Pokaż pełną wersje : Pomocy !!!!
Mam Monitor Belinei LCD I w opcjach tibi niemoge ustawic rozdzielczosci daje 1024x768 lub 1280x1024 i niechce zastosowac. I zostaje na 800x600.
Postacie sa strasznie ogromnie i jak chodze (poruszam sie) to Nicki ludzi smurza ;[[[[[[ napiszcie jak to ustawic. PLX !!!
Vanhelsen
10-02-2005, 12:45
Jeżeli to masz w windowsie to sprawdz ustawienia monitora (w windzie) i sprawdz czy masz nowe sterowniki do grafy. Jak nadal nic to sprawdz czy LCD nie ma mozliwosci ustawienia rozdzielczosci z "siebie" czyli menu monitora :P Jak to nie pomoże to nie wiem co....
lolz :P ustaw se rozdzielczosc na 16bitow, chyba ze juz masz to na mniej, i wtedy sproboj, a jak sie nie uda to wez w tibi: menu/graphics, zaznacz rozdzielczosc jaka chcesz i zaznacz opcje "Full window"
potem tam ok, ok i jak nie zmieni sie nic to wcisnij ctrl+f :P dobra wiecej nie wiem , pomieszaj cos w advanced w graphics i w rozdzielczosci monitora w winsie
ahh, no i jeszcze cos, wejdz do tibii, menu/graphics/advanced i zaznacz opcje :Don't sretch/srink the Map. ta opcja zmiejszy ci okienko tibi, ale to bardzo pomaga slabszym komputerom :s
Vanhelsen
10-02-2005, 20:16
@MuC!@: czy ty wogule wiesz co pisała autor tematu ??...
Oki dzieki wam za pomoc zaraz to wszystko sprawdze co mowicie ;] Jezeli nawet to by nic niedalo to juz sie przyzwyczaiłem do tych rozmiarow thx wam jeszcze raz
Cya in Tibia hrhr ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.