupelnie inna wojna oraz inni wrogowie.
Fajny filmik do kolekcji, dzieki, przy okazji moj fun char Homcio sie zalapal na sesje filmowa :D
Prusorone
09-02-2005, 20:45
Filmik spooko hehe No a level to aby GRATZ ;] :P
Pięknie im dokopaliście :). Nareszcie nie jakiś filmik w którym nitros szpani że was bije tylko coś ciekawego. Gratuluje zabicia rulabima :).
Sir Zadek
10-02-2005, 21:14
No nie wiem czy to inna ekipa i inni wrogowie bo Heg wystepowal tez w filmie Nitrosa
Drazharm
10-02-2005, 22:16
No nie wiem czy to inna ekipa i inni wrogowie bo Heg wystepowal tez w filmie Nitrosa
a co moze wiedziec noob taki jak ty? :D
Lookerro
11-02-2005, 15:28
Te draz ty se nie przesadzasz.Za co ten bp sd.Bo sie poskarże że mnie bijesz za nic :>Ja bidny jestem nie to co ty!
Przy Sciaganiu filmu wyskakuje jakis blad ;/ Brawo Draz za zabicie Rula ~i innych , a nie mowilem ze ten pokoj nie bedzie trwal dlugo ?? :)
troche mało akcji w tym filmiku ;) to była bitwa nie wojna bo na wojnie to ginie każdy kto popadnie i jest dużo ofiar
Lookerro
12-02-2005, 20:27
Ej a ty Draz skąd ty jestes!!Odpowiedz:>
Azura 4ever
12-02-2005, 20:57
Draz pochodzi z dupy, ale to szczegól...
Niepowiem ze film jest zły, ale akcje w wykonaniu Divi~ lub Veng~ są ciekawsze...
Osobiście lubie Silentów, jako gildie, tylko ze ich boss jest "lekko" przyćmiony...
Ej a ty Draz skąd ty jestes!!Odpowiedz:>
Odezwał się "Fri itans plx!!11"..
@Topic
Ładnie wam to wyszło..
EDIT:
@UP
A co? Nie dał fri itansów, nedobry jeden -.-..
Transparent Ghost
12-02-2005, 21:00
Jak ktoś by chciał zoabczyć jak polacy dostają podwójnie w dupe to niech obejrzy te filmy [z tibia.de]:
http://members.lycos.co.uk/opentibiarox/AzuranWar1.rec
http://members.lycos.co.uk/opentibiarox/AzuranWar2.rec
Postawiłem na moim servie bo na tibia.de nie chce mi się szukać.
Avalanche
12-02-2005, 22:52
No niezle... GZ zabicia Rulabima! Oby tak dalej, następnie zabijcie Matace albo Manura... Teraz SF ma dość dużą przewagę liczebną nad Vegance...
A tu macie link do filmiku jak Drazharm pada przez Thora Phyroflame i Kanttara Don Doggy:http://web.telia.com/~u43512020/Tib...ez/azurawar.rec
gratz.filmik niezły tylko 1 problem ja nawet nie wiedziałem że na azurze są 3 liczące się gildie :Pi z tego co słysze to wojna z inną gildią.good luck
Draz , tybyles na banshee quesciejakies 2 lub 3 dni temu ?? Widzialem ze na tibia.de jest filmik w waszym wykonaniu al cos nie dzial , plz wrzuc go tutaj jak mzoesz
Drazharm
13-02-2005, 22:29
Draz pochodzi z dupy, ale to szczegól...
Niepowiem ze film jest zły, ale akcje w wykonaniu Divi~ lub Veng~ są ciekawsze...
Osobiście lubie Silentów, jako gildie, tylko ze ich boss jest "lekko" przyćmiony...
podaj synku swoje imie na azurze i bedziesz swiadkiem pelnego zacmienia.
eh , i to lubie u Draza , zawsze wie co powiedziec , btw. zapomnialem ze ty juz byles na tym quescie szybciej , ale ktos ten quest (wykonany 2-3 dni temu) musial nagrywac , bo ktos wrzucil filmik na Tibia.De . Moglbys sie Draz dowiedziec kto go ma ?? PLXOR :confused:
Hail SF
Drazharm
13-02-2005, 22:51
eh , i to lubie u Draza , zawsze wie co powiedziec , btw. zapomnialem ze ty juz byles na tym quescie szybciej , ale ktos ten quest (wykonany 2-3 dni temu) musial nagrywac , bo ktos wrzucil filmik na Tibia.De . Moglbys sie Draz dowiedziec kto go ma ?? PLXOR :confused:
Hail SF
Chyba Xyro nagrywal. Nie ma go online wiec chwilowo nie jestem w stanie pomoc .
Dzisiaj na azurze Manur zrobil annihilatora!!!!!
Slyszalem ze Sf tez probowalo ale sie nie udalo ;/.
No coz probujcie dalej........
Powodzenia!!!!!!
Drazharm
13-02-2005, 23:24
Dzisiaj na azurze Manur zrobil annihilatora!!!!!
Slyszalem ze Sf tez probowalo ale sie nie udalo ;/.
No coz probujcie dalej........
Powodzenia!!!!!!
zrobil i wzial stonecutter axe ale w pz nie ma z niego duzego pozytku. juz chlopak sie do mnie zglosil pytajac ile za wolnosc. B)
Draz, jak kolejny raz bedziesz szedl z ekipa na Anihilatora to zrob filmik. Chetmie popatrze. Mam nadzieje ze sie wam uda. Powodzenia.
Tylko kwestia czasu kiedy SF zrobi anni~ , zycze by pelna ekipa go zaliczyla, bo to dopiero cieszy gracza gdy i kolegom sie udaje :)
Filmik nawet spoko tylko ze lider tej gildi jest do bani.
Zauwazcie ze od kazdego sciaga haracze bo jest wojna i kasy niema !!
Buahuaa on raz do mnie napisal ze mam hunta za to ze walilem jakas typiarke ale nicka nie chcial podac nOObek :)
Neo nix
@Drazharm
Jesli wogole chcesz przyjac od niego kase za wolnosc to wez wiecej niz koszt wielllllllllluuuuuuu AOLi bo przeciez musialby w nie zainwestowac by nie stracic stonecuttera :P
Lookerro
14-02-2005, 15:46
Nie Ma Draz!!za Co Ten Hunted??zem Normalnie Wyszedl Z Dp??dawaj Hunty Z Powodem Nie Bez!!moim Kumplom Tez Dales Za Wyjsie Z Dp!!jak Taki Masz Stosunek To Wole Zebyscie Wojne Przegrali Bo Od Tej Drugiej Glidi Nie Mam Hunta!!
Avalanche
14-02-2005, 15:52
@Lokerro
Chyba nie mówisz serio... Masz hunted od całego SF czy może tylko od Drazharma?? A jeśli masz od Drazharma to za co?? Walczysz w Vegance?? :P
Lookerro
14-02-2005, 15:59
Gdybym ci ja mial dobry lvl to rura na wojenke ale ze slaby a draz chce sie po chamsku wzbogacic.
Drazharm
14-02-2005, 18:34
Nie Ma Draz!!za Co Ten Hunted??zem Normalnie Wyszedl Z Dp??dawaj Hunty Z Powodem Nie Bez!!moim Kumplom Tez Dales Za Wyjsie Z Dp!!jak Taki Masz Stosunek To Wole Zebyscie Wojne Przegrali Bo Od Tej Drugiej Glidi Nie Mam Hunta!!
dziecko drogie nie stekaj tyle bo jeszcze klocka postawisz w majtki i znowu wpier*** od ojca. :baby: 13 latek sie oburzyl, buhahahaahha
50k or hunted. :kat: X(
:D
Boże.. Gratuluję jeżeli ktoś zrozumiał o co mu chodzi po pierwszym przeczytaniu tego posta. Ty masz 13 lat? Aż mi się wierzyć nie chce -.-'..
Btw. Czemu stonecutter maiłby leżeć w depo? Wszyscy by tak myśleli, a on by rozpoczął wesołą rzeź stonecutterem..
PS. Gdyby ekipa z Azury chciała to by nagrała film, co wadzą wasze proźby. Who cares?..
@Topic
Na Azurze ciągle trwają wojny, korzystają tylko i wyłącznie ci, którzy nie opowiedzieli się za rzadną stroną konfliktu..
EDIT:
@Down
Aha, dzięki, że mnie oświeciłeś..
Drazharm
14-02-2005, 19:43
Boże.. Gratuluję jeżeli ktoś zrozumiał o co mu chodzi po pierwszym przeczytaniu tego posta. Ty masz 13 lat? Aż mi się wierzyć nie chce -.-'..
@Topic
Na Azurze ciągle trwają wojny, korzystają tylko i wyłącznie ci, którzy nie opowiedzieli się za rzadną stroną konfliktu..
ahahahhah, wlasnie oni placa za nasze runy. :evul:
Lookerro
14-02-2005, 20:54
Ty drazharm.Takis cwany bo masz duzy lvl i nie lubie pochlebiac ale najlepsza glidie.Gdybys mial mały lvl i ci jakis high lvl powiedzial hunted i cie przesladowal to pewnie bys zmienil server po 4 dniach.4 dni by ci zajelo sprzatniecie g***a z domu bo byś sie tak obsrał.Mnie tam hunt wali wiec se pkuj mnie jak ci sie podoba zgrywanie cwaniaka.I tak zawsze obleśne kogutki leśne rulez:D
Up@ Ale gdybys ty mial taki wysoki lvl to tez bys bral haracze....
Spojrz na to z drugiej strony....
Lookerro
14-02-2005, 21:28
Naucz sie jednego!!Ja nigdy nie krzywdze graczy!!Tylko jak przescignalem goscia co mnie huntowal to on prosil mnie o litosc i zgadnijcie co bylo dalej........
Drazharm to NOOb wyludza characze za nic nic dodac nic ujac
Neo Nix((dawny))
nareście wojna na azurze zaczyna być coraz ciekawsza, bo do tej pory SF cały czas baty zbieralo, ale teraz szala zwyciestwa przeychyla sie w strone SF...Oby ta wojna była jeszcze bardziej pasjonujaca i zacieklejsza ;)
Wiecie chlopaki nie chce sie wtrocac ale ja tesz mam 13 lat :P. I mi jakos ciut tibia idze. Btw Dark Total z tej strony.
Drazharm
14-02-2005, 22:20
Buhahahahaha....
polecam panom secure, pacere, calmere itp X( :evul:
Azura 4ever
15-02-2005, 12:43
nareście wojna na azurze zaczyna być coraz ciekawsza, bo do tej pory SF cały czas baty zbieralo, ale teraz szala zwyciestwa przeychyla sie w strone SF...Oby ta wojna była jeszcze bardziej pasjonujaca i zacieklejsza ;)
lol 8o mylisz sie ogest, SF ciągle baty zbiera, a ta akcja z rulabimem to jedyna akcja jaka sie udala SF, dzis draz znowu padl, to juz poraz drugi... troche dziwne ze mataca jeszcze nie padl, a draz az 2 razy :)
lol 8o mylisz sie ogest, SF ciągle baty zbiera, a ta akcja z rulabimem to jedyna akcja jaka sie udala SF, dzis draz znowu padl, to juz poraz drugi... troche dziwne ze mataca jeszcze nie padl, a draz az 2 razy :) Eeeee a kiedy Vengeance wychodzi z pz? Tylko rano, kiedy zazwyczaj nikogo z sf nie ma online. Dzisiaj zreszta rula padl po raz drugi. Nawet nie stac go bylo na blessy... Zreszta wystarcy popatrzec kto robi lvl, a kto nie, i widac ze mamy w tej chwili spora przewage. Oni moga sobie z rana namieszac, ale w ciagu dnia sa zazwyczaj bezsilni
Lookerro
15-02-2005, 14:58
Że mnie nie było wcześniej to popieram że draz to noob!Naucz sie co to znaczy klepać lota bo chyba ci nie wychodzi albo kupować taniej i sprzedawać drożej.Tylko kase byś ssał od ludzi!Ciesz sie żeś wczesniej zaczął gre na Azurze bo byś był cicho jakbyś teraz zaczoł!!
Będe Was popierał bo Swe to Noobs'y =-),ale nie comgcie kasy od ludzi co nie maja wogule nic:D
Azura 4ever@........ Co ty mozesz wiedziec??????
SF ostatnio ma duza przewage nad gildia mataci....
Drazharm@ Czy to prawda ze na poczatku tak dostawaliscie ze mieliscie zmieniac serwer?????? Powiedzial mi tak czlonek(lol) SF.
Lookerro
15-02-2005, 15:59
Glidie Matacy lubie dlatego,bo nie znęca sie nad low-lvlami.
SF Dawniej popierałem i z uciechą patrzyłem jak wygrywają.
Teraz popieram też SF,chociaż lider jest nałogowym ciomgaczem kasy od biednych i pokrzywdzonych=]
Azura 4ever
15-02-2005, 16:00
dziecko drogie nie stekaj tyle bo jeszcze klocka postawisz w majtki i znowu wpier*** od ojca. 13 latek sie oburzyl, buhahahaahha
Oburzyles sie? Bo szczerze mowiac, to ty sie nie zachowujesz na 22 lata~
Lookerro
15-02-2005, 16:22
Popieram:]
Polska ma rządzić ale nie znęcać się
Fajny mam avatar:D
A przy okazji Draz tobie to radze iść z tibi na amen albo serv dla ludzi ciomgnących haracze=]Znajdziesz się wśród swoich
Drazharm
15-02-2005, 18:16
Oburzyles sie? Bo szczerze mowiac, to ty sie nie zachowujesz na 22 lata~
a jak sie zachowaje 22-latek? :baby: ;(
No odpowiedz mi na to pytanie nOObku milo by ci bylo jak by ktos od ciebie sciagal characze??
Pamietasz to rozmowe ty do mnei pisales Edron/drazharm/50
a ja ci ***/ci/w/dupe
?? no odpowiedz
a i PS: nie placie mu i tak was nie ebdzie huncil bo by sie bal robic pz locka buahaua
Neo nix
Lookerro
16-02-2005, 14:18
Wiem o tym przeciez se sie pz locka boi!=]
Lokkero@ Jesli twoim zdaniem gildia mataci nie zneca sie nad low lvl to jestes w bladzie...
Np. taki Makefaje patrzy na trade bierze pare nickow sprawdza na tibia.com jakie maja lvl.Wybiera kilka osob i pisze do nich po angielsku: "Prawie zabiles mojego drugiego chara, plac lub zginiesz...
Wiem o tym bo napisal on do mnie i do paru innych osob, co prawda ja taki znowu low lvl nie jestem bo mam 38lvl......
Drazharm
16-02-2005, 20:17
No odpowiedz mi na to pytanie nOObku milo by ci bylo jak by ktos od ciebie sciagal characze??
Pamietasz to rozmowe ty do mnei pisales Edron/drazharm/50
a ja ci ***/ci/w/dupe
?? no odpowiedz
a i PS: nie placie mu i tak was nie ebdzie huncil bo by sie bal robic pz locka buahaua
Neo nix
tak sie boje pz locka ze skonczyles grac na azurze. BUHAHAHAHA.
Up@ Duzo osob dzieki tobie przestalo grac na Azurze.......xD
btw. Byles na demon helmet quescie ze deda na Banshee zalapales? :P
@UP
A jak.. Ja nie gram bo jak go zobaczyłem to latał w biało-czerwonym outficie i krzyczał: "FRI ITANZ PLXX!!!111" :S. Ciekawe czy będą mnie wyzywać.. ;P
@Drazharm
A Lookerro? ;)
@Topic
Mamy dostawy co miesiąc po filmiku, jak chcemy więcej to create account i jazda, inaczej od Drazharma będziemy dostawać tlyko i wyłącznie filmy na, których jego team wygrywa ..
Angel_Deserve_To_Die
16-02-2005, 21:20
WTF?? Co to ma być. Polak wyłudzający kase od polaków.Musiałeś mieć naprawde wielki kompleks mniejszości w dzieciństwie, mama biła cie po głowie a tata po genitaliach<lol2>A tak na serio zaczyna ci odbijac. Uważasz że wszyscy bedą ci sie klaniac, a tak naprawde ludzie traktuja cie jak śmiecia. Ciekawe czy w rl tez jestes taki cwany?? Najbardziej mnie smieszy twoj wiek, ktos musial pomylic date twojego urodzenia o jakies 10 lat. :baby: Oddajmy cześć Bogu albowiem zesłał tylko jednego czuba na świat takiego jak ty(Drazharm)Matce i Ojcu tez:P
Miłego czytania
Wiesz czym sie różnisz od wiadra z gównem??
21:16 Drazmharm:Nie
Wiadrem :D
17-02-2005, 20:39
Kto noobie nie gra na Azurze!Jak wiesz kto ja to podaj nick!Mam zamiar zejść ale z innego powodu bo kumpel mi radzi do niego na serv wpasc,a tu padlem ostatnio od kumpla bo laga mial i se zapomnial atack wylaczyc NooBie!
KTO BY SIE CIEBIE BAŁ =]
Draz my wiemy,że pz locka sie nie boisz (muhahahahhaha wogule)
A jak Furka zabiłes to przed Matacą zdupcałeś
Takiś cwany!!NOOBIE!!Blokera mi odbiłeś!!ALE TO NIE KONIEC WOJNY!!
Drazharm jesteś walniętym bezjajnym Noobem czerpiacy Sp*rme z cudzych bo sam nie masz.
17:23 Drazmharm:wiem
Up@ lol........ Ja na miejscu Draza bym cie dopadl w rl i ci zgladzil za takie texty......
Offtopic@ Moim zdaniem temat ten trzeba zamknac bo wyklinanie sie nawzajem nie doprowadzi do niczego, a tak wogol w tym temacie powiino sie recenzowac film.
Drazharm
18-02-2005, 06:01
@up znalazl bym go w rl i co dalej? najwyzej przez kolano przelozyl i wymierzyl pare klapsow, szkoda dziecku krzydwe zrobic.
spoko spoko, ja najwyczajniej w swiecie takich gnojkow ignoruje, szkoda klawiatury zeby mu nawet odpowiadac :)
biedne te dzieci, ktore grac w tibie dopiero sie ucza i traktuja wszystko bardzo powaznie. ja natomiast mam swietny ubaw, taki gnojek jak Lookero nic nie jest w stanie zrobic poza wyzywaniem i to mnie wlasnie smieszy - bezsilnosc plebsu. :cup:
ps na banshee padlem podczas zwiedzania krypt w ankrahmun - juz za portalem. niezly sajgon tam jest. ;)
@UP
Padłeś ;P. Lookerro będziesz miał przy czym się podniecać przez kolejne 15 minut. Proszę:
http://web.telia.com/~u43512020/Tibicam%20Moviez/azurawar.rec
Tylko spokojnie, filmik jest z 1 lutego ;)..
Lookerro
18-02-2005, 14:14
Ej Draz szkoda słów dla takiego NooB'a!
Sam nic mi nie zrobisz!
Żal Ciebie na real więc nawet sie nie tykam Ciebie bo HiV'a dostane i żal wszystkiego bo może sie zepsuć na Tobie Newbie!
Jeśli ciągniesz characze za nic to gratuluje polityki wkońcu twoi ludzie cię widłami wyniosą
btw.można więcej filmików prosić teraźniejszych...?
Lookerro
18-02-2005, 14:59
Prawidłowo!Nic dodać nic ująć!
I za co musze zmienić avatar!
voolygar
18-02-2005, 17:21
Bardzo wesoly filmik , wreszcie meda padla za***al mnie 2 razy i poszedlem na galane ;p , omg jak sie ciesze ,dobrze mu tak ^.-
Lookerro
18-02-2005, 18:19
Ej Draz mam pomysł 5k i sie odwalisz odemnie oki??Nie chce mi sie przenosić na inny świat chociaż mam kumpli:DI tak nie przenosiłbym sie z powodu twego:D
Ej Draz mam pomysł 5k i sie odwalisz odemnie oki??Nie chce mi sie przenosić na inny świat chociaż mam kumpli:DI tak nie przenosiłbym sie z powodu twego:D
Z zasady jestm miłym i spokojnym człowiekiem , ale na miejscu Drazharma zaproponował bym ci żebyś nagrał filmik "Moje wszystkie depa itd.", zrobiłbyś filmik w ciągu 15 minut, albo 20k. A zgadnij po co byłby mi twój filmik ;P...
@pawelekthedruid
No sorry, ale nie sądze żeby Draz był takim idiotą żeby bez kumpli, przyjaciół wyciągać characze, aż dziw by mnie wziął gdyby to była prawda. Że on jeszcze gra na Azurze -.-'..
@voolygar
No widzisz? Tak bardzo nieudane musiałeś mieć życie na Azurze, że tak cię to cieszy ;P..
@Topic
Innych filmików nie ma narazie!
Btw. Każdy topic o Azurze="dużo" postów i will close ://.. Dobrze, że ja już tam nie gram :D..
@Drazharm
Mogłbyś mi odpowiedzieć czy ty protectujesz gościa o nicku Annor from Argoth? Tak pytam;)..
Lookerro
18-02-2005, 21:51
Jużbym mu dał wiecej a do dp powiem gmowi zes hacker!
Ktos pare postow wczesniej napisal ze Draz sie boji pz locka.......To chyba jednak nieprawda bo dzis latal po Thais ze skullem.....
Drazharm
18-02-2005, 23:47
5k? a na co mi to? na waciki? :D
poza tym, to zupelnie inna wojna oraz inni wrogowie.
hehehehe dobre... jak bym nie mial kumpla w sf to bym uwierzyl :)
Drazharm
19-02-2005, 00:29
hehehehe dobre... jak bym nie mial kumpla w sf to bym uwierzyl :)
lol, tak sie sklada, ze jestem liderem wiec sie ciut lepiej orientuje niz kumpel kumpla ktory ma wujka znajomego w sf.
Cors Ent
19-02-2005, 02:10
oo kogo widze na tibia.pl
Drazie chyba lagi masz jakies ze na tibia.pl zagladasz zamiast expic xD
i git
ja wreszcie skonczylem pisac Historie Wojny o Azurze - wyszlo tego z 2x wiecej niz sie spodziwealem ale jak poprawie byki to pewnie sie na forum pojawi czy gdzies w tibia.pl :)
tylko od stycznia co tydzien zmieniam zakonczenie dopisujac inna wersje :P
teraz chyba gwałtownych zmian nie przewiduje wiec mozna wreszcie pokazac ludziom do poczytania jak to było :p
ja osobiscie do czasu NWO nie wierzylem ze SF ma dosc sil zeby wygrac ale wszysyc podobno popelniamy bledy :)
@up
biedne te dzieci, ktore grac w tibie dopiero sie ucza i traktuja wszystko bardzo powaznie. ja natomiast mam swietny ubaw, taki gnojek jak Lookero nic nie jest w stanie zrobic poza wyzywaniem i to mnie wlasnie smieszy - bezsilnosc plebsu. :cup:
ps na banshee padlem podczas zwiedzania krypt w ankrahmun - juz za portalem. niezly sajgon tam jest. ;)
Słyszalem ze jaki ktoś jest w Tibii taki jest również na RL z ciebie niezły c***ek musi być i cwaniaczek... człowieku gdybyś sie nie bawił w wielkiego bossa na to na tym serverze to bys sobie pozyskał wiekszy szacunek nie wiem po co tak sie bawisz...
Chyba miałeś jakieś przykre doświadczenia w dzieciństwie lub masz w życiu codziennym i odzwierciedla sie to na Tibii.
Ps.Wyluzuj
Lookerro
19-02-2005, 13:27
Potrąciła go śmieciarka jadąca stała szybkościa 0km/h albo spadł z dywanu na podłogę?
Potrąciła go śmieciarka jadąca stała szybkościa 0km/h albo spadł z dywanu na podłogę?
Naużźywaj sobie, dalej. Skoro tak bardzo ci tego potrzeba, śmiało...
I znowu się zrobił wielki offtopic ; p
Lookerro
19-02-2005, 15:39
=] a ten tylko o jednym [=
Przeminator
19-02-2005, 19:23
Az tak porazajaco ciekawe to to nie jest ale najgorsze tez nie:D gratulacje:]
Name: Przemo Angel :evul:
Voc: Pally :baby:
Lvl: 43 :cup:
World: Celesta B)
zAkLiNacZ
19-02-2005, 19:29
No nO Ładnie Cisneli Tylko Szkoda Ze Tylko Jeden Zgon :(
Ale Ogulnie To Extra Filmik :P
zAkLiNacZ
19-02-2005, 19:34
Nom Masz Racje Drazharm Nitros Uzywa UhBota Tak TO Na Samym POczątku FIlmu Zgona Zaliczyl.Ale NIestety DIvintus WYgrywa :(:(
ALe I Tak JEstem Za Sf
Name-Osteon
Level-30
Skills-78/78(Axe)
World-Azura
POzdro Dla Azuryjczyków ORaz Innych TIbijczyków
zAkLiNacZ
19-02-2005, 19:36
Sorry Pomylilem Filmiki Bylo Wiecej Zgonow:P
Up@ Moglbys nie pisac 3 postow pod rzad? ....-.-
Lookerro
21-02-2005, 15:26
Chce se nabic posty=]
DarkBraver
21-02-2005, 21:08
Hah, wszyscy sa szlachetni dopoki sami nie zaczynaja zarabiac kasy w ten sposob - sprostowanie - zanim nie zrobia lvlu, przeciez to takie dziwne, wyludzanie pieniedzy od polakow :O . hah przykro mi to mowic ale polacy sa jeszcze wieksza cholota niz BR w tibii.
http://www.darkazura.republika.pl/haracz.jpg
@UP
Ameryki nie odkryłeś ;).
Lookerro
22-02-2005, 15:04
Draz przedstawiciel na czele?? :>
Cors Ent
22-02-2005, 22:16
Hm ktos o szacunku pisał - no wiec wtrace swoje 3 grosze - ja Draza szanuje
mozecie bluzgac co chcecie.
ale ów jegomość naprawde umie grac w tibie - zarówno expic jak i pvp.
trzeba miec troche zaparcia zeby siedziec po nocach i planowac/ czaic sie i dowodzic gildia podczas chyba z 3-4 miesiecznej wojny tylko partyzanckiej.
oplacilo sie. Draz/ Mina dali rade i teraz SF ma pozycje taka jaka ma (a mielismy juz odejsc z azury nawet była opcja)
a ze sciaga kase od ludzi co sie narazili? straszne! niesamowite!
ale to dziala w 2 strony - np
bywaly akcje w ktorych Hawek wpadal do depo, robił screen i kazdy kto byl na screenie mial zaplacic 10k albo hunted.
the art of war
tak apropos - nie ma rady zeby jak przechodze kolo depo jakis 2 "szlachetnych" polakow nie wyzywalo sie - "zaraz dedniesz", "masz hunta", "zaplac albo ide na 2 chara i cie zabije", "jestes noob, zaraz cie zabije"
tjjaaa - gadac wszyscy lubia i umią
ale jak wpadnie jakis wiekszy lvl i zabije bo sie okaze ze ów "szlachetny" 14 lvlowy polak straszy pod depo goscia co drazowi uhy robi i niewiadomo dlaczego potem zada 10k zaplaty.
i widze dalej topic na tibia.com --> " Drazharm/ Adi Gotti/ Przemo Ent :O/ Heg "czy ktokolwiek inny" is PA! - GM i stop play Tibia becouse of him- Azurians left Tibia becouse of SF. CIP DO STH PLX!! "
no to sory ale ktos tu sie myli...
i tym kims na pewno nie jestem ja
PS. Napisalem to bezinteresowanie a nie w nadziei na uhy z puli gildiowej :P
Esseath_Evelienn
22-02-2005, 23:45
PS. Napisalem to bezinteresowanie a nie w nadziei na uhy z puli gildiowej :P
Ohh bracie Ty mój :D Zamiescil bym tu moje filmy ale ze wzgledow taktycznych.. niestety nie moge :D
Lookerro
24-02-2005, 20:43
Cors cos ci sie pomyliło:
a ze sciaga kase od ludzi co sie narazili? straszne! niesamowite!
Ja wyszlem do jasnej kur.. m.ć tylko z dp i sprawidzilem co podemna bylo,a tam byl fire field.
21:09 Drazharm:Hunted
Rondelman
25-02-2005, 16:36
filmik fajny, ale mimo wszystko veng~ ma wiecej fragow ale trodno sie dziwic
skoro goscie tylko login trapy robia.
Wielu moich kumpli mialo hunty od sf ale i wielu od veng~ (pozdro dla Kujera)
ale za cos trzeba kupic te sdki na wojne
tylko najbardziej mnie wk**wia to ze ta wojna nadal trwa
i dopuki sie nieskonczy wszyscy bedziemy placic albo opuszczac azure
filmik fajny, ale mimo wszystko veng~ ma wiecej fragow ale trodno sie dziwic
skoro goscie tylko login trapy robia.
Wielu moich kumpli mialo hunty od sf ale i wielu od veng~ (pozdro dla Kujera)
ale za cos trzeba kupic te sdki na wojne
tylko najbardziej mnie wk**wia to ze ta wojna nadal trwa
i dopuki sie nieskonczy wszyscy bedziemy placic albo opuszczac azure Jezeli liczyc wojne SF vs Divintus & Co, a w tej chwili sklady sa podobne, to Vengeance/Divinitus "raczej" nie ma przewagi w fragach. Jezeli mowimy o tej czesci wojny, to praktycznie kazdy zabity przez Ven~ i tak nadrobil pare lvli do przodu, wnioski nasuwaja sie same...
Rondelman
25-02-2005, 16:52
Jezeli liczyc wojne SF vs Divintus & Co, a w tej chwili sklady sa podobne, to Vengeance/Divinitus "raczej" nie ma przewagi w fragach. Jezeli mowimy o tej czesci wojny, to praktycznie kazdy zabity przez Ven~ i tak nadrobil pare lvli do przodu, wnioski nasuwaja sie same...
Oczywiscie logiczne jest to ze jesli sredni czlonek sf nabije 5 lvli i "padnie"
straci 1 lvl to i tak jest do przodu i tu miesci sie wasza przewaga
a co do fragow to Cleytion'a nie liczymy bo to kamikadze
i wojna na azurze to wojna sf vs reszta, a ta reszta to dawne divi itp
teraz veng~ ale to z malymi wyjatkami sa ci sami ludzie
dalej sadze ze sf ma mniej fragow ale co z tego...
liczy sie koncowy wynik na ktory niestety chyba sie niedoczekamy :)
Esseath_Evelienn
25-02-2005, 17:38
Oczywiscie logiczne jest to ze jesli sredni czlonek sf nabije 5 lvli i "padnie"
straci 1 lvl to i tak jest do przodu
Tu jest raczej mowa o 'praktycznie' wszystkich naszych czlonkach, nie jest tak? :eek:
dalej sadze ze sf ma mniej fragow ale co z tego... Bo sporo z nich juz zniknelo z death logow, ta wojna trwa juz "dosyc" dlugo. Sam Zlowrogi z Cleytionem zaliczyli razem 10-15 deadow, a nie tylko oni padali po kilka razy.
Druga sprawa : Cleytion nie jest kamikadze, Cleytion jest idiota. Kamikadze poswiecali sie dla celu, on czasami ginie bez zadnego sensu.
Rondelman
25-02-2005, 19:45
Tu jest raczej mowa o 'praktycznie' wszystkich naszych czlonkach, nie jest tak? :eek:
Niema to jak Kiloga wladca depo w Carlin :P
gosc cale dnie okupuje depo a jak juz wyszedl to zgina 2 razy w ciagu pol godziny chyba na dlach.Jaki to ma sens??
Drazharm
26-02-2005, 04:04
Hawek - 26.02.2005 01:45:27 CET Killed at Level 109 by Minavand and by Jameha
Thor Phyroflame - 26.02.2005 01:36:36 CET Killed at Level 101 by Dragoholikus and by Minavand
:D
Niema to jak Kiloga wladca depo w Carlin :P
gosc cale dnie okupuje depo a jak juz wyszedl to zgina 2 razy w ciagu pol godziny chyba na dlach.Jaki to ma sens?? Skoro nie robi nic poza wychodzeniem z dp, a kiedy z niego wychodzi to ginie, to jakim cudem ma 13 lvli wiecej od ciebie? Grunt to logiczne myslenie ^^
Lookerro
26-02-2005, 11:56
JEJEJEJEJJEJEE
MAM hunta od Manura za expowanie sobie zergiem(chcialem go testowac)
JEJEJJEJEJEJEJE
ktorastam:Manur:Huntedo(to jakas odmiana hunta:D??)
Szalony Browar
26-02-2005, 17:32
No fajny oglądałem.Szkoda tylko że u mnie na Galanie nie ma takich wojen :p
Rondelman
26-02-2005, 21:57
Skoro nie robi nic poza wychodzeniem z dp, a kiedy z niego wychodzi to ginie, to jakim cudem ma 13 lvli wiecej od ciebie? Grunt to logiczne myslenie ^^
miedzy Manurem(113 knight) i Minavandem (94lvl sorcer) jest 19 lvli toznicy
wiec z tego wynika ze sorcem troszke trudniej nabic lvl
pozatym chodzi mi o to ze Kiloga okupuje depo odkad wstapil do sf a wtedy mial 2 lvle wyzej niz ma teraz btw niepisze tego zeby go wysmiac tylko stwierdzam fakty. W jaki sposob on sie wam przydaje w tej wojnie??
P.S.
(niezwracac uwagi na ortografie mam dysleksje)
hahahaha
Rondelman
26-02-2005, 22:46
No fajny oglądałem.Szkoda tylko że u mnie na Galanie nie ma takich wojen :p
Ciesz sie ze niema takich wojen!
patrikoz
26-02-2005, 23:44
Oryginalnie napisane przez Szalony Browar
No fajny oglądałem.Szkoda tylko że u mnie na Galanie nie ma takich wojen
Tak sie tylko mowi. Jak bylem w Soprano i miala byc wojna z Eternal Souls to 2 dni (do czasu rozwiazanai gildii) nie opuszczalem kopalni dwarfow ^^
Draz - Gratuluje dobrego levelu, wieku (lol?) itp. Ale i tak wolalbym Cie omijac z daleka. Jestes po prostu kolejnym PowerAbuserem, skonczysz z banem. Huntujesz LowLVLi (ten co ma 13-lat, zapomnialem nicku) - lepiej albo go ignorowac albo stac sie jego kolega (dziwne no nie? ja na pandorii wszystkich qmpli poznalem ze najpierw ich wkurzylem). Mozesz skonczyc z banem i na co Ci to? PZ Lock to tez ciezka sprawa jakby nagly huncik na Ciebie byl. Jak dobrze ze nie gram na Azurze (a byla tak mozliwosc) bo jak tam jest wiecej takich jak Ty to dlugo bym nie pogral :/ I uwazam, ze zarowno Ty, jak ten Lookerro jestescie normalnymi ludzmi tylko troche zle podchodzicie do sprawy. Wiek nie ma tu nic do znaczenia - moze byc 40-letni down i 5-letni geniusz :)
Pozdro, patrikoz ;]
SF@ Grazt najnowszych fragow.;]
Lookerro
01-03-2005, 14:22
Hmmm??? BR?BR?WHY NOT BR?
Draz zapomniales chyba jeszcze dodac ze z Minavandem za***aliscie przed wczoraj Tano.
Lookerro
02-03-2005, 14:18
Ja tam wole spokojnie se chodzic:D
Napalacz
02-03-2005, 16:38
wiesz mi nie dziala link jak klikam to wyskaje mi :
O1˙ 0P/hĐÉ -Ż# OřĽ3t|—ą>ű6@_|żâ˙–Fd‡Éç ¤KnŚÎń™Us–ŘűŁZ}›&â"¨dĄ0ç '˛nŤŻ4ń1»s—´>ö;Ŕ}śľC#@צĂX (JÚŤ«Íb2Oä’µ×m7YäśżÜgAcę¦Äćk(Khó«Îëu2PrřµÓő7Zw şÝ˙„A_‚ÄçŽFi‡Îě›Ps‘ÓöžZx›!Ýű§_‚ *â'¬i–ŻÉëu-\râ·Óőz7a|ŤÁÝú„Uw,»ˇ˙áC"‰ˇĂw/J_Ź«Č ATn‘ÓńžUx–!ŘűŁ_a¨Áâ‰Fd‡ Éě “K{‘§ÚńÇVNťş×g} Tă '–kĄ^čÔ3Km"±źř1ęta»Řú®=gśľI#@Ë‹Đé '˛nŤŻ5ń1»s—´>ö;Ŕ}©Ă-#@ů„€Ęç ˝LD“«Í†?TČ™µ×‹`}›TŢŰ$Ac§Ží'ŕj|ŻÎëv2PrůµÓő€7Zw şÝ˙„Ak‡ˇĂM4J_Ź«ÍR?TŠ™µŇ‹C^x›OŢ"7f‚ Yă,Fh¬Üđ,ĺož´Óő©8E|—ąrü.@_ÄŞ #EĐ«ČS -OŐ’ÍŇ«7TfśnŮű*d1˘żáó(úeĄ·ńľ.Km{µ‡ň1C}K»ŘúA~ˇ ľź(EPŤXĘç ŘLnŚÎµ2TÝ—yÝű¨ZAˇżám#iĄ6çÎ-Kmú°pö1ExJ¶ÝőA ~śľJ#@ЦĂT (JÖŤŐń‚8PrţµKü6Ä}śľGÄFd‚“Éš-JU’]ĎěźPs‘!ÓöŁZ좺ÜjŹe 1çS.Fhő«@ň,Ľs9şÓő< yˇąÉĐB_ Äâ•Fi‡É`-OŰ’ţŮö¤UĆťşÜg«iĘâFŤ«ČŮŕQs‘śŘŁ7Tĺ—‰ßű¨ _} +â"˛dý¬Éët-ŔtŤŻ=ń1Âx=żŘúA~¦ľÎŐGd‡É«ńR?”‚ŐńžU9śµ×h_}› ,âĆ(Ac憐ě '¸nSµÎđy2÷x—´ĹűĚ=_|ÄŹ#@ΔÉç ”KW’«Í] Us‘"Řä7Yęś*â®dq«Äćo(9nŤŞ»ńÂ3Ur~ş…÷6yśąGI`ă©ÇŐ)”o Ş8ěo5QŇš¸Á…`x›&Ý]&EŠ˘$ę‡NlvµĘ:-OŰ’ôÝY8»€›Kĺé(=*ˇĂNhP̬+ôľX\ś±!÷6ÂxÜÄŁôC_S¨ ż¸ #k¬ŃEúSnŚ ŘŢĺV}–¦Ý*
cos takiego a jak daje zapisz plik docelowy to mi sie sciaga strona z tym X(
Podobno przyjmujecie do gildii tylko po to zeby pomagac w wojnie ;)
Nowa Lepsza Kofana mi tak mowila bo to moja qmpela z RL ;)
Up@ To logiczne......
Nie podawaj nickow na forum bo moga byc nieprzyjemnosci...
Lookerro
02-03-2005, 21:50
Hmm nieprzyjemnosci? Psychiczne-hunted? Czy Sdekowe-fizyczne?
Lookerro
04-03-2005, 19:25
Ja se gram na iridi.Nie polecam.5 noobów na jeden spawn na roku!
Dostałem kasacje postaci 7lvl.CiP'y-dobrze sie określają!Musze od nowa robic:D
Cors Ent
04-03-2005, 22:32
hehehe ale jak czytam ten caly topic to zabawe mam :P
goscie co nigdy Azury nie widzieli [chyba wogle niewiele tibi poza rookiem widzieli nagle] takie wywody daja - ze lepiej sie w sytuacji wojennej obeznaja niz ja ktory siedze w tym po uszy od samego poczatku :D
a o samej osobowosci Drazharma na podstaiwie tego topicu to magisterka z psychologi normalnie :P
niektórzy ludzie chyba musza jeszcze dorosnac do tibia... i nie jestem to ja czy Draz...
Lookerro
07-03-2005, 16:38
Drazharm br?br?
Fu Fighter
07-03-2005, 20:19
Hawek = Orgazmo B)
Lookerro
09-03-2005, 14:19
krmp cosik głupio jest:D dRAZA dawno nie było=]
ghulekpaladyn
09-03-2005, 15:39
i tak dalej trzymaj.niezlie ci poszlo na azurze.105ek.ladnli.
¸.·'´¸.·**·.¸`'·.¸¸.·'´¸.·**·.¸`'·.¸ ****POLAND¸.·'´¸.·**·.¸`'·.¸¸.·'´¸.·**·.¸`'·.¸ **
Dla mnie draz jest poprostu zwyklym zakompleksionym debilem ktory wyżywa sie na low lvl.... Niechce podawac przykladu bo mojego kolege ktoremu zabral dosyc DUZO wartą rzecz... nicku nie podam bo nie wiadomo co debilowi wpadnie do łeba
gdy jescze gralem na azurze to pamietam gdy draz mial baaardzo maly lvl i kazal wysylac itemy do jakiegos druida bardzo duzo osob oszukal tym sposobem
@Up
Ma pomysły. Zazdrościsz mu? Każdy orze jak może... poza tym to przecież tylko gra, nie załamuj się ;//.
Cors Ent
10-03-2005, 00:55
Draz jest jednym z najlepszych playerów na azurze - zarówno pod wzgledem PG jak i dobrego PvP.
To ze jacys goscie pisza tu "xxx draz to xxx fucker xxx" etc no coz
zawiść? ze zrobil cos czego wy nie potraficie?
i znam go na tyle zeby chyba moc stwierdzic ze nei wyglada mi na zakompleksionego debila :P
ma po prostu cyniczny stosunek do noobow :)
siema cros pewnie mnie niepamietasz bo juz niegram na azurze ale jak gralem to miales troszke nietakie jak potrzeba zachowanie myslisz ze masz duzy lvl i juz ci wszystko wolno to cio ze jestes w dobrej gildi i masz full znajomych z duzymi lvl i mozesz sobie na duzo pozwalac .Jak chcesz wiedziec to ja jestem gahomir i za nic kiedys mousialem ci placic Draz tak samo to niewazne ze wygraliscie wojne mnie to nic nieinteresuje urbexx taki bohater a bal sie 65 knighta <lol> i niby taki odwazyny buhahaha :evul: jak widzialem jak urbexx ucieka przed tym 65 knightem to ze smiechu niemoglem wytrzemac dobra konczy bo niemaoge z was nara trzym sie i gz za wygrana wojne
Fu Fighter
10-03-2005, 02:22
siema cros pewnie mnie niepamietasz bo juz niegram na azurze ale jak gralem to miales troszke nietakie jak potrzeba zachowanie myslisz ze masz duzy lvl i juz ci wszystko wolno to cio ze jestes w dobrej gildi i masz full znajomych z duzymi lvl i mozesz sobie na duzo pozwalac .Jak chcesz wiedziec to ja jestem gahomir i za nic kiedys mousialem ci placic Draz tak samo to niewazne ze wygraliscie wojne mnie to nic nieinteresuje urbexx taki bohater a bal sie 65 knighta <lol> i niby taki odwazyny buhahaha :evul: jak widzialem jak urbexx ucieka przed tym 65 knightem to ze smiechu niemoglem wytrzemac dobra konczy bo niemaoge z was nara trzym sie i gz za wygrana wojne
Jak kiedy pograsz troche i zobaczysz jak to naprawde, nie tylko od strony nooba. to moze zrozumiesz ,ze bzdury gadasz.A co do Urbexxa to juz szkoda slow i nie chce mi sie wnikac i wyjasniac ci co jak i dlaczego
Jak kiedy pograsz troche i zobaczysz jak to naprawde, nie tylko od strony nooba. to moze zrozumiesz ,ze bzdury gadasz.A co do Urbexxa to juz szkoda slow i nie chce mi sie wnikac i wyjasniac ci co jak i dlaczego
Bo pewnie i tak byś rosutle nie zrozumiał ;P.
EDIT:
Jeżeli chodzi ci o mnie to dodam tylko, że to co up było pisane do rosutle, a nie do Fu...
Drazharm
10-03-2005, 14:30
smierdzi noobem na tym forum. co post to bardziej lamerski, pisany przez nastolatkow ktorzy pojecia o tibii nie maja.
patrikoz
10-03-2005, 14:53
smierdzi noobem na tym forum. co post to bardziej lamerski, pisany przez nastolatkow ktorzy pojecia o tibii nie maja.
Ogladalem trzy filmiki, slyszalem co nieco o wojnie. Gdy ogladalem filmik jakiegos low-lvl sorc'a byl msg na priv: Hawek: Bp of Sd or die. Jesli Wy tak nie robiliscie to sie ciesze, ze wygraliscie wojne, ale jesli tak - Hakerzy do akcji :) Pozatym nie wiem po co tak sie doczepiasz do low-lvli :) Nic Ci nie zrobili a Ty juz ich chcesz wykonczyc... Co z tego ze ktos napisze "Ich szef jest lekko przyciemniony" - to jego zdanie i powinines go zostawic w spokoju.
---To na tyle :P---
Cors@: W zupelnosci sie z toba zgadzam.......
Ale zapewniam was jesli bedziecie ostrozni i niebedziecie robic glupich rzeczy to nie bedziecie musilei placic haraczy Drazowi.....
Wiem o tym bo przekonalem sie na wlasnej skorze.....
doczekamy się nowych filmików czy wojna skończona?chociaż tyle czasu już trwa że to nie wchodzi chyba w grę ;p
Rondelman
15-03-2005, 23:32
Cors@: W zupelnosci sie z toba zgadzam.......
Ale zapewniam was jesli bedziecie ostrozni i niebedziecie robic glupich rzeczy to nie bedziecie musilei placic haraczy Drazowi.....
Wiem o tym bo przekonalem sie na wlasnej skorze.....
Tu (na azurze) placi kazdy kto niema kumpli i niesiedzi w wojnie ^^
Cors Ent
15-03-2005, 23:53
Takie zycie.
Na kazdej wojnie najbardziej cierpia niewinni :P
Up@ Lepiej sytuacji na Azurze okreslic sie nie da.......
Głowa Druid
17-03-2005, 18:15
Słyszałem, że Gliss i Anakin Darkwood padł ostatnio...gliss pod chatą kumpla ^^ macie moze z tego filmik?qrna tak fajnie by bylo patrzec jak Gliss pada :evul: :evul: plxx dajcie linka bo szukałem i nigdzie nie było o,0''
soldiier
17-03-2005, 18:41
ta trza koniecznie jakieś nowe filmiki z tej wojny jak są...
KornikCrew
17-03-2005, 19:34
Filmik dobry... Nawet milo sie ogladalo;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.